dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 350
- chevron_right
tak ir vairakas zondes. kuru tieshi mainiji??? mosku kompis sagajis griste nejedz vairs ko dara!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
DODmanSOJU rakstīja:Sveiki puikas! Tātad ir nepieciešama jūsu palīdzība manas problēmas risināšanā.
Dzinējs - m44b19
PROBLĒMAS apraksts:
* Stāvot - apgriezieni uzlec līdz 1,5 k un uzreiz pēctam nomierinās.
** Gaitā - apgriezini neizkustās, bet ir tāda sajūta, ka ļoti ātri gāze tiktu atlaista un pēctam iespiesta uz ļoti īsu mirkli (Braucot lēnām auto nokratās tā, ka man liekās, ka kāds pa muguru būtu uzšāvis ar airu).
*** UN reizēm uzsilis auto uzreiz "nepielec" un kad pielec ir benzīna smaka (pārsūknē). Arī apgriezieni kādu mirkli pēc šādas piedarbināšana tukšgaitā stāv uz 1,5 k.
Tika nomainīta eļļa un sveces. Sveču maiņa neko neuzlaboja. MAF ir tīrīts 2x.
Vai kādam ir kas sakāms par šo problēmu?
HELP ANYONE
Paldies jums jau iepriekš!
Neatceros, kāda šim vadība, bet ļoooti līdzīgas pazīmes, kad BOSCH 413 vadībai nosprādzis kloķenes apgriezienu devējs (atrodas virs kloķenes šķivoka). Paskaties, moš tev vnk. riktīgi nopuņķojis tur, patīri, bet nekādā gadījumā ne ar ko raupju. Varbūt esi nesen to ņēmis nost?
Man ir tadas pashas pazimes tikai + gruuti pielaist!!! Ari klokenes devejs pagalam???DODmanSOJU rakstīja:DODmanSOJU rakstīja:Sveiki puikas! Tātad ir nepieciešama jūsu palīdzība manas problēmas risināšanā.
Dzinējs - m44b19
PROBLĒMAS apraksts:
* Stāvot - apgriezieni uzlec līdz 1,5 k un uzreiz pēctam nomierinās.
** Gaitā - apgriezini neizkustās, bet ir tāda sajūta, ka ļoti ātri gāze tiktu atlaista un pēctam iespiesta uz ļoti īsu mirkli (Braucot lēnām auto nokratās tā, ka man liekās, ka kāds pa muguru būtu uzšāvis ar airu).
*** UN reizēm uzsilis auto uzreiz "nepielec" un kad pielec ir benzīna smaka (pārsūknē). Arī apgriezieni kādu mirkli pēc šādas piedarbināšana tukšgaitā stāv uz 1,5 k.
Tika nomainīta eļļa un sveces. Sveču maiņa neko neuzlaboja. MAF ir tīrīts 2x.
Vai kādam ir kas sakāms par šo problēmu?
HELP ANYONE
Paldies jums jau iepriekš!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Jā, ļoti iespējams, protams, ja nekas cits aizdomīgs nav darīts iepriekš.
man bij nokilejis motors, parlikam citu tikai viss apkarinamais no mana vecaa-starteris,trubas, zondes, daciki, kompis,pravodka un viss parejais.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Nē, neesmu ņēmis nost. Rītdien būs jāpaskatās, kā man tur izskatās..dogMa rakstīja:Neatceros, kāda šim vadība, bet ļoooti līdzīgas pazīmes, kad BOSCH 413 vadībai nosprādzis kloķenes apgriezienu devējs (atrodas virs kloķenes šķivoka). Paskaties, moš tev vnk. riktīgi nopuņķojis tur, patīri, bet nekādā gadījumā ne ar ko raupju. Varbūt esi nesen to ņēmis nost?
tāds jautājums,ja dzinējam grab ķēdes spriegotājs vai no tā varētu uz apgriezieniem raustīties dzinējs???????????????bet kad dod gāzi tad viss ok.
dzinējs 2.8
dzinējs 2.8
Tikko notīrīju to plastmasas mēslu (Neizskatījās baigi apaudzis..). Pirmās divas reizes kad pielaidu pielece atkal ar nelielu spītību, bet kad pieleca apgriezieni bija 1,5 un uzreiz nokritās. Pat tad, kad bišķiņ uzspiedu gāzi un atlaidu atkal norimās uz normāliem tukšgaitas apgriezieniem (Motors bija PUSuzsilis). Izbraucu nedaudz, izspiedu robus līdz 4,5k apgr. Un kad pēctam mēģināju atkal pielaist aizgaja tā pti vecā dziesma.. Sakāpuši apgriezienu tukšgaitā utt.. Pats devējs kiridikt vai arī tuvojas galam?DODmanSOJU rakstīja:Nē, neesmu ņēmis nost. Rītdien būs jāpaskatās, kā man tur izskatās..dogMa rakstīja:Neatceros, kāda šim vadība, bet ļoooti līdzīgas pazīmes, kad BOSCH 413 vadībai nosprādzis kloķenes apgriezienu devējs (atrodas virs kloķenes šķivoka). Paskaties, moš tev vnk. riktīgi nopuņķojis tur, patīri, bet nekādā gadījumā ne ar ko raupju. Varbūt esi nesen to ņēmis nost?
Viss var būt. Lai nebūtu visu detaļu mainīšana, ieteiktu uz diagnostiku aizskriet. Nav iespēja uz testu citu dabūt?
Paldies,diemžēl nav
5dien aizskriešu uz diagnostiku
5dien aizskriešu uz diagnostiku
ir bmw 95g 320i neatpaziist atsleegu un ews. kas buutu jaamaina? var iztikt bez piekodeesanas?
jaatjuunee m42
Tas man?dogMa rakstīja:Viss var būt. Lai nebūtu visu detaļu mainīšana, ieteiktu uz diagnostiku aizskriet. Nav iespēja uz testu citu dabūt?
Diemžēl nezinu, kur Amsterdamas apkārtnē ir kāds adekvāts bmw servis, kurā var veikt diognostiku.
bez piekodēšanas iztiksi tikai tādā gadījumā, ja mainīsi visu dme/ews komplektu.agaFu rakstīja:ir bmw 95g 320i neatpaziist atsleegu un ews. kas buutu jaamaina? var iztikt bez piekodeesanas?
Kādā veidā izmeta no atmiņas, griezi līdz pēdējam ar tukšu aķi?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nav man . iipasnieks noneemis klemmes notiirijis, uzlicis atpakal un aizdedzi iesleedz, bet nestarteejas. kompis raada neatpaziist 1. 2. 3. atsleegu un ews?
jaatjuunee m42
Tev, tev. Bez diagnostikas vnk. grūti tā 100% pateikt, bet lieku uz kloķenes devēju.DODmanSOJU rakstīja:Tas man?dogMa rakstīja:Viss var būt. Lai nebūtu visu detaļu mainīšana, ieteiktu uz diagnostiku aizskriet. Nav iespēja uz testu citu dabūt?
Diemžēl nezinu, kur Amsterdamas apkārtnē ir kāds adekvāts bmw servis, kurā var veikt diognostiku.
Varēt jau var, ja tiešām traki grab, iespējams, ka gāzu sadale nav laba un tāpēc raustās, bet paļauties uz to nevajadzētu.gastello rakstīja:tāds jautājums,ja dzinējam grab ķēdes spriegotājs vai no tā varētu uz apgriezieniem raustīties dzinējs???????????????bet kad dod gāzi tad viss ok.
dzinējs 2.8
vai nu lai velk uz servisu piekodēt vai sauc atslēgu meistaru izsaukumā (tie, kas taisa auto atslēgas un nav ieslīguši psrs laikos, ir iemanījušies strādāt arī ar immo), vai maina visu komplektu.agaFu rakstīja:nav man . iipasnieks noneemis klemmes notiirijis, uzlicis atpakal un aizdedzi iesleedz, bet nestarteejas. kompis raada neatpaziist 1. 2. 3. atsleegu un ews?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
kjedes grabnja un apgriezienu raustisanaas nebus saistita, ja spriegotajs butu tik izdilis un neko nespriegotu, sen jau butu ndarijis lielakus bojajumus. ari plastmasa sliedites iespejams sen jau kuljatos pa ieksugastello rakstīja:tāds jautājums,ja dzinējam grab ķēdes spriegotājs vai no tā varētu uz apgriezieniem raustīties dzinējs???????????????bet kad dod gāzi tad viss ok.
dzinējs 2.8
...
kas ietilpst komplektaa - dme, atsleega,atsleegas lasiitaajs ...? kas veel?he9600 rakstīja:
vai nu lai velk uz servisu piekodēt vai sauc atslēgu meistaru izsaukumā (tie, kas taisa auto atslēgas un nav ieslīguši psrs laikos, ir iemanījušies strādāt arī ar immo), vai maina visu komplektu.
jaatjuunee m42
Atslēga, EWS, dzinēja vadības bloks (ECU).
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 350