Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 308
- chevron_right
Es biju... vienkārši dievīgs
Būtu man nauda- ņemtu
Būtu man nauda- ņemtu
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"rezerves daļām "
tur jau nav vairs ko nolasīt...
tur jau nav vairs ko nolasīt...
Čau!
Šogad pabeidzu Tehnisko koledžu un tālāk izskatās, ka vajadzēs braukt mācīties uz Dāniju.
Pašlaik kārtoju dokumentus. Ja man izdosies iekļūt skolā, tad nāksies pārdot e36 2.8 kūtiņu. Sačinīšu visu, kas ir uzskaitīts. Atkrīt parkrāsošana un mpaka ;( :(
viewtopic.php?f=18&t=1710
Šogad pabeidzu Tehnisko koledžu un tālāk izskatās, ka vajadzēs braukt mācīties uz Dāniju.
Pašlaik kārtoju dokumentus. Ja man izdosies iekļūt skolā, tad nāksies pārdot e36 2.8 kūtiņu. Sačinīšu visu, kas ir uzskaitīts. Atkrīt parkrāsošana un mpaka ;( :(
viewtopic.php?f=18&t=1710
Pērku normālu e36 sedanu. Motors 1.6-2.0, kārbaai jābūt manuālajai. Līdz 1000ls. PM vai 26526504.
Džeki, saņemās, auto pa 350ls pietiekami labā stāvoklī!!!
325Ls un rit visi laimigi pa majam!martins221 rakstīja:martins221 rakstīja:martins221 rakstīja:E36.lv pa 380s
Tikai zvanit
22060179 var sms!
www.reklama.lv/lv/data/9915271.html
Salons labs! nemotors nenomocits, strada vienmerigi! bunza nav sapuvusi! parejo jabrauc un jaskatas!
esmu Riga!
sodien pa 350ls!
Rit aizies perekupam, ja neviens nesanemsies! dzeki naudu vajag!
-dewil-
uz tirdzinju ir atnaakusi 316i taurings apkarinaats ar M-paku un ieinstaleetu gaazes sisteemu 1998gada razhojums
(kuutinja nav mana) ruusas praktiski nav. par vinju prasa 2300eur ( cenaa nav iekljauta registraacija) kaa arii cenaa ir iekljauti vasaras ripulji ja ir interese tad var zvaniit man 29878795 vainu pm
(kuutinja nav mana) ruusas praktiski nav. par vinju prasa 2300eur ( cenaa nav iekljauta registraacija) kaa arii cenaa ir iekljauti vasaras ripulji ja ir interese tad var zvaniit man 29878795 vainu pm
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
kaa arii piedaavaaju savu atdziito kuutinju 325tds 1998gada kaa vienmeer M-pakota
uzsists kreisais stuuris un uz bagaazhas vaaka ruusa bet apakshaa nav vispaar.
esmu jau saacis kjerties klaat remontiem kameer vel neesu saacis ieguldiit savu pikji cena buus 2000euro
prieksheejaas lampas doshu liidzi citas
uzsists kreisais stuuris un uz bagaazhas vaaka ruusa bet apakshaa nav vispaar.
esmu jau saacis kjerties klaat remontiem kameer vel neesu saacis ieguldiit savu pikji cena buus 2000euro
prieksheejaas lampas doshu liidzi citas
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Meklēju e36 touringu. Cena gan atkarīgā no piedāvājumiem, taču gribētos jau nu robežās 900-1400. Var, protams, arī lētāk, taču man bail domāt kādā stāvoklī tāda nāk.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Sveiki, vēlētos iegādāties e36 (kupeju vai sedanu) , izskatīšu visus piedāvājumus. līdz 1000ls
Nu re, atliek tikai mēnesim paiet un pārdoto autiņu pārdod vēl lētāk
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... giclp.html
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kāds nepārdod kādu sakarīgu e36?
Esmu īslaicīgi palicis bez neviena auto un vajag kaut ko ar ko pārvietoties.
Tak loģiski jo jau bildees bija redzams ka viņš škībs , raibs un puveklisLinda rakstīja:Nu re, atliek tikai mēnesim paiet un pārdoto autiņu pārdod vēl lētāk
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... giclp.html
Jautājums - Kur tur ir puveklis?
mans vel pieejams! Zvani 22060179psih-arno rakstīja:Kāds nepārdod kādu sakarīgu e36?
p.s 320 plus nodoklis
-dewil-
psih-arno rakstīja:Kāds nepārdod kādu sakarīgu e36?
Norādi vismaz aptuvenu cenu kategoriju
Freeks rakstīja:Ja nu kadam gribas labu neno$@%& e36 323 (2,5) coupi piedavaju iegadaties savu brinumu,auto tiesam labs sadi vairs nav palikusi daudz . Cena noteikti nav runajama jo izmaksajis vins ir vairak ,domaju lielaka dala vel atceras laiku kad sads maksaja 3000ls + un ta bija laba cena.Ir visadi intresanti sikumi ko neatrast domaju neviena e36 musdienas.Sikak kas un ka var palasit sludekli
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 1140851378
Puveklis jau viņš bija vismazākguzlis rakstīja: Tak loģiski jo jau bildees bija redzams ka viņš škībs , raibs un puveklis
tiek tirgots vai mainits mans kabrio 2.8, manuala karba,blokis,m-paka u.t.t
mainja intrese pret e36 kupeju ar jusu piemaksu
ar jautajumiem un piedavajumiem PM
mainja intrese pret e36 kupeju ar jusu piemaksu
ar jautajumiem un piedavajumiem PM
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …