5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 287
- chevron_right
Es rit bushu uz nosleguma pasakumu, uzraxti PM kad tu brauc uz kadu musu pasakuma :)
Zinasanai Bubuli, kurš tu biji?
tas, kursh biju ar e36
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nu ta jau likas ka tas esi tu!
šovakar plazā satikti tiešām daudz cilvēku.
jā bet kapēc es nesatiku bubuli???
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Kad brauci prom es tev pikstinaju .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Bubulis rakstīja:plazaa satikti daudzi
Bij prieks atkal redzēt tewi plazā pa ilgiem laikiem
Te nu man radas doma Tikai nenogaliniet mani !! Zinu 1) Neesmu bijis ne uz vienu pašu sabraucienu 2)Neesmu Ilgi registrets šeit 3Nesmu atradijis savu e36 4)Bet .....Ienaca prata doma Ja slikta tas nekas,bet izteiksos!
Tatad- Ta ka darbs saistas vairak ar kegumu un lielvardi (Pats dzivoju Ogrē) tad uz Rigu braucu Nu Ljoti reti, kas man lika aizdomaties! Ogre esmu redzejis vismaz 2 bmw ar e36 uzlimem + diezgan daudzi bez uzlimem nesajas rinki (nezinu vai biedri) Bet ta ka benzins nav leets un katru 5dienu 6dienu braukt uz rigu ir ta ka ir ienaca prata doma ka vietejie bembisti varetu zem selvera tadus tiri lokalus sabraucienus taisit un tad Kad sanjemas ir laiks pikis utt visi barina aizbrauc uz rigu pie lielajiem puikam Nu karoche domu sapratat Lokali sabraucieni vietejiem !nu TA TEIKT pakurit pabazaret kadu rinki pa ogri izmest !Utt utt .....
Tatad- Ta ka darbs saistas vairak ar kegumu un lielvardi (Pats dzivoju Ogrē) tad uz Rigu braucu Nu Ljoti reti, kas man lika aizdomaties! Ogre esmu redzejis vismaz 2 bmw ar e36 uzlimem + diezgan daudzi bez uzlimem nesajas rinki (nezinu vai biedri) Bet ta ka benzins nav leets un katru 5dienu 6dienu braukt uz rigu ir ta ka ir ienaca prata doma ka vietejie bembisti varetu zem selvera tadus tiri lokalus sabraucienus taisit un tad Kad sanjemas ir laiks pikis utt visi barina aizbrauc uz rigu pie lielajiem puikam Nu karoche domu sapratat Lokali sabraucieni vietejiem !nu TA TEIKT pakurit pabazaret kadu rinki pa ogri izmest !Utt utt .....
Mēs Jelgavā tā arī daram un visu info par iknedeljas sabraucieniem rakstam savaa topikā. Tā kā uzņemies organizatora spējas un dod vaļā
Paraugs: viewtopic.php?f=4&t=1186
Paraugs: viewtopic.php?f=4&t=1186
Nu pagaidam esmu viens ar tadu ideju un baidos ka nelienu augstak par savu galvu jo nevienu ne isti saticis ne redzejis bet ideja man liekas normala !Tik vai ogre un blakus ir vispar kads gribetajs braukt un vai nav pretenziju kadam ka kkads forumists te tagad kko organizes IF u know what i mean !
Es esmu no Ropažiem, moš kādreiz varētu arī līdz Ogrei aizšaut
Mēs te no Ropažiem esam vismaz 5 točna. Es, Anetiite, siikais, beesharp , ega un gan jau vēl kāds
Mēs te no Ropažiem esam vismaz 5 točna. Es, Anetiite, siikais, beesharp , ega un gan jau vēl kāds
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pilnīgi normāla un atbalstāsma ideja, turklāt, uztaisot topicu, redzēsi vai vēl kāds papildus no fopruma dzīvo Ogrē vai tās apkārtnē!Aikidoka rakstīja:Te nu man radas doma Tikai nenogaliniet mani !! Zinu 1) Neesmu bijis ne uz vienu pašu sabraucienu 2)Neesmu Ilgi registrets šeit 3Nesmu atradijis savu e36 4)Bet .....Ienaca prata doma Ja slikta tas nekas,bet izteiksos!
Nu kas tad labs 5dien planojas?
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Skatiīties hokeju ''2$'' dolāros, konkretna nažratsa un ļaut draudzenei mani vest uz "Studentu Paralīzi"
man ar bija doma doties bet nu ne paldies.. ka mes saucam to paradizi - ''cūku ferma'' kka pa siem 2 gadiem ta iegajies jau.
bet nu mani neviens nepierunaja doties:D
bet nu mani neviens nepierunaja doties:D
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83