Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 819
- 820
- 821
- 822
- 823
- …
- 2228
- chevron_right
nelauzies. saki tepat kas par modeli.
Lenovo/IBM T60 komplektā ar šo: http://www.norsystems.net/img/ibmT60doc ... 504dvi.jpg
uzdodot jautājumu par 1.8 tds , sapratu tikai to ka zuze ir pilnigs lohs
, nebūtu tu atveris savu muti , nebutu dirsanas 2lpp garumā

Zuze pie datora tā pat kā mērkaķis ar granātu - smieklīgi bet bailīgi

Bet varbūt tomēr tāpēc, ka tas auto izskatās pēc gatera un Tev ir bail, ka to nories?zuze91 rakstīja:Tieši ša iemesla dēļ man topiks ir ciet. Kaut arī ar auto tiek braukts.
www.manpatikrusauntermossunzilete.lvdogMa rakstīja:Zuze, ja gribi rožudārzu, uztaisi savu forumu un slēdz to, lai varētu mainīties ar viedokļiem pats ar sevi
@ baronmorda pat kad viņš bija stock un vienīgais ko es izdarīju biju ieliku neOEM maģi tu kliedzi gaters.
@whatever ak es lohs ja ? Nu lab lab.
edits : atšķirībā no mērkaķa kurs neapzināti izrautu gredzenu es to izrautu apzināti.
edit 2 : a vispār pa nr sānā nezinu kā citiem ,bet 2x ir glābis no fotoradara.45grādos pret ceļu malu man NR neredz pilnu,bet tikai pusi. Nevis ka viņš man patīktu tā.
@whatever ak es lohs ja ? Nu lab lab.
edits : atšķirībā no mērkaķa kurs neapzināti izrautu gredzenu es to izrautu apzināti.
edit 2 : a vispār pa nr sānā nezinu kā citiem ,bet 2x ir glābis no fotoradara.45grādos pret ceļu malu man NR neredz pilnu,bet tikai pusi. Nevis ka viņš man patīktu tā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ja mana atmiņa neviļ, tad tas grausts bija 3 dažādās krāsās (vai arī 2 - man vienalga), tu pūti pīlītes par firmu, kas to ņems atpakaļ un ko tik vēl ne. Pliks dīvānsalons un tā tālāk... Cik nu noprotu, tad tu turpini viņu šķūnēt "lauku individual" stilā, tāpēc paturu visas tiesības to saukt par gateri.
Pēc pēdējiem postiem spriežot, izskatās, ka tev nervi uzdod... Pa lielam jau man ir pajāt kā tu mani saukā, bet silti iesaku padomāt pirms raksti. Vispār pa lielam es biju diezgan ļoti apņēmies beigt dirst par tavu gatera mīlestību un ļaut tev vārīties savā sulā, bet pie šādiem tekstiem tu vari brīvi triekt n*/#j.
Pēc pēdējiem postiem spriežot, izskatās, ka tev nervi uzdod... Pa lielam jau man ir pajāt kā tu mani saukā, bet silti iesaku padomāt pirms raksti. Vispār pa lielam es biju diezgan ļoti apņēmies beigt dirst par tavu gatera mīlestību un ļaut tev vārīties savā sulā, bet pie šādiem tekstiem tu vari brīvi triekt n*/#j.
Pēdējais labojis barons - 04 Jūl 2014, 22:12, kopā labots 1 reizi.
Redz baronmorda ,tu nezini visu. Paķer tikai kautkādu fragmenu no faktiem un pats kautko saliec kopā.Ja tu zinātu visu kas un kā un kādēl un kā tas viss noticis secībā, tad tev neliktos diršana un pļūtīšana,bet takā tu esi aizgājis tādā svietā tev laikam nekad to nesaprast. Turpini dzert un tēlot lielu vīru uzvalkā un turpini pirst savā whatever tu to sauc.
No manis vienīgā diršana ir bijusi ka es NR saliku,lai pašā sākumā draugi nesaliktu kopā ka man viņš ir.
A no tevis ? E34 / vācija / NR / powers ? Vai velo ko aizmirsu ? Laikam gan. Neņēmu pierē ko tu stāstiji zelta kalnus.
No manis vienīgā diršana ir bijusi ka es NR saliku,lai pašā sākumā draugi nesaliktu kopā ka man viņš ir.
A no tevis ? E34 / vācija / NR / powers ? Vai velo ko aizmirsu ? Laikam gan. Neņēmu pierē ko tu stāstiji zelta kalnus.
Man negribas aizkārnīt forumu, bet es tev uz visu šo varu atbildēt. Pēc brītiņa nočeko PM.zuze91 rakstīja:ļer ļer ļer, bla bla bla
Da pašol ti. Sargi savu piemīsto salonu no uguns!
Lai admini dzēš man profilu. Nahuj šito visu vajag.
Lai admini dzēš man profilu. Nahuj šito visu vajag.
Dirsties internetā, ir tik pat lietderīga, kā runāt ar sienu, kamēr jūs te diršaties, es 10ha zemes esmu nopļāvis
Aizgāju kkas kko dirsa, atnāku atpakaļ vēl jo projām diršās..
Atvainojos par savu valodu.
Ir tāds teiciens gudrākais piekāpjas, lūdzu izmantojiet veto tiesības uz to.
Aizgāju kkas kko dirsa, atnāku atpakaļ vēl jo projām diršās..
Atvainojos par savu valodu.
Ir tāds teiciens gudrākais piekāpjas, lūdzu izmantojiet veto tiesības uz to.
- ikey07
es biju dzirdējis teicienu - mīkstākais piekāpjas 
Atkal jau, ienāc, un redzi ka atkal tie paši āksti kasās savā starpā. Drīz šo sadaļu nelasīšu, jo starp šiem homīšiem nevar atrast normālos komentus.
Homītim homīts nav jāsaprot

Benzins+LPG=way to go. un var pakurinat,gan atlauties lielus motorus un ekonomiski braukt.Gustiņš rakstīja:Protams nav ticams, bet vismaz pēc csdd skaitļi aug, nevis vienā brīdī nokrītas. Tāpēc pieņemu, ka +- tā arī bija/ir. Un nekur nav teikts, ka kāds grib raķeti. Viņš maz ēd, un attiecīgi viņam nav jaudas - viss līmenī. Ja cilvēks meklē ekonomisku ikdienas miskasti, viņš saprot, ka uz darbu braucot nevarēs no rīta izslīpēt viaduktu vai apli. Nesaprotu, huļi Tu piepisies.
As real as it gets
Forsti,atnacu pec darba un ir ko palasit.
Labi lasas ar teju.
Keep it going. 
Labi lasas ar teju.
As real as it gets
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 819
- 820
- 821