Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- …
- 88
- chevron_right
3300ls par tādu ir lēti
Peerc nost!!!! Tev iedoshu veel atlaidiiti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mana uzskatijuma cena ir adekvata iegulditajam darbam bet te lv pirceju buss neiespejami atrast pa tadu cenu jo to orandzo kuti ar m3 dzineju 3,2 beigas ari pardeva pa nopista e36 2,5 cenu lai cik tas nozelojami neizsklausitos , taka ieteiktu orenteties uz mobili ,ebay ,un kadu no norvegijas ss.lv
da labi , būsim reāli , cena ir kosmosshaha rakstīja:3300ls par tādu ir lēti
kā orkāns teica tad šo auto ja nopirks, tad tikai riktīgs e36 fanāts, kurš spēj novērtēt ieguldīto darbu un līdzekļus.
Jo parasts cilvēks , nepirks e36 pa 3300ls ,ja pa to naudu var nopirkt kaut ko svaigāku.
bet cerams nepārdosi, jo šis auto ir super .
Cena neadekvāti augsta
Un cik buutu adekvaata cena peec tavaam domaam?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans vismaz ir humora pilns optimists +1 par ieceri un sen jau bij laiks ""izkāpt"" no studentu auto.
Vidusmeera kuutinja maksaa ap 1500Ls panjem vinju kvalitatiivi paarkraaso ,tas ir veel 1000Ls, uzliec gaazi ,tas ir veel vismaz 500Ls , neskaitot M paku ,diskus ar aizmuguree pilniigi jaunaam riepaam ,jaunu zondi ,jaunu klokjenes deveeju ,jaunu akji ,jaunu prieksheejo piekari utt
Pat gruuti uzskaitiit ,kas tik nav salikts shajaa auto!!! + exkluziiva kraasa ,kaadaa nav neviens e36 Latvijaa
Pat gruuti uzskaitiit ,kas tik nav salikts shajaa auto!!! + exkluziiva kraasa ,kaadaa nav neviens e36 Latvijaa
pa tadu cenu es domaju ka nekad neaizies! jo cilvekiem neintrese ka tu tur esi naudu ieguldijis piemeram krasosana riepas gaze tas vis ir garam un pa tadu naudu var panemt kautko daudz jaunaku komfortablaku un prestizaku! taka naksies tew braukt vel ar vien ar to kuti! taka ja gribi pardot drosi 1000ls met nost un moska aizies!
Doma jau ir laba! Es arī kādreiz tā pat visu uzskaitīju ko esmu ielicis un izdarījis mašīnai. Protams tas viss pārsniedza stipri mašīnas vērtību un to ciparu vairs atpakaļ nevar dabūt. Tā, ka ja mašīnā tiek iegūldīts vairāk nekā viņa ir vērta tad tas viss ir tikai priekš sevis.
Parasti ir tā, ka pircejam neinteresē cik daudz tu esi ko iegūldījis. Vairāk skatās uz reālo tirgus vērtību, par cik tādu var dabūt pērkot no rokas u.t.t.
Par šādu ciparu varbūt ieķers kāds reāls e36 fanāts kuram nauda netrūkst.
P.S. takeshi paspēja pirmais to dziļo domu uzdrukāt.
Parasti ir tā, ka pircejam neinteresē cik daudz tu esi ko iegūldījis. Vairāk skatās uz reālo tirgus vērtību, par cik tādu var dabūt pērkot no rokas u.t.t.
Par šādu ciparu varbūt ieķers kāds reāls e36 fanāts kuram nauda netrūkst.
P.S. takeshi paspēja pirmais to dziļo domu uzdrukāt.
BMW
Mani tas nemaz nesatrauc!!! Tirgojaas tiiri tapeec ,lai dziivee kautko pamainiitu
Auto mani pilniigi apmierina
Buus kas gribees panjems ,a ja nee ,braukshu pats un atstaashu beerniem!!!! Cena vinjam tikai celsies ,neviss kritiis
Auto mani pilniigi apmierina
Buus kas gribees panjems ,a ja nee ,braukshu pats un atstaashu beerniem!!!! Cena vinjam tikai celsies ,neviss kritiis
kapēc neaizies? reāli kuram patīk e36,kūtiņa +tā krāsa un kas vēl ir iekšā,domāju kuram būs pa sapnim tāda ,tas arī paņems. ja kāds uztaisītu tādu ,kādu es gribētu ar vizuālo,motoru un visu pārējo ,tad es ļoti apsvērtu tādu domu,tas nekas ,ka cena jau kā e46
Nu nezinu,mana skatijuma auto pilniba atbilst tai cenai
Vienigi gruti bus atrast pirceju.
Vienigi gruti bus atrast pirceju.
es saku: mobile.de un aizies
Busim reali ja nebus fanats tad nepirks! Vienkarsam cilvekam tas ir pie dubsa cik darba tu esi ielicis, bet ja naks garam kads fanats kas maces novertet darbu ieliktu saij auto tas panems! Drosi liec ss jo ir daudz Latviesu kas strada arzemes lai nopirktu savu sapnu auto un tagad ir tas laiks kad daudzi brauc majas to darit!
Lai veicas!
Lai veicas!
Kaut kas briest!
nu nevajaga retro vecumu lai cena celtos,paskat uz tiem pasiem e30 kuri vel nav 25 gadus veci un kuriem nav tas sertifikats, cenas aug bezmazvai ik pa menesiem , taka e36 arii pec paris gadiem tas saksies jo tagad jau sakas problema atrast normalu eksemplaru jo vairs vinu tik daudz nav palikusu , protams rusu gabali netrukst , bet arii tiem pienaks laiks kad saks tadus novertetdaemon rakstīja:Nu tad tev jāpagaida vēl pārdesmit gadiņi līdz retro vecumam un cenu kāpumam.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ar tām cenām ir īpatnēji. Vienā brīdī mašīnas vērtība smagi nokrītās nākamajā jau atkal pamatīgi paceļās.
Uz šo joku esmu uzķēries jau vairākas reizes. Tad kad gribu pārdot mašīnu tad cenas ir nokritušās. Kad pārdota tad pēc mēnešiem diviem tam pašam modelim vērtība ir pakāpusies. Jāķer pārdošana mirklis.
Vēl var likt Lietuvas SS. Tie arī ir diezgan lieli fanāti uz mašīnu pirkšanu.
Uz šo joku esmu uzķēries jau vairākas reizes. Tad kad gribu pārdot mašīnu tad cenas ir nokritušās. Kad pārdota tad pēc mēnešiem diviem tam pašam modelim vērtība ir pakāpusies. Jāķer pārdošana mirklis.
Vēl var likt Lietuvas SS. Tie arī ir diezgan lieli fanāti uz mašīnu pirkšanu.
BMW
Sorry par offtopiku, bet nu daudz te vienkārši ir kapeikpisē...i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84