dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

viens spriegotajs bloka sanaa, skatoties no auto prieksas kreisajaa pusee motora prieksaa. otrs zem vaka pasaa motora augsaa.
nev vaku nost un parejo redzesi pats. par kjedes saienojumiem- visam kjedem kadam jebkad esmu darbojies visadas nozares ir bijusi savienojumi, bet nebutu parsteigts ja motora kjedei nebutu(netik tagat iep skatities kjedi). tikuntaa, tas lietas butibu nemainis, nonemot vaku redzesi pats visu
...
Profila bilde
Kobreti
Ziņojumi: 1305
Pievienojies: 13 Mar 2011, 14:02
Braucu ar: 325
Reputācija: 9

djjys rakstīja:Kadam nav kada shema ka jaucas m50b20 motors??? jatiek pie kedes spriegotajiem, problema ka kedi nevar pagriezt ir vinjai ta saucamais jaucamais savienojums???
Tu ķedi nevari apgriezt jo tev kloķene noķilējusi. Tur ir tikai 2 spriegotāji,kā jau armando teica ;)
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki
Vai tas ir normāli ka m43b18 dzinējam pie maksimālās slodzes t.i pedālis grīdā, vairs neņem vērā lambda zondes mērījumus? Vienkārši norubī un viss :rolleyes: Cik patestēju tad tas bija neatkarīgi no apgriezieniem, tiklīdz iedod grīdā - zondi ignorē, nedaudz atlaid pedāli un atkal viss normāli :rolleyes:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
djjys
Ziņojumi: 616
Pievienojies: 21 Okt 2011, 22:39
Braucu ar: Atejvaku
cali palidziet saliku motoru ilgi jaskilj tad pielec bisku paruuc un noslapst un atkal nevar pielaist izskrruvejot sveces secinu ka ir parlejies. pie ka kerrties mosk uz diagnostiku jadzen kads erors kompii???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

rvars rakstīja:Vai tas ir normāli ka m43b18 dzinējam pie maksimālās slodzes t.i pedālis grīdā, vairs neņem vērā lambda zondes mērījumus? Vienkārši norubī un viss :rolleyes: Cik patestēju tad tas bija neatkarīgi no apgriezieniem, tiklīdz iedod grīdā - zondi ignorē, nedaudz atlaid pedāli un atkal viss normāli :rolleyes:
Negribu sadirsties, bet liekas, ka tas ir normāli. Jāsagaida kāds zinošāks.
he9600
Ziņojumi: 2051
Pievienojies: 03 Apr 2011, 20:22
Braucu ar: e36 323
Reputācija: 37

tieši tā, pie pie pilnīgi atvērtas droseles zondes rādījumi netiek ņemti vērā.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Profila bilde
djjys
Ziņojumi: 616
Pievienojies: 21 Okt 2011, 22:39
Braucu ar: Atejvaku
djjys rakstīja:cali palidziet saliku motoru ilgi jaskilj tad pielec bisku paruuc un noslapst un atkal nevar pielaist izskrruvejot sveces secinu ka ir parlejies. pie ka kerrties mosk uz diagnostiku jadzen kads erors kompii???
loti aktuaali
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki
he9600 rakstīja:tieši tā, pie pie pilnīgi atvērtas droseles zondes rādījumi netiek ņemti vērā.
Kāds varētu būt iemesls ieviest tādu fīču dzinēja vadībā? Vecajam Accordam 2.0 vispār pēc 4k rpm neatkarīgi no droseles stāvokļa rubī nost
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
DODmanSOJU
Ziņojumi: 6
Pievienojies: 29 Dec 2012, 23:28
Sveiki puikas! Tātad ir nepieciešama jūsu palīdzība manas problēmas risināšanā.

Dzinējs - m44b19

PROBLĒMAS apraksts:

* Stāvot - apgriezieni uzlec līdz 1,5 k un uzreiz pēctam nomierinās.

** Gaitā - apgriezini neizkustās, bet ir tāda sajūta, ka ļoti ātri gāze tiktu atlaista un pēctam iespiesta uz ļoti īsu mirkli (Braucot lēnām auto nokratās tā, ka man liekās, ka kāds pa muguru būtu uzšāvis ar airu).

*** UN reizēm uzsilis auto uzreiz "nepielec" un kad pielec ir benzīna smaka (pārsūknē). Arī apgriezieni kādu mirkli pēc šādas piedarbināšana tukšgaitā stāv uz 1,5 k.

Tika nomainīta eļļa un sveces. Sveču maiņa neko neuzlaboja. MAF ir tīrīts 2x.

Vai kādam ir kas sakāms par šo problēmu?
HELP ANYONE :sad:
Paldies jums jau iepriekš!
Profila bilde
kristapsk94
Ziņojumi: 390
Pievienojies: 16 Okt 2012, 11:55
Braucu ar: 328. IK4
Atrašanās vieta: marupes
Reputācija: 1

Taa nu es dabuju motoru 2.5 ar visu karbu kas man tur bija vajadzigs hadenai ? Un man tak deres mans redektors ar kardanu no 1.8is tam 2.5 ?
Profila bilde
zeltinsh
Ziņojumi: 956
Pievienojies: 21 Mar 2012, 21:04
Braucu ar: E36
Reputācija: 3

kristapsk94 rakstīja:Taa nu es dabuju motoru 2.5 ar visu karbu kas man tur bija vajadzigs hadenai ? Un man tak deres mans redektors ar kardanu no 1.8is tam 2.5 ?
Kārbas gala krustiņu būs jāpārskrūvē no vecās kārbas, lai atstātu esošo kardānu. Tad arī kardānu, regulācijas vietā ir jāuztaisa nedaudz īsāku, jo motors aizies dziļāk iekšā.
Priekšējais stabilizātora stienis vajadzīgs no 6cilindru motora. nu un skaties, ko taisies vēl ar izplūdi darīt. Attiecīgi cik garu esi dabūjis līdz motroram. Zonde līdzi nāca? Visa pravodka ar kompi? EVS?
3 mēnešos ar mazo reduktoru man aizgāja pusas, viens reduktors, kurš paķēra līdz kārbu. Iesaku, pamazām meklēt arī lielās pusasis un reduktoru. Bet, ja interesē derēšanas ziņā, tad arī pabrauksi ar esošo. Tikai jautājums cik ilgi. :gigigi:
Profila bilde
kristapsk94

Kaa tas ir jaustaisa isaks Ar fleksi japanem kur noast ? Nu tad buss jausprasa vinam to stieni ,nu izpludi vins man dod ar zondi taja vieta kur izputejs aiziet no divam trubam uz vienu tik talu man buss, jaa visa provotka ari naca lidzi tam motoram nav ews tas ir bez vanos 91 gada , nu ar laiku es saliksu to ko vajag tur es tik tagat gribu saprat siki kas trukst :)
Profila bilde
zeltinsh

Kādu fleksi? :doh:
Tur pirmajai daļai ir regulācijas skrūve/uzgriezvnis. Atskrūvēsi to vaļā un tad varēsi bīdīt garāku vai īsāku kardānu.
Tev vajag atrast vēl priekšējo stabilizātorstiemi no 6 cilindru motora. Dear arī no 2.0.
Un, ja gribi likt kŗbu, kas nāca orģināli uz tā motora, tad būs no esošās jāpārskrūvē kārbas gala krustiņš, pie kā skrūvē kardānu. Viss.
raceejs
Ziņojumi: 51
Pievienojies: 29 Okt 2012, 12:46
Braucu ar: e39
ka noteikt vai udenssuknis neiet uz beigu galu,ir padilis?
Profila bilde
kristapsk94

Nu tad es tagat sapratu kas un kaa ir jadara :d jaa to stabilizatoru stieni nemsu no taa pasa auto, jaa to man teica par karbu kad no manas buss janem , paldies nu tad es driz saksu jaukt ara :d
zeltinsh rakstīja:Kādu fleksi? :doh:
Tur pirmajai daļai ir regulācijas skrūve/uzgriezvnis. Atskrūvēsi to vaļā un tad varēsi bīdīt garāku vai īsāku kardānu.
Tev vajag atrast vēl priekšējo stabilizātorstiemi no 6 cilindru motora. Dear arī no 2.0.
Un, ja gribi likt kŗbu, kas nāca orģināli uz tā motora, tad būs no esošās jāpārskrūvē kārbas gala krustiņš, pie kā skrūvē kardānu. Viss.
Profila bilde
Armando
Heineken

actaa veco is karbu, un miers. kardans reduktors pusasis lai paliek vecas, lidz nokausanas bridim. nebus nekas jamaina karbai, nekas jagarina, jaisina utt. nepiemirsti ka vajadzes ari spidometru no 6cil.
ps is karba nearko neackiras no 325i karbas, ne krustinji ne flanchi.
...
Profila bilde
zeltinsh

Armando rakstīja:actaa veco is karbu, un miers. kardans reduktors pusasis lai paliek vecas, lidz nokausanas bridim. nebus nekas jamaina karbai, nekas jagarina, jaisina utt. nepiemirsti ka vajadzes ari spidometru no 6cil.
Kārba neatšķiras, bet gala krustiņš gan atšķiras. Atstājot is kārbu kardāns arī ir jāīsina, bet izvairīsies tik no krustiņa pārskrūvēšanas. Tavā vietā arī atstātu is kārbu, jo to būs vieglāk izdarīt, nekā pārskrūvēt to krustiņu. Bet patiesībā, ja ņem motoru ar nenoskrūvētu kārbu necelt iekšā uzreiz. Noņem kārbu un nomaini kloķenes aizmugurējo blīvslēgu. Maksā kapeikas, bet, kad motors būs iekšā, tad, lai nomainītu viņu dabūsi celt nost kārbu!

Jā par spidometru piemirsu! :yes: Savādāk būs, tā, kā te vienam, kurš domāja, ka vadus ne tā kaut kur salicis un motors griežas līdz 10k apgriezieniem! :gigigi: :D :D :D
Profila bilde
kristapsk94

Nu tad jau redzes vai karba buss skruveta noas no taa motora vai nee , zini man isa ari ir tada problema kad pa to vietu elaa pil ara :d vell jau buss jaskatas kur ir kada ellas sucite , par spidometru es zinu kad vajag no 6 cilindru motora
Profila bilde
Armando
Heineken

zeltinsh rakstīja:
Armando rakstīja:actaa veco is karbu, un miers. kardans reduktors pusasis lai paliek vecas, lidz nokausanas bridim. nebus nekas jamaina karbai, nekas jagarina, jaisina utt. nepiemirsti ka vajadzes ari spidometru no 6cil.
Kārba neatšķiras, bet gala krustiņš gan atšķiras. Atstājot is kārbu kardāns arī ir jāīsina, bet izvairīsies tik no krustiņa pārskrūvēšanas. Tavā vietā arī atstātu is kārbu, jo to būs vieglāk izdarīt, nekā pārskrūvēt to krustiņu. Bet patiesībā, ja ņem motoru ar nenoskrūvētu kārbu necelt iekšā uzreiz. Noņem kārbu un nomaini kloķenes aizmugurējo blīvslēgu. Maksā kapeikas, bet, kad motors būs iekšā, tad, lai nomainītu viņu dabūsi celt nost kārbu!

Jā par spidometru piemirsu! :yes: Savādāk būs, tā, kā te vienam, kurš domāja, ka vadus ne tā kaut kur salicis un motors griežas līdz 10k apgriezieniem! :gigigi: :D :D :D
kad liku savam 325i karbu no is, visi krustinji bija vienadi. ackiribas nebija, ja neskaita loti minimalas garuma izmainjas, atskruvet kardanam lielo uzgriezni nekadu problemu nesagadaa
...
nomme
Ziņojumi: 39
Pievienojies: 02 Sep 2012, 12:40
Braucu ar: 318is
Kukijs rakstīja:
Emik rakstīja:
nomme rakstīja:Kas varētu būt vainojams pie liela patēriņa?
uz 100km/14l-pilsētā
Ārpus pilsētas nezinu cik.
1.8is e36,m42b18 dzinējs.
Zonde tika nomainīta,jo vecā bija beigta.Šij zondei mērot ar testeri pie vidēji uzsiluša dzinēja rādīja 0,43V
Pielaišanu problēmas nav,aukstam arī viss ok,bet kad ir uzsilis un stāvot apgriezieni nedaudz staigā.Nost neslāpst.
Tukšgaitas regulators ir Tveida,BOSH,ar 2kājiņām,mērot omus uz šīm kājiņām rāda 8,4omus.
Pamēģināju pielaist ar atvienotu regulatoru,bet izmaiņas itin nekādas.
Ir iesprāgusi trubiņa,un savilkta ar savilcēju,skatī foto>>>>
http://i145.photobucket.com/albums/r235 ... 1421-1.jpg
Lielā gofra tika nomainīta,jo tā bija sasprāgusi.
Tātad kur meklēt iemeslu lielajam patēriņam? Jo skatos ka citiem 1.8is esot ap 10l pilsēta,pat mazāk....
iesaju pieverst uzmanibu gaisa meritajam,ka ari nomainit saspraigaju6as trubinas. :super:

Gaisa masas mērītājam hanā ir, vari mēģināt iekšā kontaktus notīrīt ar spirtu var gadīties kad aizies.
Un kā jau minēts izzondē visas trubiņas, vai nav cauras utt

Tika nomainīts gaisa masas mērītājs,vecais bija kaut kāds apjāts,pat skrūves visas aprautas.caurā truba izrādījās sasprāgusi abos galos.Bet patēriņš vēljoprojām astronomisks,15l/100km pilsētā,ar sildīšanu. Zonde,gaisa filtrs,gofra,GMM,caurā truba nomainīti.kas vēl tur var būt? :o