Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 845
- 846
- 847
- 848
- 849
- …
- 2228
- chevron_right
Konkrētāk? Neinteresē virsbūve, bet gan motora daļas no 4cyl.
27435877 pazvani, tam čalim tas šrots ir izmētāts pa 2 adresēm- viena pie mājas mežā (piebraukšana diezgan briesmīga), otra aiz divi auto.
ar kadu programu vaj ka var pielikt video hronometru , un vel nopauzet vinju uz kadu lajku ?
timecode pieliku , tagad vajag vnk izraut no ta lajku un nopauzet , laj uz ekrana paliek kadu britiņu 
Kurš zin kur varētu nopirkt restaurētu reiku?
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...
Tikko smuki nomazgāju mašīnu, noslaucīju, un lietus sākās. 
Edit: tikko šausmīgi noveicās, milzīgs zars nokrita 5cm no mašīnas, būtu bijis kardik...
Edit: tikko šausmīgi noveicās, milzīgs zars nokrita 5cm no mašīnas, būtu bijis kardik...
- ikey07
jau gāž 
Stūlbenē pa sauso. 
Te ar atnāca lietus ar negaisu.
šodien izdomāju sataisīt obc lai nerāda to -37 grādus, bet secināju ,ka man nav pats dačiks.Varbūt kādam ir aizķēries? 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Neaizmirstam sodien apsveikt Heiteru Zuzi vardadiena!

pameklēt šeit iekš foruma pie DIY sadaļas ir pamācība,kā ātri un lēti atrisināt tavu problēmu.Iepriekšējam bmw šādā veidā atri atrisināju problēmu ar -37uareindanger rakstīja:šodien izdomāju sataisīt obc lai nerāda to -37 grādus, bet secināju ,ka man nav pats dačiks.Varbūt kādam ir aizķēries?
coupe 2.8
Kā izcelt motoru, kārbu atstājot vietā? Ir vispār iespējams kkā tikt pie augšējām skrūvēm, ar ko kārba pie motora pieskrūvēta?
Čakars nenormāls, bet ir iespējams, visādi stratēģiski čūskiņā salikti pagarinājumi did the trick.
Pietam darijām to neapsildāmā telpā, kad ārā bij diezgan zem 0.

Pietam darijām to neapsildāmā telpā, kad ārā bij diezgan zem 0.
A Regnāru?AndzaK_LV rakstīja:Neaizmirstam sodien apsveikt Heiteru Zuzi vardadiena!![]()
Daaaudz laimītes Zuzem vārdadienāAndzaK_LV rakstīja:Neaizmirstam sodien apsveikt Heiteru Zuzi vardadiena!![]()
Regnārs ar Renegātu jau kož pie Zuzelitas

Baron beidz postēt vienlaicīgi ar mani, vietējais CSI atkal mūs atklās ka es ir tu un tu ir es

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 845
- 846
- 847
- 848
- 849
- …
- 2228