Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 812
- 813
- 814
- 815
- 816
- …
- 1297
- chevron_right
Lampiņas?Riks* rakstīja:Esi mēģinājis apmainīt vietām?sandzhus rakstīja:Ir kāds saskāries, kad deg tikai viens nr. apgaismojums?
Pavēru vaļā, lampiņa vesela, blāvi blāvi deg, kontakti pa smuko, tik cik vadus var redzēt arī viss![]()
?
Mēģināju otrādi, pāris citas ielikt- bez izmaiņām.
Vienā pusē deg visas, otrā knapi blāva.
massa kaut kur visticamāk zūd, standartā parasti locījuma vietā verot vaļā vāku pārlokās vadi, ņonem izolāciju un paskaties.sandzhus rakstīja:Lampiņas?Riks* rakstīja:Esi mēģinājis apmainīt vietām?sandzhus rakstīja:Ir kāds saskāries, kad deg tikai viens nr. apgaismojums?
Pavēru vaļā, lampiņa vesela, blāvi blāvi deg, kontakti pa smuko, tik cik vadus var redzēt arī viss![]()
?
Mēģināju otrādi, pāris citas ielikt- bez izmaiņām.
Vienā pusē deg visas, otrā knapi blāva.
http://www.turnermotorsport.com/p-21163 ... -part.aspx
Kur konkreti shim buutu jaatrodas? Pats uzgaju informaciju tikai par to, ka kaut kur start pr. bamperi un bundzhu.
Kur konkreti shim buutu jaatrodas? Pats uzgaju informaciju tikai par to, ka kaut kur start pr. bamperi un bundzhu.
Man m50b20 bez vanosa nomainiju zondi un shauj izspuuteja it kaa parlej kas pa vainu varetu but?
zonde jauna, bosch?RihisE36 rakstīja:Man m50b20 bez vanosa nomainiju zondi un shauj izspuuteja it kaa parlej kas pa vainu varetu but?
Universalaa jaa it kaa
Un pirms zondes maiņas nešāva?RihisE36 rakstīja:Universalaa jaa it kaa
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Shava tpc arii domaaju ka zonde vainiiga un iepriekdh apg arii lekaaja
Aizbrauc uz normālu diognostiku motora.zondi vaidzēja likt bosch.
Nebija sākumā jāpiesledz pie datora un jāapskatās, vai vaina tiešam ir zondē?
Ja ir zondē, tad universālās vadības blokam varētu nepatikt
Ja ir zondē, tad universālās vadības blokam varētu nepatikt
Bet biju sleedzis klaat un paraadija ka zonde beigta
Pārbaidi pie štekera vadus vai nav norauti.kompim zondes ieeja vai nav nodegusi.uzlies oriğinālu bosch zondi.
kur lai pērk digitālās klimas pečkas radiatoru?
vai arī visām pečkām vienādi viņi?
Analoga klimai tads pats radiators..Edis_mbW rakstīja:kur lai pērk digitālās klimas pečkas radiatoru?vai arī visām pečkām vienādi viņi?
M43b18 ar 76k miles nobraukumu, problēma ka auksts motors negrib kārtīgi iet(itkā ir jauda tad pazūd, tad parādās utt.) no sākuma to jutu pie 2000-3000 rpm, bet tagad uz jebkādiem rpm tas ir aukstam dzinējam. Kad silts tad viss ir kārtībā. Jau esmu vairākas reizes par šo jautājis, bet tā arī neviens neko man nav atbildējis.
.Pirms 2k miles bija nomainīta eļļa, degvielas filtrs, sveces un visi pārējie filtri.
.Tad es pats nesen nomainīju jaunu eļļu ar filtru
.Gofru
.Izstīrīts GMM(bija viss kā jauns bez gružiem, bet tāpat izstīrīts)
.izstīrīju vienu sensoru kuru no interneta skatoties ieteica tīrīt
Bet nekas neizmainījās
Tad vēl jautājums: kādu eļļas add on var pieliet klāt? Itkā engine treatment oil additive, pat nezinu kā nosaukt to.
.Pirms 2k miles bija nomainīta eļļa, degvielas filtrs, sveces un visi pārējie filtri.
.Tad es pats nesen nomainīju jaunu eļļu ar filtru
.Gofru
.Izstīrīts GMM(bija viss kā jauns bez gružiem, bet tāpat izstīrīts)
.izstīrīju vienu sensoru kuru no interneta skatoties ieteica tīrīt
Bet nekas neizmainījās
Tad vēl jautājums: kādu eļļas add on var pieliet klāt? Itkā engine treatment oil additive, pat nezinu kā nosaukt to.
m50b25 cik zinu nāk 88c termostats, veikalā skatoties pēc kataloga 80c, kas būs ja liks šo 80c? 
ka pieslekt testa rezima pilno obc kura kajina ir + un kura ir - ? 
Tas c nozimee to pie cik grādiem termostats atversies. ( cik es zinu, mosh ari kļūdos)Edis_mbW rakstīja:m50b25 cik zinu nāk 88c termostats, veikalā skatoties pēc kataloga 80c, kas būs ja liks šo 80c?
zinu zinu, atvērsies viņš pie 80c, bet cik atradu netā info, tad vnk ātrāk atvērsies lielais loks un tas arī vissRazbainieks rakstīja:Tas c nozimee to pie cik grādiem termostats atversies. ( cik es zinu, mosh ari kļūdos)Edis_mbW rakstīja:m50b25 cik zinu nāk 88c termostats, veikalā skatoties pēc kataloga 80c, kas būs ja liks šo 80c?
Kāds zin stock E36 M52B28 bundulis lien zem kompakta? Ir viņam tur vieta?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 812
- 813
- 814
- 815
- 816
- …
- 1297