5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 287
- chevron_right

Op op nu tad sazvanamies un tiekamies studentu paradīzē, izlēmu šogad beidzot piekāt!rews rakstīja:Skatiīties hokeju ''2$'' dolāros, konkretna nažratsa un ļaut draudzenei mani vest uz "Studentu Paralīzi"

Tā pati, kas neoda patīkami?
:D:D

man vienigais kapec gribejas iet bija Gachokarl rakstīja:Op op nu tad sazvanamies un tiekamies studentu paradīzē, izlēmu šogad beidzot piekāt!rews rakstīja:Skatiīties hokeju ''2$'' dolāros, konkretna nažratsa un ļaut draudzenei mani vest uz "Studentu Paralīzi"UN varteikt tikai GAČO DĒĻ!!

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Kā 6 gadus atpakal nevareju līdz galam aiziet tā ar domaju šoreiz neaiziešu
Sabiedeja tomer tās lielas ieejas ridnas, un tā grustišanas... Labak uzvilkt kādu dūmu un skatities to visu no tāluma

es pa majam soreiz 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Kabrim jumts neveras ciet? 

Brīnums ka KLAVINS nebūs.
Bet es jau arī nebūšu
Bet es jau arī nebūšu

Pagaidām izskatās ka būšu tikai es un, iespējams, Anetiiitte.

tad jav es arii varu pieripot, nav ko sedet majas 

Labas cenas.
Labas cenas.

veras gan ciet , gan valaa un ja nebus lietus tad arii brauksu bez jumta ka neka trakakais ko esmu braucis, agraa pavasarii, naktii kad araa kadi +11 gradi un veejs un bez jumta un pa sosejudogMa rakstīja:Kabrim jumts neveras ciet?

Labas cenas.
Labas cenas.

y0 :)
kad no cesim/valmieras/un kas vel tuvāk valmierai -
laižam vakarā pa valmieru panesaties?
pilnigs borings.
Alus ari solās šovakar buut labum labais

kad no cesim/valmieras/un kas vel tuvāk valmierai -
laižam vakarā pa valmieru panesaties?

Alus ari solās šovakar buut labum labais

Pagaidam domaju,ka rīt uz ogri mīšu,bet ja pardomašu,tad uzjāšu plazā

Rītdien mani Plazā negaidiet, ripošu uz Ogri. 

Tad isti kas rīdien plazā būs? Savdak skatos ka nebus jegas braukt 

Pēc pēdējiem postiem spriežot, briest sabrauciens Ogrē!! 

Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Čalis gribēja mazu vietējo sabraucienu, jāskatās, ka tik beigās neiznāk izbrauciens.

Galvenais lai vietējie ogrēnieši sabrauc!!!

Ņu ko tad rīt uz Ogri, ceru, ka nenomaldīšos, itkā jau nevajadzētu, kā nekā agrāk mācijos ta Runčos!!
Bet būšu ar mazu nokavēšanos!!

Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 

opa nu es ar labprat tad aizsautu lidz ogrei jau jau braucat,kadam vieta auto butu? 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …