Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 847
- 848
- 849
- 850
- 851
- …
- 1297
- chevron_right
Paldies liels
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
Rakstu no telefona / izmantoju tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Land cruisera amītim aizmugurējam ir kāds štoka (pin - tam, kurš atbalstā ieiet) diametrs? Vajag poly atbalstus, negribu nepareizos uzsūtīt. Ir 10mm un 12mm varianti adpartos, vai tur vajag custom?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
aftermarket laikam sanaak.ikey07 rakstīja:EWSu vai aftermarket ?70cc rakstīja:ir kads diy ka var izravet imobilaizeri? vai mos ir kads zinoss pa elektroniku un var to izdarit?
Tur nav principā nekāds diy vajadzīgs, tu paņem un norauj visus vadus, kas nav oem un savieno oem vadus atpakaļ pa krāsām kā viņi ir nākuši no rupnicas, done.70cc rakstīja:aftermarket laikam sanaak.ikey07 rakstīja:EWSu vai aftermarket ?70cc rakstīja:ir kads diy ka var izravet imobilaizeri? vai mos ir kads zinoss pa elektroniku un var to izdarit?
Piezvani 3b motorsports, bet man skiet bija resnakais 12mmKikaps rakstīja:Land cruisera amītim aizmugurējam ir kāds štoka (pin - tam, kurš atbalstā ieiet) diametrs? Vajag poly atbalstus, negribu nepareizos uzsūtīt. Ir 10mm un 12mm varianti adpartos, vai tur vajag custom?
Tieši 3b motorsports arī prasu! Ja šie teiks, ka točna ir 12, tad nemērīšu, savādāk būs jāmēraLācis rakstīja:Piezvani 3b motorsports, bet man skiet bija resnakais 12mmKikaps rakstīja:Land cruisera amītim aizmugurējam ir kāds štoka (pin - tam, kurš atbalstā ieiet) diametrs? Vajag poly atbalstus, negribu nepareizos uzsūtīt. Ir 10mm un 12mm varianti adpartos, vai tur vajag custom?
Vari bija bija 12. Jo esot resnaks ka stoka. Vari nofocet amiti un izmerit amitim apaksejo buksi ludzu. Man vnk ar no viniem japasuta buskes apaksejas.Kikaps rakstīja:Tieši 3b motorsports arī prasu! Ja šie teiks, ka točna ir 12, tad nemērīšu, savādāk būs jāmēraLācis rakstīja:Piezvani 3b motorsports, bet man skiet bija resnakais 12mmKikaps rakstīja:Land cruisera amītim aizmugurējam ir kāds štoka (pin - tam, kurš atbalstā ieiet) diametrs? Vajag poly atbalstus, negribu nepareizos uzsūtīt. Ir 10mm un 12mm varianti adpartos, vai tur vajag custom?
aftermarket laikam sanaak.[/quote]
Tur nav principā nekāds diy vajadzīgs, tu paņem un norauj visus vadus, kas nav oem un savieno oem vadus atpakaļ pa krāsām kā viņi ir nākuši no rupnicas, done.[/quote]
izdarīsi to man rītvakar?
Tur nav principā nekāds diy vajadzīgs, tu paņem un norauj visus vadus, kas nav oem un savieno oem vadus atpakaļ pa krāsām kā viņi ir nākuši no rupnicas, done.[/quote]
Tur nav principā nekāds diy vajadzīgs, tu paņem un norauj visus vadus, kas nav oem un savieno oem vadus atpakaļ pa krāsām kā viņi ir nākuši no rupnicas, done.[/quote]70cc rakstīja:aftermarket laikam sanaak.
Ja oem, tad nevajag neko fiziski darit, piesledz pie pc un nodzes to ews
Pēdējais labojis Vladlen - 16 Mar 2016, 12:33, kopā labots 2 reizes.
Amītis jau ir uz mašīnasLācis rakstīja: Vari bija bija 12. Jo esot resnaks ka stoka. Vari nofocet amiti un izmerit amitim apaksejo buksi ludzu. Man vnk ar no viniem japasuta buskes apaksejas.
Starp citu, kur dabūt normālas blīves atbalstam? Oriģināli esot papīra, bet varot dabūt arī gumijas. 3B taču nedod viņas līdzi, ne?
40eur ir normāls cipars par visu 18 pogu OBC pravodku?
Man liekas kosmisks, bet varbūt maldos
Es domaju ka ir ok ciparsRiks* rakstīja:40eur ir normāls cipars par visu 18 pogu OBC pravodku?
Paskaties citi pliku 18 pogu pa 50 tirgo
Vinas baigivajadzigas? Man tik paplaksnes pastiprinosas ir uzliktasKikaps rakstīja:Amītis jau ir uz mašīnasLācis rakstīja: Vari bija bija 12. Jo esot resnaks ka stoka. Vari nofocet amiti un izmerit amitim apaksejo buksi ludzu. Man vnk ar no viniem japasuta buskes apaksejas.Nost ņemšu tikai tad, kad būs atbalsti. Tad arī varu sadarīt.
Starp citu, kur dabūt normālas blīves atbalstam? Oriģināli esot papīra, bet varot dabūt arī gumijas. 3B taču nedod viņas līdzi, ne?
Starp plāksnēm un glāzi gan vajadzētu uzlikt to blīvi.Lācis rakstīja:Vinas baigivajadzigas? Man tik paplaksnes pastiprinosas ir uzliktasKikaps rakstīja:Amītis jau ir uz mašīnasLācis rakstīja: Vari bija bija 12. Jo esot resnaks ka stoka. Vari nofocet amiti un izmerit amitim apaksejo buksi ludzu. Man vnk ar no viniem japasuta buskes apaksejas.Nost ņemšu tikai tad, kad būs atbalsti. Tad arī varu sadarīt.
Kurs umnjiks te nodarbojas ar banosanu???????????? gribeetu dazas lietas uzjautaat tam .......
Plāksnēm un glāzi? Plāksne taču nāk iekšā salonā, blīve nāk arkā.Inferno rakstīja:Starp plāksnēm un glāzi gan vajadzētu uzlikt to blīvi.Lācis rakstīja: Vinas baigivajadzigas? Man tik paplaksnes pastiprinosas ir uzliktas
Jā, oriģināli blīve nāk tikai no apakšas, bet ja liek pastiprinošās, tad labāk arī no augšas uzlikt. Kaut kāda nekāda rūsiņa tur noteikti ir, un uzlikt tai rūsai pa virsū metāla plāksni nav gluži laba ideja. Sev liekot pastiprinošās uzliku jaunas gan apakšā, gan augšā. Pie tam, tās blīves zem 1e maksā, kur problēma sirdsmieram nopirkt vēl 2 gab? Ne tur kosmiskas izmaksas, ne lieks darbs jādaraKikaps rakstīja:Plāksnēm un glāzi? Plāksne taču nāk iekšā salonā, blīve nāk arkā.Inferno rakstīja:Starp plāksnēm un glāzi gan vajadzētu uzlikt to blīvi.Lācis rakstīja: Vinas baigivajadzigas? Man tik paplaksnes pastiprinosas ir uzliktas
Pilnigi atbalstu so banosanu ja nemaki uzvesties vai ari neievero noteikumusMotorzaagis rakstīja:Kurs umnjiks te nodarbojas ar banosanu???????????? gribeetu dazas lietas uzjautaat tam .......
Gab jau bestbmw atgriezies
Nagi tric kadam uzkakat?
Kur, izņemot HYDROSCAND, ir liela izvele ar šļaukām, savienojumiem, štuceriem un tam līdzīgām lietām? Lai arī varētu pievalcēt galus uz vietas
Hansafleks?Nylon rakstīja:Kur, izņemot HYDROSCAND, ir liela izvele ar šļaukām, savienojumiem, štuceriem un tam līdzīgām lietām? Lai arī varētu pievalcēt galus uz vietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 847
- 848
- 849
- 850
- 851
- …
- 1297