E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 161
- chevron_right
Tad jau drīz gaidāms ''first start'' video?
Nu gluzi manas domas... Bet nu ja patik tad man pohGaraisss rakstīja:a kpc nevar but zili? es vienigi butu krasojis masinas krasa, nevis zilus, lai motortelpa saskan ar arpusi, jo pasas masinas krasa ir niceMajors rakstīja:Kapec tie vaki zili ? Vispar ne pa temai
Es arī laikam būtu tos vākus krāsojis mašīnas krāsā un klāt liktu melnas silikona trubas. Tas zilais tāda atrauga no Fast&Furious ēras....
Nu vot kad bus jums tada iespeja tad krasojat kaut rozaa:D
es ari domaju sakuma mashinas krasa bet tonis kataloga nebija un uztaisiju savadak
es ari domaju sakuma mashinas krasa bet tonis kataloga nebija un uztaisiju savadak
BMW_The Ultimate Repair Bill
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cik tālu Tev vispār ir viss?
kautgan buus gan iekshaa...bet ne vairaak..:)
cik taalu?hmm nu necik-tie 4k eur kas bija paredzeeti tagad ielikties zhukaa aizgaaja citai iegaadei...sievai nipirku mashiinu...tagad viss nedaudz apstaajies
cik taalu?hmm nu necik-tie 4k eur kas bija paredzeeti tagad ielikties zhukaa aizgaaja citai iegaadei...sievai nipirku mashiinu...tagad viss nedaudz apstaajies
nu labi ka tagad būs ziema
nu jāsaka samērā iespaidīgs projektiņš
salonā nedomā mainīt tos pečkas grozāmos mainīt uz podzinām,OBC ievilkt un stūri uz blatnāku mainīt, tad vispār būtu koņča
salonā nedomā mainīt tos pečkas grozāmos mainīt uz podzinām,OBC ievilkt un stūri uz blatnāku mainīt, tad vispār būtu koņča
labākais interneta warriors
Ir svarigakas lietas daraamas kaa kautkaadu grozaamo suudu mainja pret elektriskam pogaam
Mans spoleris nedaudz customizeets....Ir verts bojaat or not?
Labāk GT
GT ir labi, bet šis variants arī ir vērts. Go for it!
Man arī šis patīk
ko tava mamma ar sito visu saka?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84