Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 822
- 823
- 824
- 825
- 826
- …
- 2228
- chevron_right
Iesaku ātrāk atšuties no tiem. Kantoris nav no tiem labakajiemikey07 rakstīja:Tikko pamanīju ka Viasat ir izņēmuši Discovery Channel
jau 8 gadi ar Viasat
Bet tā viņš ir, ķipa zelta pakete , un tikai 4 skatāmi kanāli.., labi ka Lattelecom savilka savus vadus, tagad tik vajag līdz mājai aizrakties.
Bet tā viņš ir, ķipa zelta pakete , un tikai 4 skatāmi kanāli.., labi ka Lattelecom savilka savus vadus, tagad tik vajag līdz mājai aizrakties.
- ikey07
man bija visu laiku balticums un tad 4 gadi atpakal piesledzu lattelekom interaktivo tv ar super lidojoso internetu
esmu vairak ka apmierinats
ja veic remontus tad vienmer pabridina un pa naktim
+ vienmer varu pastities kadu raidijumu atkartojuma ,vido noma gan nav lietota visu laiku ko ir tv un nets 
Viasats, maita, lietū rāda kubzikus ne kanālu. Futeni nevar redzēt 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
man jau 1,5 gadu nav TV
un jūtos labi!
un jūtos labi!
moš kāds var piedavat kādu haltūru uz šo nedēļu?:D šo nedēļ darba nav, negribās sēdēt mājās
Es tikai ziņas un futbolu kompānijā. Palielam jā tv ir bezjēdzīgs pasākums ja nav PS3 vai xbox.
Ehh ne visi tādi laimīgi un ir gimene :)RENIO rakstīja:man jau 1,5 gadu nav TV![]()
un jūtos labi!
Agree to that.zuze91 rakstīja:Es tikai ziņas un futbolu kompānijā. Palielam jā tv ir bezjēdzīgs pasākums ja nav PS3 vai xbox.
As real as it gets
Ar bija tāda štelle, vajag tos vadu galus pārlikt, jo ar laiku viņi tur var "izrauties".zuze91 rakstīja:Viasats, maita, lietū rāda kubzikus ne kanālu. Futeni nevar redzēt
Pat īszinu par to ka mainas kanāli nav, un piķoju 23.22 EUR mēnesī :S
- ikey07
Tas pats, bet ilgāk. Viss kas vajadzīgs, kārtīgs nets, un vēl kāds paliels ekrāns. Skaties kad gribi un ko gribi.RENIO rakstīja:man jau 1,5 gadu nav TV![]()
un jūtos labi!
Viasats ir riktīgs žīdu kantoris, nu viņiem iet aizvien švakāk, vienīgā rūpala viņiem bedrēs, kur lattelekoms neķer, vai uzsēdušies lētticīgajiem, taču tā pat, tad labāk uzlikt kādu parasto šķīvi ar 3 galvām, un atlasīt no tā visa jēdzīgo, vismaz nekas nav jāmaksā, tik cik pati aparatūra.
°un cik tad dizelim paterins pilseta?EgilZ rakstīja:čomam 330 dīzelis sačipots un vēl pāris sīkumi uzlikti, kaut kas līdzīgs marihuāna dīzeļmonstram, tikai motors jaunākas paaudzes, kardānu vērpj kopā, nemaz nerunāsim pa pusasīm un reduktoru, bet tai pat laikā jātatzīst ekonomisks tomēr, jebkurā gadījumā jaudas ekonimijas ziņa 2.8 ar LPG sanāk dārgāk. Tā kā relax ar to uzskatu Benzins+LPG=way to goTheAsTy rakstīja:Benzins+LPG=way to go. un var pakurinat,gan atlauties lielus motorus un ekonomiski braukt.Gustiņš rakstīja:Protams nav ticams, bet vismaz pēc csdd skaitļi aug, nevis vienā brīdī nokrītas. Tāpēc pieņemu, ka +- tā arī bija/ir. Un nekur nav teikts, ka kāds grib raķeti. Viņš maz ēd, un attiecīgi viņam nav jaudas - viss līmenī. Ja cilvēks meklē ekonomisku ikdienas miskasti, viņš saprot, ka uz darbu braucot nevarēs no rīta izslīpēt viaduktu vai apli. Nesaprotu, huļi Tu piepisies.
As real as it gets
sen jau nerēķinam vidējo patēriņu mašīnām, kaut kā pofig, kad vajag tad lej 
Bet pats pēdējais vārds visu izsakaGunTixV rakstīja:Teksta beigu dallai vareetu buut taisniiba?![]()
![]()
![]()
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... anphm.html
Lai izietu TA kads ir minimālakais riepu protektos, ko laiž cauri bez piekasīšanas?!
Ja nekļūdos vasarā 2mm ziemā 4mm. Ar 4mm toč izlaidīs.
Skaidrs,paldies aizmugurē kādi 2mm ir priekšā gan tā pašvaki gandrīz lisoki.
elektroniska sprausla der no 1,8 dizela 2,5 motoram? 
Menti nepiekasas , ja priekšējie pagriezieni melni notonēti apmēram 90% ?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 822
- 823
- 824
- 825
- 826
- …