Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 802
- 803
- 804
- 805
- 806
- …
- 1297
- chevron_right
tev vajag pievienoties pie brūnā un zilā vada un buus okaarchijs rakstīja:Kā savienot apsildāmo spoguļu stikliņus? Man ir oem M spoguļi un stikliņi ir ar apsildi, bet neviens vads nenāk uz pašu stikliņu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Čaļi,atradi vasara fotku no sadalenes! Pēc foto var pateikt,ka papista viņa ir vai tomēr nē?
Kompensatori visi bija mainīti,dzenis tpt tur pat stāv....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vitjazz rakstīja:Čaļi,atradi vasara fotku no sadalenes! Pēc foto var pateikt,ka papista viņa ir vai tomēr nē?
Sadales kulaki jau padiluši ,var redzēt ka rūdītais slānis ir nonācis nost.
Rokeriem dažiem bij izberztas muguras...Es domāju,ka dēl robiem arī visa tā lieta i dauzās,kā domājat?dzii rakstīja:vitjazz rakstīja:Čaļi,atradi vasara fotku no sadalenes! Pēc foto var pateikt,ka papista viņa ir vai tomēr nē?
Viss kopā rokeri izdiluši un sadalene arī ,tapēc arī ir tās skaņas.vitjazz rakstīja:Rokeriem dažiem bij izberztas muguras...Es domāju,ka dēl robiem arī visa tā lieta i dauzās,kā domājat?dzii rakstīja:vitjazz rakstīja:Čaļi,atradi vasara fotku no sadalenes! Pēc foto var pateikt,ka papista viņa ir vai tomēr nē?
Principā rokerus mainīju arī,bet daudz kā labāk nepalika. Tātad sadalene jau savu būs nokalpojusi....
kas pa motoru M40,M43?vitjazz rakstīja:Principā rokerus mainīju arī,bet daudz kā labāk nepalika. Tātad sadalene jau savu būs nokalpojusi....
m40!dzii rakstīja:kas pa motoru M40,M43?vitjazz rakstīja:Principā rokerus mainīju arī,bet daudz kā labāk nepalika. Tātad sadalene jau savu būs nokalpojusi....
M40 standart problēma .tiem motoriem ir slikta eļļošana sadalenei .tapēc arī dilst viņas .
Jā,tīrīju arī eļļošanas cauruli,bet jau bij par vēlu... Cerams ilgi iekšā tas tur nestāvēs!dzii rakstīja:M40 standart problēma .tiem motoriem ir slikta eļļošana sadalenei .tapēc arī dilst viņas .
Normālu sadaleni arī pagrūti atrast.
Labāk iekrāmēt m43 vai jau m52.utt
Iekš m40 lkm pat nereāli! Bet domāju,ka m40 jau savu resursu izsmēlis,nav ko grūst iekšā i sadalenes i pārējos sīkumus.dzii rakstīja:Normālu sadaleni arī pagrūti atrast.
Var uz rītdienu kāds aizdot divus 10mm flančus 5x120.. uz pāris h 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Ko ta jau bortēsi virsū?Fashion rakstīja:Var uz rītdienu kāds aizdot divus 10mm flančus 5x120.. uz pāris h
Tas priekš semaka, bortēšu to pašu tik vajag paskatīties kā no malas izskatīsies ar bij izvirzivitjazz rakstīja:Ko ta jau bortēsi virsū?Fashion rakstīja:Var uz rītdienu kāds aizdot divus 10mm flančus 5x120.. uz pāris h
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Esmu izmisumā, gribu atrast diskus, redzēju sludinājuma kaut kur nesen vienam auto ļoti līdzīgus diskus style 135 bet tomēr tie cik atceros nebija style 135 Ir vēl kaut kādi līdzīgi diski vai arī varbūt kāds var iemest linku no tā sludinājuma?
http://www.bmwstylewheels.com/edzis rakstīja:Esmu izmisumā, gribu atrast diskus, redzēju sludinājuma kaut kur nesen vienam auto ļoti līdzīgus diskus style 135 bet tomēr tie cik atceros nebija style 135 Ir vēl kaut kādi līdzīgi diski vai arī varbūt kāds var iemest linku no tā sludinājuma?
Sen zināma lapa, 10 reizes izskatiju, neatradu tur to ko gribuFury rakstīja:http://www.bmwstylewheels.com/edzis rakstīja:Esmu izmisumā, gribu atrast diskus, redzēju sludinājuma kaut kur nesen vienam auto ļoti līdzīgus diskus style 135 bet tomēr tie cik atceros nebija style 135 Ir vēl kaut kādi līdzīgi diski vai arī varbūt kāds var iemest linku no tā sludinājuma?
kas sie pa diskiem prieksejiem?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 802
- 803
- 804
- 805
- 806
- …
- 1297