Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 847
- 848
- 849
- 850
- 851
- …
- 2228
- chevron_right
Bet man vienkāršāk šķiet izcelt motoru ar visu kārbu un tad kārbu pārskrūvēt, kad dzinējs izcelts.Sprogis rakstīja:Kāpēc kārbas kronšteinu atlaist? Motors tāpat jau to visu turēs tajā pašā vietā, ne? Vai sākumā motors jau jānoskrūvē no spilveniem/visa priekšas ritošā ar motoru jāatskrūvē?Nixon rakstīja:Sprogis rakstīja:Kā izcelt motoru, kārbu atstājot vietā? Ir vispār iespējams kkā tikt pie augšējām skrūvēm, ar ko kārba pie motora pieskrūvēta?Nav tik traki - galvenais atlaist kārbas kronšteinu un tad ar kādiem 3-4 garajiem pagarinājumiem kopā + vēl to kardāniņu var atskrūvēt.Finks rakstīja:Čakars nenormāls, bet ir iespējams, visādi stratēģiski čūskiņā salikti pagarinājumi did the trick.
Pietam darijām to neapsildāmā telpā, kad ārā bij diezgan zem 0.![]()
Atvainojos par daudzajiem jautājumiem, pirmo reizi ceļu motoru ārā, lai viņa vietā arī kautko ieliktu, parasti to visu esmu ar fleksi atrisinājis, bet šoreiz tas lkm nederēs.
Esmu to pat darījis nenoskrūvējot priekšu nost.
Kautkā vienmēr ir sanācis veikli ar tām skrūvēm, bet man bija pieejams tāds normāls gandrīz metru garš pagarinājums
Kārbas kronšteinus vaļā kā jau te teica, viss pasākums nedaudz sagāžas un tad nau tik traki.
Kārbas kronšteinus vaļā kā jau te teica, viss pasākums nedaudz sagāžas un tad nau tik traki.
Man arī ir riktīgi garš pagarinājums... Tam vismaz ir viens + atšķirībā no trīs kopā saliktajiem - tik traki nevērpjas. 
Pa cik mūsdienās iet 2.8 laba gada ar labu komplektāciju ar vidējiem diskiem? 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Kā jūs domājat vai ir pieņemami ,ka M3 uzstāda gāzi?
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
vot emka manskiet ir vienigaa, kurai nevajadzetu gaazi, paareejiem - kapec gan ne!
Tu taču jebkurā brīdi vari pārslēgt uz benzīnu, kapēc ne?
ta jau gāzēts H2 arī skaitas slikti? :P
ta jau gāzēts H2 arī skaitas slikti? :P
- ikey07
kada vaina M3 ar gazi? nesaprotu to prikolu.
325,328 var but ar gazi,pat 540,740,750, da jebkurs bembis.Bet ja M,tad ne.
Brauc ar gazi un ekonome,ja gribi dot grida ar M3,parsledz uz benzinu un viss,aizmirsi par to, ka tev ir gazes iekarta.

325,328 var but ar gazi,pat 540,740,750, da jebkurs bembis.Bet ja M,tad ne.
Brauc ar gazi un ekonome,ja gribi dot grida ar M3,parsledz uz benzinu un viss,aizmirsi par to, ka tev ir gazes iekarta.
As real as it gets
Nav gan pieņemamiuareindanger rakstīja:Kā jūs domājat vai ir pieņemami ,ka M3 uzstāda gāzi?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tikko uz šmerļa manīta rītdienas drifteru kollona 
Kāds var pateikt mājas lapu (kautko līdzīgu ss.lv) tikai zviedrijā un norvēģijā?
Zviedriem http://www.blocket.se/, bij vēlviens, bet uz sietiena nevaru atcerēties.
Tur valodu var nomainīt? Kautkā pa zviedriski diezko daudz nesaprotu 
Nez, man ieejot Chrome uzreiz piedāvā pārtulkot, ideāli nav, bet domu saprast var. 
Reku links pa taisno uz BMW sadaļu.
Reku links pa taisno uz BMW sadaļu.
Es tā padomāju ka mans E36 diezgan izturīgs , jo iepriekšējais saimnieks labi zināms , ar viņu brauca dienu dienā pa zeminieku , pa ziemām , skates vienmēr izietas ar pirmo un pat rūsas nekur nav , pēc 2 gadu stāvēšanas apakšā aizmetināti tikai divi mazi caurumi un sapuvušas bremžu trubas nomainītas. 
Tātad darbam ir vajadzīgs busiņš , bet neko šiku negribu.
Ir doma nopirkt Mercedes Vito ap 2000 gadu.
Kādam varbūt tāds ir bijis, varētu pateikt ,kā ar detaļām un ceļa nodokli.
Vai varbūt ieteikt ,ko citu lai labāk pērku.
Ir doma nopirkt Mercedes Vito ap 2000 gadu.
Kādam varbūt tāds ir bijis, varētu pateikt ,kā ar detaļām un ceļa nodokli.
Vai varbūt ieteikt ,ko citu lai labāk pērku.
bija drauga tevam tads(dizelis), autins bij labs, tikai patrapijas kaprizs dzinejs, citam atkal bedu nav. Varbut kko no vw paskaties.
Tāda paša izmēra Pioneer tumbas apaļās. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 847
- 848
- 849
- 850
- 851