Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …
- 103
- chevron_right
pateicosWcoast rakstīja:Viss lielā ātrumā kustās uz priekšu!
Prieks skatīties
tagat bus neliela pauzite, jaiekraj naudu braucienam uz lv, vel diski jasavaac no krasotaja
paldies!
aizmirsu par taadu ka man plauktaa staaveja speciali siem darbiem, kad viss bija salikts tad acerejos, bet visu sasmereju ar elju taka buus labi
...
gaidot saales nevareju mieraa nosedet. bija janomaina abi gala salniki klokjenei un jasakopj dazas aluminija detalas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
ceru, ka sanāks dzīvē ieraudzīt ar.
Visu laiku tik blenzu uz bildēm, beidzot ar man pirmais posts šinī topikā bet ir
Visu laiku tik blenzu uz bildēm, beidzot ar man pirmais posts šinī topikā bet ir
kas tas par aparatu kas bilde klokenei gala tev tur pielikst, vai kas tastads?
un ar ko tu nokrasoji tas detalas aluminija?
un ar ko tu nokrasoji tas detalas aluminija?
Izskatās pēc motora statīva, ne tā?
oi bl.. toc . es gan lumpis
galvanais ir iesaakt, tad jau aiziesagang rakstīja: ceru, ka sanāks dzīvē ieraudzīt ar.
nu gan jau sanaks ieraudzit dzivee, tik pagaidaam te nau daudz ko redzet
...
Cerams.
Pamazitinjam stellejam kopaa.
Gaidu vel uz lielajam detalaam tapec pamazaam piestradaju pie taa ko varu. Sobrid atjaunojas generators un starteris. Pa ned nog jaizarda eljas un stures pastiprinataja suknji lai parliecinatos ka viss labi ieksaa un ari jaatjauno vizuali.
Pagaidam notirits eljas filtra korpuss un udens suknis. Protams ari pec tirisanas noktasots
. Jauna udensuknja bliive un eljas korpusa blive ari protams uzlikta.
Kads kadrs ieskatam.
Pamazitinjam stellejam kopaa.
Gaidu vel uz lielajam detalaam tapec pamazaam piestradaju pie taa ko varu. Sobrid atjaunojas generators un starteris. Pa ned nog jaizarda eljas un stures pastiprinataja suknji lai parliecinatos ka viss labi ieksaa un ari jaatjauno vizuali.
Pagaidam notirits eljas filtra korpuss un udens suknis. Protams ari pec tirisanas noktasots
. Jauna udensuknja bliive un eljas korpusa blive ari protams uzlikta.
Kads kadrs ieskatam.
...
No šitā bloka jau var ēst
Acis tek ārā no tā skata vien!
Labi ka tu nēsi LV, jo pietiek ar to, ka možais te spridzina! Dēļ tā vairs nepatīk uz savu endžinu skatīties!
Beautiful Mechanical Wonder
paldies jums
sirdsapzinja nelauj vienkarsi samest detalas virsuu.
tagat kozu pirkstos ka bremzu suportus vienkarsi nopindzeleju, nevis pa kartigo uz pulverkrasoshanu. laikam ka zinu ar ko tas beigsies likas ka bremzu sistemu esmu pabeidzis, bet ... jastas kaa krasa diskiem izstisies dzivee un tad redzes. mok sesdien bus gatavi
sirdsapzinja nelauj vienkarsi samest detalas virsuu.
tagat kozu pirkstos ka bremzu suportus vienkarsi nopindzeleju, nevis pa kartigo uz pulverkrasoshanu. laikam ka zinu ar ko tas beigsies likas ka bremzu sistemu esmu pabeidzis, bet ... jastas kaa krasa diskiem izstisies dzivee un tad redzes. mok sesdien bus gatavi
...
Un tu šo skaistumu tiešām taisies piesmiet ar eļļu un šķilt dziesmā?
Motoru manuprāt varēja krāsot citā krāsā. Bet
Paldies visiem par labu vardu!
Marux, es sagaidit nevaru kad sos 300zirgus varesu ieelot un palaist valjaa lai paskrien..
Un par krasu runajot, gribeju zilaa krasaa bet nebija uz vietas taa krasa tapec panjemu melnu bloku kraasu. Ari netirumi tik loti neizcelsies uz melna fona.
Ok kkas no jaunumiem.
Attaisiti abi suknji, stures pastuzis un eljas suknji. Viss ok. Acperes, blives, gultnji, sazobes, tapec viss tika satirits un salikts atpakal. Protams sakrasots un salikts virsuu.
Kads kadrs uz atro..
Marux, es sagaidit nevaru kad sos 300zirgus varesu ieelot un palaist valjaa lai paskrien..
Un par krasu runajot, gribeju zilaa krasaa bet nebija uz vietas taa krasa tapec panjemu melnu bloku kraasu. Ari netirumi tik loti neizcelsies uz melna fona.
Ok kkas no jaunumiem.
Attaisiti abi suknji, stures pastuzis un eljas suknji. Viss ok. Acperes, blives, gultnji, sazobes, tapec viss tika satirits un salikts atpakal. Protams sakrasots un salikts virsuu.
Kads kadrs uz atro..
...
Kas tev tas par krasam blokam un apkarei? Saprotu karstumisturigaa kaada? Es reiz biju panemis izputejam kadu bet tonis bij tumsi peleks un ar tadu apkarinamo es nekrasotu. Bet tev tiri smuki izskatas, tonis zasebis , ka hrometa drusku.
baigi jau motoram tur vajadzīgs kkāds konkrēts kruts tonis, ka tik viss izskatās svežakā
p.s te kā vienmēr viss līmenī
p.s te kā vienmēr viss līmenī
labākais interneta warriors
Krasa blokam ir paradzeta tiesi blokiem. Parejam detalam ir aluminija karstumisturigaa krasa. Tu laikam noputi ar tumso cinku.
Ieskreju nomainit vanosam blivslegus.
Jamet uzreiz akmenitis baisan system darzinjaa. Atsutija vienu oringu par maz un kitaa nau ieklauti selenoidu blivslegi. Respektivi pieci oringi par maz lai butu pilns kits.
Katraa zinjaa tos pakjersu no darba un viss buus labi.
Mainot blivslegus viss gaja kaa pa sviestu. Lidz bridim kad sapratu ka solenoidu blivslegu nau. Gribeju jau atstat kaa ir, bet nolemu attaisit valjaa parliecinaties ka tur viss kartibaa. Labi ka attaisiju jo tur ieksaa bija kaukadi parkaltusi gabali no veciem blivslegiem. Respektivi vanos nebutu stradajis ka tam jastradaa ja nebutu parbaudijis vietu ko neviens nekad netaisa valjaa jo blivslegi nau ieklauti preks siim detalaam.
Ar filtru gan viss kartibaa. Tas bija tiraks par tiiru.
Ieprieksejais kas bija mainijis blivslegus bija aizravies ar silikonu. Tas mani pamatigi sabremzeja bet taa jau viss bus labi.
Ieskreju nomainit vanosam blivslegus.
Jamet uzreiz akmenitis baisan system darzinjaa. Atsutija vienu oringu par maz un kitaa nau ieklauti selenoidu blivslegi. Respektivi pieci oringi par maz lai butu pilns kits.
Katraa zinjaa tos pakjersu no darba un viss buus labi.
Mainot blivslegus viss gaja kaa pa sviestu. Lidz bridim kad sapratu ka solenoidu blivslegu nau. Gribeju jau atstat kaa ir, bet nolemu attaisit valjaa parliecinaties ka tur viss kartibaa. Labi ka attaisiju jo tur ieksaa bija kaukadi parkaltusi gabali no veciem blivslegiem. Respektivi vanos nebutu stradajis ka tam jastradaa ja nebutu parbaudijis vietu ko neviens nekad netaisa valjaa jo blivslegi nau ieklauti preks siim detalaam.
Ar filtru gan viss kartibaa. Tas bija tiraks par tiiru.
Ieprieksejais kas bija mainijis blivslegus bija aizravies ar silikonu. Tas mani pamatigi sabremzeja bet taa jau viss bus labi.
...
sodien nomainits rattle kit vanosam. pec mainjas tiesaam vanosa ass ir bez axialaas brivkustibas. pirms mainjas likas ka labak diezvai buus, bet biju patikami parsteigts. ari solenoidiem nomainiti trukstoshie oringi. tagat tik japasuta no klavinja blives un tad ar vanosu ari bus pilnibaa tikts galaa.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …