Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 93
- chevron_right
Nav jau tik traki, zoom laukumā tēloju sniega šķūri, bet slīpi iet. Tikko apsardze atbrauca. Visiem pohuj, liek slīpi
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Sodienas kramesanas status = user kneiks nolocits plaukts...
tikko redzēts balts kompots MārupēAgris36 rakstīja:Tas sniegs ir vnk... pakaļā. Neiesaku tagad nevienam doties baudīt ziemu, ja vien līdzi nav sniega lāpsta un virsū nestāv šipotas riepas. Es ar stock atsperēm sajutos kā sniega štūre.
Paldies čalim ar balto kompaktu, kurš mani Mārupē izstūma no kupenas!
Un par tām lāpstām un šipotām riepām, nu hz, Es ar m+s mierīgi visur varēju izbraukt tikko, vienīgais zb, ka neko redzēt nevar
Tak ir ok ar normāla augstuma beli nu tas ir e36 normāli šķūrējām stāvlaukumu,labākais,ka tā bija draudzenes ideja,jau trešo reizi braucam,šī tur mētā un griež savu e36
Tas normāli šķūrēt sniegu .
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Izbraukt var jā, bet pamēģini apstāties uz kādas šķērsieliņas ceļa malā, nebūs lāpsta, nekur netiksi, pie drauzenes mājas visā ielas garumā nebija iespējams piebraukt pie apmales, piebraucu 40cm tuvumā apmalei, vairāk netiku ne uz priekšu ne atpakaļ, brauktuve nobloķēta, labi ka netālu kaimiņš ar sniega lāpstu tīrīja ietvi, pēc 10min rakšanas tpt nekur netiku, zem sniega bruģis, pēc vēl 10min mocīšanās ar stumšanu un bīdīšanu kkā izdevās tikt atpkaļ uz ceļa vidu, aizbraucot līdz mājām tā pati situācija, nav kur nolikt mašīnu, vietā kur šodien sev iztīrīju vietiņu sasnidzis tā, ka verot vaļā durvis salons pilns ar sniegu, par to kā no turienes tikt ārā laikam būs jādomā rītScoobyFresh rakstīja:tikko redzēts balts kompots MārupēAgris36 rakstīja:Tas sniegs ir vnk... pakaļā. Neiesaku tagad nevienam doties baudīt ziemu, ja vien līdzi nav sniega lāpsta un virsū nestāv šipotas riepas. Es ar stock atsperēm sajutos kā sniega štūre.
Paldies čalim ar balto kompaktu, kurš mani Mārupē izstūma no kupenas!
Un par tām lāpstām un šipotām riepām, nu hz, Es ar m+s mierīgi visur varēju izbraukt tikko, vienīgais zb, ka neko redzēt nevar
Izbraukājos ar sniega lāpsu
Biju aizbraucis līdz Rumbulai, nevarēju izdomāt citu gala mērķī, a tur viss TĀDĀ sniegā, iestigu diezgan nopietni, bet par laimi mašīna augsta un labas riepas, un protams tas ka mīksts sniegs vēl.
rītā ļoti daudzi nekur netiks.
Biju aizbraucis līdz Rumbulai, nevarēju izdomāt citu gala mērķī, a tur viss TĀDĀ sniegā, iestigu diezgan nopietni, bet par laimi mašīna augsta un labas riepas, un protams tas ka mīksts sniegs vēl.
rītā ļoti daudzi nekur netiks.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Graspic ds3 un lsd, bez problēmām kkur izbraukt!
Bmw ututuuuu
Ar svarka pova , braucu pa sniegu līdz pus ritenim , pat dziľaakam citreiz sanaak izlidot cauti. Zems, bufers labi šķuuree uz augsu un abaam pusēm. labas riepas, un bēdu nezinu. 1x tik paliku yz veederiņa, kad gribēju izbraukt caur kupenu , kas līdz logiem
Quattro šitās problēmas risina
Audi žēl gan, ka konkrētajā video nav, bet vismaz vecajiem audi dzinēja novietojums liekas drausmīgs :/JānisK-[JK] rakstīja:Quattro šitās problēmas risina
https://www.youtube.com/watch?v=2OzK-oRPCbs
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu tas dzinējs nav rokās jātur iekš tās pozīcijasTomSkarsts rakstīja:Audi žēl gan, ka konkrētajā video nav, bet vismaz vecajiem audi dzinēja novietojums liekas drausmīgs :/JānisK-[JK] rakstīja:Quattro šitās problēmas risina
https://www.youtube.com/watch?v=2OzK-oRPCbs
Man nav vecais audis un motors aizņem visu motortelpu
Kāds kkur slīpē?
Elkoraa huinja
Kāds var ieteikt , kur rīgas apkaimē var aizbraukt paslidināties, lai var video materiālu uzņemt? Bet neder tikkai saulītes un āp stabu slīdēšanu.
Plakanciema dops
Plakanciems zinu , kur. A tas dops?kars rakstīja:Plakanciema dops
Pie Rīgas lidostas tas lauks nav tik slikts, ņihuja nezinu viņam nosaukumu, bet tur pat naktī labi, jo ir gaisma no lidlauka. Vienīgā problēma ka padaudz ledus, bet ja ir labas riepas problēmām nevajadzētu būt. Trase tur arī ir iebraukāta tākā varbūt ir ok. Nezinu ko citi saka par šo spotu.ElvijsR rakstīja:Kāds var ieteikt , kur rīgas apkaimē var aizbraukt paslidināties, lai var video materiālu uzņemt? Bet neder tikkai saulītes un āp stabu slīdēšanu.
Danke, šo vietu noteikti rīt iečekošu.co0ins rakstīja:Pie Rīgas lidostas tas lauks nav tik slikts, ņihuja nezinu viņam nosaukumu, bet tur pat naktī labi, jo ir gaisma no lidlauka. Vienīgā problēma ka padaudz ledus, bet ja ir labas riepas problēmām nevajadzētu būt. Trase tur arī ir iebraukāta tākā varbūt ir ok. Nezinu ko citi saka par šo spotu.ElvijsR rakstīja:Kāds var ieteikt , kur rīgas apkaimē var aizbraukt paslidināties, lai var video materiālu uzņemt? Bet neder tikkai saulītes un āp stabu slīdēšanu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 93