Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …
- 88
- chevron_right
nu jā. Katram auto ir savs pircējs. Agrāk vai vēlāk. Ir bijuši daudzi fantastiski notikumi pārdodot mašīnas. Cena - mega kosmoss, pirmais zvanītājs jau pirmajās minūtēs paņem un nopērk, sludinājums aizmāšības pēc stāvēja ssā 2 nedēļas un tā arī vairs neviens nezvanīja.
jūs saprotāt kādu bazaru vispār dzenat huļi tā apsriest pirkšanas?pārdošanas cenas bet ja nopietni tad, ja pārdotu būt jāskumst un jāpriecājas, jo zaudētu vienu no smukā E36 pulka, bet labi tas, ka onkulis Orkaans dotu dzīvi nākamajam autiņam
nav nevienas normālas salona bildes...
Auto, protams, smuks bet nevajag aizmirst ka tas ir un paliks 316i (vismaz papīros) un konstruktors, kas ir piedzivojis vairākas ziemas, driftu u.tml
Ja viņš būtu OEM ar M52 un M paku, tad cena būtu atbilstoša!
Auto, protams, smuks bet nevajag aizmirst ka tas ir un paliks 316i (vismaz papīros) un konstruktors, kas ir piedzivojis vairākas ziemas, driftu u.tml
Ja viņš būtu OEM ar M52 un M paku, tad cena būtu atbilstoša!
par šito ko tu uzrakstīji tu aizskāri manas jūtas un esi pelnījis pa dirsu. tā visa M paka ir OEM un salons ir labāks kā tu maz spēsi savos sapņos iztēloties. auto iet daaaudz labāk kā pusei te uzpucēto, bet tehniski nojātu eksemplāru. atbrauc uz Jelgavu un paskaties to mašīnu dzīvē. ja tu spēj nodirst šo braucamo, tad visos citos topikos tavs viedoklis ir nulles vērtībā.
pasaki man ko es nepareizu pateicu ? es tā kā biežāk esmu orkaana auto redzējis par klavz.
V1Beta..
Neredzu nodirsienu no Kalnz puses.. Pareizi pateica, ka rūpnīcas izpildījumā vērtība ir lielāka, kā pašbūvētam. Es arī gribētu rūpnīcas 2.8, nevis konstruktoru, kur bundža 91. gada, salons, vadi 94. gada, motors 97. gada.
Neredzu nodirsienu no Kalnz puses.. Pareizi pateica, ka rūpnīcas izpildījumā vērtība ir lielāka, kā pašbūvētam. Es arī gribētu rūpnīcas 2.8, nevis konstruktoru, kur bundža 91. gada, salons, vadi 94. gada, motors 97. gada.
mazliet piekakaajm orkaana topiku
Varu piebilst tikai,kaut neesmu dziivee redzeejis,liekas ka tas auto ir taa veerts,un ja man buutu taads cipars lieks,liekas iipashi nedomaajot arii nopirktu,un buutu krutaakais chalis rajonaa
Varu piebilst tikai,kaut neesmu dziivee redzeejis,liekas ka tas auto ir taa veerts,un ja man buutu taads cipars lieks,liekas iipashi nedomaajot arii nopirktu,un buutu krutaakais chalis rajonaa
pie logopēda aizejV1Beta rakstīja:pasaki man ko es nepareizu pateicu ? es tā kā biežāk esmu orkaana auto redzējis par klavz.
TU AIZSKĀRI MANAS JŪTAS!!!!!11
Kautko tālāk par e36 esi redzējis? tas ka slapjie sapņi par viņu rādās - saprotu, bet tas nenozīmē ka visiem tik ierobežota iztēle!V1Beta rakstīja:par šito ko tu uzrakstīji tu aizskāri manas jūtas un esi pelnījis pa dirsu. tā visa M paka ir OEM un salons ir labāks kā tu maz spēsi savos sapņos iztēloties. auto iet daaaudz labāk kā pusei te uzpucēto, bet tehniski nojātu eksemplāru. atbrauc uz Jelgavu un paskaties to mašīnu dzīvē. ja tu spēj nodirst šo braucamo, tad visos citos topikos tavs viedoklis ir nulles vērtībā.
Ieliec salona bildi, gribas redzēt to brīnumu ko pat sapņos nespēju iztēloties
Ir LIELA starpība vai mašīna ir no rūpnīcas `98 ar M52 un OEM M paku, vai arī konstruktors no vienas vietas!
tādi fanātiķi atradušies. ja jums abiem tādas prasības, varbūt vajadzētu padomāt par ferari iegādi.
Jūs liekat man smaidīt
Es tak nevienam nespiežu pirkt savu auto un pat nemēģinu iestāstīt ,cik viņšir labs utt
Ja kādam interesēs tad nopirks ,man nav spiesta lieta viņu pārdot!!!!
Nesaprotu ,kapēc japiedirsh ir piecas lapas ar kautkādām muļķībām??????
Es tak nevienam nespiežu pirkt savu auto un pat nemēģinu iestāstīt ,cik viņšir labs utt
Ja kādam interesēs tad nopirks ,man nav spiesta lieta viņu pārdot!!!!
Nesaprotu ,kapēc japiedirsh ir piecas lapas ar kautkādām muļķībām??????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tiem kas nav redzējuši salonu!!!!
Spogulis tagad ir standarta un cits ir maģis. Un vēl ātrumpārslēgs ir manuāļa
Spogulis tagad ir standarta un cits ir maģis. Un vēl ātrumpārslēgs ir manuāļa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tieši tā ja kāds grib tad lai perk,šis auto ir 100 procenti labāks par kādu orģinālu ar s52b32 jo
1.Auto ir ieguldīts darbs.
2.Nauda
3.laiks
4.Pacietība
UTT,Un iedomakieties kas būtu ja vissi e36.lv BMW butu oržināli ,tas nebūt intresanti ,pat garlaicīgi un nevienu neintresētu,bet smukus taisītus,skruvētus ,sedinātus,utt BMW ir intresanti skatīties, jo ir ko mācīties un novertēt cilvēka darbu,izdomu.
1.Auto ir ieguldīts darbs.
2.Nauda
3.laiks
4.Pacietība
UTT,Un iedomakieties kas būtu ja vissi e36.lv BMW butu oržināli ,tas nebūt intresanti ,pat garlaicīgi un nevienu neintresētu,bet smukus taisītus,skruvētus ,sedinātus,utt BMW ir intresanti skatīties, jo ir ko mācīties un novertēt cilvēka darbu,izdomu.
BMW forever
Un veel nevajag aizmirst ,ka shis ir individuaals e36, jo shaadaa kraasaa otrs taads vismaz Latvijā nav
Tur jau arī ir tā vertība jo šis tiešām ir neatkartojams auto Nu smukākā touringa ipašnieks latvijā par visiem 100 ir orkāns
BMW forever
nu tas salons gan ir maigi izsakoties "individuāls" varat mani noriet, bet es tādā ilglaicgi iturēt nespētu
jā,ekstras un tā viss jau super,bet tā salona krāsa arī man nav pa gaumei,bet nu bēdīgs nebūtu ja tiktu pie šādi krāsotas kūtiņas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …
- 88