Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 88
- chevron_right

Man liekas, ka žurku ar jumtu un bez M dzinēja dārgāk par 2500ls nav reāli pārdot. Bet nu par cik tas gan jau tāpat vien tāds tirgus tests vien ir, lai jau tirgojās. Pa lielam arī iesaku likt mobile.de. 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

visi santīma grabinātāji mutes ciet, nevienu neinteresē jūsu domas par to ka nepārdos
tas ka jūs daži kungi nesaskatat pat savam auto vērtību, kur nu vēl runāt par šo kūtiņu, tā nu ir jūsu problēma.

tas ka jūs daži kungi nesaskatat pat savam auto vērtību, kur nu vēl runāt par šo kūtiņu, tā nu ir jūsu problēma.
BMW-Big Money Waste

Es arī skaitos santīma grabinātājs? :aiwa:
nav runa par to, ka auto būtu slikts, cipars neadekvāts utt. Vnk e36 dārgi pārdot ir ļoti sarežģīti. Mestādos priekšā kurš gribētu pa dārgo pirkt +/- gatavu e36.
Lielākā daļa potenciālo e36 pircēju grib nopirkt ļoti labu eksemplāru pa kapeikām, nojāt un pārdot ar varku. Tad vēl ir tādi, kam nauda tipa būtu, bet tie izvēlas vai nu jaunākus, vai interesantākus auto. Un tad ir tie iepriekš pieminētie e36 fanāti, bet tie nez vai maksātu divu labu e36 cenu par gatavu eksemplāru. Turklāt ar M50.
Un nav arī tāda situācija kā ar e30, kad nopirkt reāli var vai nu sapuvušu mizu vai arī ļooooti labu eksmeplāru pa dārgo. Piedāvājumā ir visai daudz sakarīgi e36 pa lētākām naudām..
Atkārtoju vēlreiz - auto tiešām ir ļoti naiss un ir tās cenas vērts, BET runāju par to, ka LV nebūs viņam pircēju. Manuprāt.
nav runa par to, ka auto būtu slikts, cipars neadekvāts utt. Vnk e36 dārgi pārdot ir ļoti sarežģīti. Mestādos priekšā kurš gribētu pa dārgo pirkt +/- gatavu e36.
Lielākā daļa potenciālo e36 pircēju grib nopirkt ļoti labu eksemplāru pa kapeikām, nojāt un pārdot ar varku. Tad vēl ir tādi, kam nauda tipa būtu, bet tie izvēlas vai nu jaunākus, vai interesantākus auto. Un tad ir tie iepriekš pieminētie e36 fanāti, bet tie nez vai maksātu divu labu e36 cenu par gatavu eksemplāru. Turklāt ar M50.
Un nav arī tāda situācija kā ar e30, kad nopirkt reāli var vai nu sapuvušu mizu vai arī ļooooti labu eksmeplāru pa dārgo. Piedāvājumā ir visai daudz sakarīgi e36 pa lētākām naudām..
Atkārtoju vēlreiz - auto tiešām ir ļoti naiss un ir tās cenas vērts, BET runāju par to, ka LV nebūs viņam pircēju. Manuprāt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

+++ tieši tāpat domājuch. rakstīja:............................................

ch. rakstīja:Es arī skaitos santīma grabinātājs? :aiwa:
Pilniba piekritu ch!
Te neiet runa par kapeikpisejiem un utt. Tas ,ka shi kutinja ir shis cenas verta ir skaidrs, tacu par shadu ciparu e36 pirks tikai galigaakais fanats (vai tads LV atrastos, nezinu), jo par tadu ciparu cilveks labak nopirks labu e39, e38, vai ari kadu citu auto- jaunaka gada, prestizhaku, ar lielaku komfortu.
Taaa jau auto skaists/labs- cepuri nost pa ieguldito darbu/laiku.

orkānam sakāpis galvā ar to eksotiku-3300
te ne smieties bet raudāt jau vajag

Es panemtu .. 2.500 bez diskiem .
Un ja jumtu nokrasotu autina krasa ..
Un ja jumtu nokrasotu autina krasa ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )

Ir ari tadi cali kam vecakiem nauda kaa spalli un vnk grubas nopirkt e36
brt vini diezvai pirktu touringu
bet sis e36 ir vismazz 4000ls vertiba jo darbs+laiks+naauda
Atvainojos ka rakstu bez garumziimeem jo man vienkarsi taadas nav 

BMW forever

Neesi bik pajociigs?????????????????????? Kaads vispaar te sakars ar eksotiku????????????????vilks25 rakstīja:orkānam sakāpis galvā ar to eksotiku-3300![]()

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
vispār jau orkaans sākumā prasīja par pelēko pat 3000ls. 300ls pēc visa šī pasākuma ir limonāde
tik labā stāvoklī tuvākajā apkaimē neatradīsi otru touringu.
ġarumzīmes ir pieturot ALT

tik labā stāvoklī tuvākajā apkaimē neatradīsi otru touringu.
ġarumzīmes ir pieturot ALT

Vacija tads aizietu atri ja motors labs un maz nobraukums minimums ka 10k.euro
Orkans labak paturi to skaistuli sev Lv.tev nevien nenovertes tik cik esi darbu ieguldijis.
Orkans labak paturi to skaistuli sev Lv.tev nevien nenovertes tik cik esi darbu ieguldijis.

pie pirkšanas/pārdošanas nevienu neinteresē cik tu esi ieguldījis savā auto, lai gan tāpat ir skaidrs, ka Orkāns cenu dikti zemāk nelaistu, līdz ar to gan jau ka pats brauks ar savu kūtiņu, tā kā ši diskusija ir diezgan lieka 

Tu laikam neesi ielicis savā auto vairāk par ceturto daļu degvielas bākas un nekad neizpratīsi izmaksas, kuras jebkurā pārdošanas gadījumā nevarēs nosegt!vilks25 rakstīja:orkānam sakāpis galvā ar to eksotiku-3300![]()
Atvainojos par offtopic.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

daudz tu zini

un tieši tā-nevarēs nosegt.Johnny rakstīja:Tu laikam neesi ielicis savā auto vairāk par ceturto daļu degvielas bākas un nekad neizpratīsi izmaksas, kuras jebkurā pārdošanas gadījumā nevarēs nosegt!vilks25 rakstīja:orkānam sakāpis galvā ar to eksotiku-3300![]()
Atvainojos par offtopic.

kuram dodam priekšroku?cenas tās pašas.orkāna vai šitam:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jphhb.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jphhb.html

Orkāna.
P.S. Vilks, tu kaut kā sāpīgi reaģē uz Orkāna auto cenu...
P.S. Vilks, tu kaut kā sāpīgi reaģē uz Orkāna auto cenu...

man skauž 

čik lasīts forumā,šis ar nu jau ir diezgan svaigs,ņemot vērā,kas ir izdarītsbaumanis rakstīja:da labi , būsim reāli , cena ir kosmosshaha rakstīja:3300ls par tādu ir lēti
kā orkāns teica tad šo auto ja nopirks, tad tikai riktīgs e36 fanāts, kurš spēj novērtēt ieguldīto darbu un līdzekļus.
Jo parasts cilvēks , nepirks e36 pa 3300ls ,ja pa to naudu var nopirkt kaut ko svaigāku.![]()
bet cerams nepārdosi, jo šis auto ir super .

Nu bet krāsa ir vienkārši

Man liekas, ka liela daļa te neapjēdz, ka šādos auto naudu ieguldīt nevar. Viņu var tikai iztērēt. Visu var darīt, bet tas ir tikai savam priekam un nav ko naivi cerēt, ka tos līdzekļus varēs dabūt kādreiz atpakaļ.
Neko nesaku par orkāna auto, bet ja man, piemēram, nepatīk šī krāsa, tad man pilnīgi vienalga cik darbs tur ir ieguldīts.
Tāpat kā te bija diskusija par to touringu ar m3 motoru. Es nemaz nebbrīnos ka tā beigu cena ir zema, jo kā es varu zināt cik labi tur vis tas projekts ir īstenots un kādi murgi sāk lekt ārā kad vēlāk paskatās dziļāk. Taspats ar visiem turbo projektiem. Ja gribas tādu auto tad tas ir jābūvē pašam.
Man gan arī patīk tie kas saka, ka tirgo savu auto zem tirgus cenas-tirgus cena ir tāda par kuru auto var pārdot nevis izsapņotās ss.lvcenas
Bet katrs savu auto var tirgot tak par cik grib...
Neko nesaku par orkāna auto, bet ja man, piemēram, nepatīk šī krāsa, tad man pilnīgi vienalga cik darbs tur ir ieguldīts.
Tāpat kā te bija diskusija par to touringu ar m3 motoru. Es nemaz nebbrīnos ka tā beigu cena ir zema, jo kā es varu zināt cik labi tur vis tas projekts ir īstenots un kādi murgi sāk lekt ārā kad vēlāk paskatās dziļāk. Taspats ar visiem turbo projektiem. Ja gribas tādu auto tad tas ir jābūvē pašam.
Man gan arī patīk tie kas saka, ka tirgo savu auto zem tirgus cenas-tirgus cena ir tāda par kuru auto var pārdot nevis izsapņotās ss.lvcenas

Bet katrs savu auto var tirgot tak par cik grib...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 88