Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 93
- chevron_right
Bet ja tev ir 3mm- tad vari tur nebraukt. Ledus jejbogu. Visas žurkas kas brauca kad es biju. Sametaas 10x un aizbrauca prom maisijaas tiklaicaans rakstīja:Brauc elkor plazai gar kreiso pusi uz rampu,un tad griez pa kreisi un brauc taisni! Garām jeibogu nepabrauksi!Anchitta rakstīja:Kur ir kāds iesācējiem piemērotāks laukums vai trasīte? Pirmā ziema ar pakaļpiedziņas 2.8, mācos to nezvēru savākt Negribu arī maisīties PRO meistariem pa kājām
kurš vakar ar sedanu, numurā FS burti, eskortēja mani no ādažu dopa līdz mājām?
"Bet ja tev ir 3mm - tad vari tur nebraukt."
Ar 3mm es i cilvēkos nerādītos!
d[-_-]b
pec apraksta izklausas pec mana veca sedanaEglitis rakstīja:kurš vakar ar sedanu, numurā FS burti, eskortēja mani no ādažu dopa līdz mājām?
hvz, vienā pusē dega tuvais ar miglu, abos xenonas, otrā pusē viens aizmīsts tālais
manaa laika visur bija ksenoni, iznemot talosEglitis rakstīja:hvz, vienā pusē dega tuvais ar miglu, abos xenonas, otrā pusē viens aizmīsts tālais
xenon gabarīti?EJANSONS rakstīja:manaa laika visur bija ksenoni, iznemot talosEglitis rakstīja:hvz, vienā pusē dega tuvais ar miglu, abos xenonas, otrā pusē viens aizmīsts tālais
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu dažiem 4mm skaitās kā mazlietota riepaDj Plosky rakstīja:"Bet ja tev ir 3mm - tad vari tur nebraukt."
gabarīti vispar bija izravēti, tracina arā kā izskatās zurkai vini. un parcik vienmēr maucu ar ieslēgtām gaismām, tad vajadziba pec viniem nebijaKikaps rakstīja:xenon gabarīti?EJANSONS rakstīja:manaa laika visur bija ksenoni, iznemot talosEglitis rakstīja:hvz, vienā pusē dega tuvais ar miglu, abos xenonas, otrā pusē viens aizmīsts tālais
Vai tad TA var iziet bez pr. gabarītiem? (man viens nedeg )EJANSONS rakstīja: gabarīti vispar bija izravēti, tracina arā kā izskatās zurkai vini. un parcik vienmēr maucu ar ieslēgtām gaismām, tad vajadziba pec viniem nebija
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
ex kupejai bija uztaisīts usdm, gabarīti vnk izņemti ārā. uz skati atvienoju divdzīslu sluldzes blāvāko dzīslu un ieliku atpakaļ spuldzīti
Janson, kam aizgāja tavs aparāts, toestj uz kuru galu?
Visa Rīga dubļos, varbūt kautkur ir normāls ceļš, pa kuru varētu pa klani iepist?
Rīga, tas ir forši...
moš te kāds ir arī no Tukuma, kurš grib paslīpēt? kopā tomēr jautrāk
šiet/pm
moš te kāds ir arī no Tukuma, kurš grib paslīpēt? kopā tomēr jautrāk
šiet/pm
nevar bez oe gabarītiem iziet, bet kur problema iebazt spuldzi uz 1 dienuEglitis rakstīja:ex kupejai bija uztaisīts usdm, gabarīti vnk izņemti ārā. uz skati atvienoju divdzīslu sluldzes blāvāko dzīslu un ieliku atpakaļ spuldzīti
laikam uz jelgavu aizgāja, kautgan paris dienas pec darījuma, manīju rīgā
Es gabaritus esmu atsledzis,vinji mirgo kopaa ar pagriezienraditajiem.gabariti ieprogrameti us stilaa
ar kompatu pa brugji
hz ka e38, bet e39 fl ja nedeg gabarits, tad automatiski deg pagrieziens ka gabarits
Ar 3mm tak uz ielas nav ko darītElvijsR rakstīja:Bet ja tev ir 3mm- tad vari tur nebraukt. Ledus jejbogu. Visas žurkas kas brauca kad es biju. Sametaas 10x un aizbrauca prom maisijaas tiklaicaans rakstīja:Brauc elkor plazai gar kreiso pusi uz rampu,un tad griez pa kreisi un brauc taisni! Garām jeibogu nepabrauksi!Anchitta rakstīja:Kur ir kāds iesācējiem piemērotāks laukums vai trasīte? Pirmā ziema ar pakaļpiedziņas 2.8, mācos to nezvēru savākt Negribu arī maisīties PRO meistariem pa kājām
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Es ne par riepām!ElvijsR rakstīja:Nu dažiem 4mm skaitās kā mazlietota riepaDj Plosky rakstīja:"Bet ja tev ir 3mm - tad vari tur nebraukt."
d[-_-]b
Kāds šovakar braukājas kkur?
es itkā taisos mazliet vēlāk izmest līkumu pa pilsētu.MURIS1 rakstīja: Kāds šovakar braukājas kkur?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 93