Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 841
- 842
- 843
- 844
- 845
- …
- 2228
- chevron_right
Visi raksta kkadus neapdomatus tekstus! Saprotat vienreiz ka viens ir noblatot mazajaam un nomest skersaam ar triicosam rokaam kipa "skaties kads kruts" pavisam kas cits ir maksla savaldiit masinu peec nomeshanas skersaam! Es gribu redzet cik daudziem no seit esosajiem pietiktu drosmes uz 120km/h noraut roceni un noturet sanslidi! Ielu driftotaji,gribat pablatot meitenem? Ejat stradat un pieradat sevi trasee!
Blaa zuze nenoturejas. Brinumms ka nebiija sava sakama saja lieta 
štrunts pa trasi, bet jāpiekrīt par to ka retajam ir drosme paslīpēt normālā ātrumā, baigais jau prikols ripinoties uzšaut pa sajūgu vai pārgāzēt un "izslīpēt" līkumu ar 40-50, nu labi max 60 km/h, lielākajai daļai tik pakaļa paslīd kad jau līkums beidzies bet sevi sauc pa drifteriCloouN rakstīja:Visi raksta kkadus neapdomatus tekstus! Saprotat vienreiz ka viens ir noblatot mazajaam un nomest skersaam ar triicosam rokaam kipa "skaties kads kruts" pavisam kas cits ir maksla savaldiit masinu peec nomeshanas skersaam! Es gribu redzet cik daudziem no seit esosajiem pietiktu drosmes uz 120km/h noraut roceni un noturet sanslidi! Ielu driftotaji,gribat pablatot meitenem? Ejat stradat un pieradat sevi trasee!
Man gan patīk pa līkumainu gruntenīti pastiept uz ātrumu, tipa rally style vot tur ir kaifs bremzes, gāze, sānslīde, vēl vairāk gāze, bremzes
Tas gan par granteni un zināmiem cēlim,bet uz tādām riepām 
@fakeasseverts es neesmu drifteris nekad sevi par tādu neesmu uzskatījis.
@fakeasseverts es neesmu drifteris nekad sevi par tādu neesmu uzskatījis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ta notiek, ja aizraujas ar 'piechuratajam lampam' 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aizmirsi pieminēt tos brīžus, kad drauga ar rāciju nav, un mājup braucot izdomā tomēr uz koplietojamā ceļa kaut ko sev pierādīt. ibio drifteri.EgilZ rakstīja: štrunts pa trasi, bet jāpiekrīt par to ka retajam ir drosme paslīpēt normālā ātrumā, baigais jau prikols ripinoties uzšaut pa sajūgu vai pārgāzēt un "izslīpēt" līkumu ar 40-50, nu labi max 60 km/h, lielākajai daļai tik pakaļa paslīd kad jau līkums beidzies bet sevi sauc pa drifteri![]()
Man gan patīk pa līkumainu gruntenīti pastiept uz ātrumu, tipa rally style vot tur ir kaifs bremzes, gāze, sānslīde, vēl vairāk gāze, bremzesgalvenais nenolaist ārtumu zem 130
pēc pāris kilometriem nosvīdis un adrenalīns sakāpis mākoņos
un tas viss ar e46 gludekli r18 235/35 ripuļiem ar vidēju proķi (tā kā skilu vēl var paaudzēt izvairoties no akmeņiem) un tikai un vienīgi pa zināmiem ceļiem un netālu priekšā čoms ar rāciju ziņo par notiekošo uz ceļa.... safety first
Gliemežu ielu drifts atdihaet
saakam jau staipit kraanusEgilZ rakstīja:štrunts pa trasi, bet jāpiekrīt par to ka retajam ir drosme paslīpēt normālā ātrumā, baigais jau prikols ripinoties uzšaut pa sajūgu vai pārgāzēt un "izslīpēt" līkumu ar 40-50, nu labi max 60 km/h, lielākajai daļai tik pakaļa paslīd kad jau līkums beidzies bet sevi sauc pa drifteriCloouN rakstīja:Visi raksta kkadus neapdomatus tekstus! Saprotat vienreiz ka viens ir noblatot mazajaam un nomest skersaam ar triicosam rokaam kipa "skaties kads kruts" pavisam kas cits ir maksla savaldiit masinu peec nomeshanas skersaam! Es gribu redzet cik daudziem no seit esosajiem pietiktu drosmes uz 120km/h noraut roceni un noturet sanslidi! Ielu driftotaji,gribat pablatot meitenem? Ejat stradat un pieradat sevi trasee!![]()
Man gan patīk pa līkumainu gruntenīti pastiept uz ātrumu, tipa rally style vot tur ir kaifs bremzes, gāze, sānslīde, vēl vairāk gāze, bremzesgalvenais nenolaist ārtumu zem 130
un tas viss ar e46 gludekli r18 235/35 ripuļiem ar vidēju proķi (tā kā skilu vēl var paaudzēt izvairoties no akmeņiem) un tikai un vienīgi pa zināmiem ceļiem un netālu priekšā čoms ar rāciju ziņo par notiekošo uz ceļa.... safety first
...
Mašīnu jāt pa zeminieku nav foršiEgilZ rakstīja:štrunts pa trasi, bet jāpiekrīt par to ka retajam ir drosme paslīpēt normālā ātrumā, baigais jau prikols ripinoties uzšaut pa sajūgu vai pārgāzēt un "izslīpēt" līkumu ar 40-50, nu labi max 60 km/h, lielākajai daļai tik pakaļa paslīd kad jau līkums beidzies bet sevi sauc pa drifteriCloouN rakstīja:Visi raksta kkadus neapdomatus tekstus! Saprotat vienreiz ka viens ir noblatot mazajaam un nomest skersaam ar triicosam rokaam kipa "skaties kads kruts" pavisam kas cits ir maksla savaldiit masinu peec nomeshanas skersaam! Es gribu redzet cik daudziem no seit esosajiem pietiktu drosmes uz 120km/h noraut roceni un noturet sanslidi! Ielu driftotaji,gribat pablatot meitenem? Ejat stradat un pieradat sevi trasee!![]()
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Masina ir tam domata lai vinu jatu neskirojot zemieks vai pikis. Ta ir un paliks tikai un vienigi metala cupa taka. zelot tur noteikti nav ko. 
uz 100 jau var ziema pa ielam,a uz pika vel vieglak noturet
re kurbembis e36 rakstīja:uz 100 jau var ziema pa ielam,a uz pika vel vieglak noturet
http://apollo.tvnet.lv/zinas/bridina-vi ... jus/660156
varēsi uz 200 slidināties pa svīstošu asfaltu
P.S. tik dari to, kur nevienu citu nevar paraut līdz
jā ir bijuši arī tādi brīži, bet man mājup braucot nekādi nesanāk gruntis, uz gruntīm braucu tikai tad kad gribas paraļļotevaness2 rakstīja:Aizmirsi pieminēt tos brīžus, kad drauga ar rāciju nav, un mājup braucot izdomā tomēr uz koplietojamā ceļa kaut ko sev pierādīt. ibio drifteri.
Armando rakstīja:saakam jau staipit kraanus
kad kaut ko sajāj tad sataisi un nebūs problēmuraudzha rakstīja:Mašīnu jāt pa zeminieku nav forši
nekad nesmu uzskatījis ka mašīna ir kaut kas tik īpašs, lai tai dotu vārdu vai apķēries fočētos ar to. Kāda jēga nopirkt mašīnu un tad baidīties ar to kaut kur braukt, ka tik kāda buktīte nepāradas vai švīka.everts rakstīja: ir tam domata lai vinu jatu neskirojot zemieks vai pikis. Ta ir un paliks tikai un vienigi metala
tikai nevajag domat ka tagad nopērku mašīnu nojāšanai, līdzekļus galīgi nežēloju lai hadene negrabētu un lai mašīna neizkatītos pēc nojāta, sarūsējuša hlama
kas tad mums te bija par aizkersanos? intresanti ka es laikam esmu pirmais kas ierakstijis kautko 26. dat.
vai ari man nerada parejos jaunos zinjojumus
...
Viss ir pareizi, bija kaut kas nokāriesArmando rakstīja:kas tad mums te bija par aizkersanos? intresanti ka es laikam esmu pirmais kas ierakstijis kautko 26. dat.
[/quote]EgilZ rakstīja:nekad nesmu uzskatījis ka mašīna ir kaut kas tik īpašs, lai tai dotu vārdu vai apķēries fočētos ar to. Kāda jēga nopirkt mašīnu un tad baidīties ar to kaut kur braukt, ka tik kāda buktīte nepāradas vai švīka.everts rakstīja: ir tam domata lai vinu jatu neskirojot zemieks vai pikis. Ta ir un paliks tikai un vienigi metala
tikai nevajag domat ka tagad nopērku mašīnu nojāšanai, līdzekļus galīgi nežēloju lai hadene negrabētu un lai mašīna neizkatītos pēc nojāta, sarūsējuša hlama
ja dzelzis būtu dzelzis, Jūs brauktu ar VAG, kur ir 5l / 100km, visi esam autopedaras*i, kurš vairāk, kurš mazāk
Cik maksā jauns galvenais sajūga cilindrs priekš 318IS ? un Cik aptuveni varētu būt nomaiņa ?
Tad labāk pie reizes arī maini jaunu sajūgu 
Nu ja kaut kad izbeidzas , nebūtu jāmaksā servisā vēlreiz par kārbas noņemšanu, cik zinu dažos servisos latos 40ls bij par to vien. Bet nu tas tā .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 841
- 842
- 843
- 844
- 845
- …