Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 848
- 849
- 850
- 851
- 852
- …
- 1297
- chevron_right
Ok, legit argumenti, bet kur pirkt??Inferno rakstīja: Jā, oriģināli blīve nāk tikai no apakšas, bet ja liek pastiprinošās, tad labāk arī no augšas uzlikt. Kaut kāda nekāda rūsiņa tur noteikti ir, un uzlikt tai rūsai pa virsū metāla plāksni nav gluži laba ideja. Sev liekot pastiprinošās uzliku jaunas gan apakšā, gan augšā. Pie tam, tās blīves zem 1e maksā, kur problēma sirdsmieram nopirkt vēl 2 gab? Ne tur kosmiskas izmaksas, ne lieks darbs jādara
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
tad kad bano ir jauzraksta pamatojums neviss spaidiit on off pogu idinji vienkarsi citu vardu nava:) Ja kraans paiisu nevajag seit atspogulot to - noperc vnk vakumpumpi! saprotu ja lamaajas vai ka taa tad jaliek bans .... un kada jeega banot ja es varu uzreiz pieregistreeties? ka tagad ??? tagad esmu motorzaagis ritaa busu smagaiscirvis:D isaak sakot vajag pamatojumu kapec liek banu!!!!!!!!!!!!!!!!!EE-7878 rakstīja:Pilnigi atbalstu so banosanu ja nemaki uzvesties vai ari neievero noteikumusMotorzaagis rakstīja:Kurs umnjiks te nodarbojas ar banosanu???????????? gribeetu dazas lietas uzjautaat tam .......
Gab jau bestbmw atgriezies
Nagi tric kadam uzkakat?
Ja nebija lamasanas tad foruma lietosanas noteikumu neieverosana. Beidz raudat pats zini ko izdariji, ja nezini tad neregistrejies te atpakal tpt nebiji vajadzigsMotorzaagis rakstīja:tad kad bano ir jauzraksta pamatojums neviss spaidiit on off pogu idinji vienkarsi citu vardu nava:) Ja kraans paiisu nevajag seit atspogulot to - noperc vnk vakumpumpi! saprotu ja lamaajas vai ka taa tad jaliek bans .... un kada jeega banot ja es varu uzreiz pieregistreeties? ka tagad ??? tagad esmu motorzaagis ritaa busu smagaiscirvis:D isaak sakot vajag pamatojumu kapec liek banu!!!!!!!!!!!!!!!!!EE-7878 rakstīja:Pilnigi atbalstu so banosanu ja nemaki uzvesties vai ari neievero noteikumusMotorzaagis rakstīja:Kurs umnjiks te nodarbojas ar banosanu???????????? gribeetu dazas lietas uzjautaat tam .......
Nagi tric kadam uzkakat?
Nu es liku papīra visas, ņēmu pie Kļaviņa, šķiet, ka bija 1e/2gab. Par gumijām arī biju dzirdējis, bet īsti nesaskatu tam vajadzību. Tomēr gumija starp amīti un virsbūvi nešķiet diez ko laba idejaKikaps rakstīja:Ok, legit argumenti, bet kur pirkt??Inferno rakstīja: Jā, oriģināli blīve nāk tikai no apakšas, bet ja liek pastiprinošās, tad labāk arī no augšas uzlikt. Kaut kāda nekāda rūsiņa tur noteikti ir, un uzlikt tai rūsai pa virsū metāla plāksni nav gluži laba ideja. Sev liekot pastiprinošās uzliku jaunas gan apakšā, gan augšā. Pie tam, tās blīves zem 1e maksā, kur problēma sirdsmieram nopirkt vēl 2 gab? Ne tur kosmiskas izmaksas, ne lieks darbs jādara
Nagi tric kadam uzkakat?[/quote]
tad kad bano ir jauzraksta pamatojums neviss spaidiit on off pogu idinji vienkarsi citu vardu nava:) Ja kraans paiisu nevajag seit atspogulot to - noperc vnk vakumpumpi! saprotu ja lamaajas vai ka taa tad jaliek bans .... un kada jeega banot ja es varu uzreiz pieregistreeties? ka tagad ??? tagad esmu motorzaagis ritaa busu smagaiscirvis:D isaak sakot vajag pamatojumu kapec liek banu!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Ja nebija lamasanas tad foruma lietosanas noteikumu neieverosana. Beidz raudat pats zini ko izdariji, ja nezini tad neregistrejies te atpakal tpt nebiji vajadzigs[/quote]
Man liekas ka tu te neesi vajadziigs:D
Nagi tric kadam uzkakat?[/quote]
tad kad bano ir jauzraksta pamatojums neviss spaidiit on off pogu idinji vienkarsi citu vardu nava:) Ja kraans paiisu nevajag seit atspogulot to - noperc vnk vakumpumpi! saprotu ja lamaajas vai ka taa tad jaliek bans .... un kada jeega banot ja es varu uzreiz pieregistreeties? ka tagad ??? tagad esmu motorzaagis ritaa busu smagaiscirvis:D isaak sakot vajag pamatojumu kapec liek banu!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Ja nebija lamasanas tad foruma lietosanas noteikumu neieverosana. Beidz raudat pats zini ko izdariji, ja nezini tad neregistrejies te atpakal tpt nebiji vajadzigs[/quote]
Man liekas ka tu te neesi vajadziigs:D
tad kad bano ir jauzraksta pamatojums neviss spaidiit on off pogu idinji vienkarsi citu vardu nava:) Ja kraans paiisu nevajag seit atspogulot to - noperc vnk vakumpumpi! saprotu ja lamaajas vai ka taa tad jaliek bans .... un kada jeega banot ja es varu uzreiz pieregistreeties? ka tagad ??? tagad esmu motorzaagis ritaa busu smagaiscirvis:D isaak sakot vajag pamatojumu kapec liek banu!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]Motorzaagis rakstīja:Gab jau bestbmw atgriezies
Nagi tric kadam uzkakat?
Man liekas ka tu te neesi vajadziigs:D[/quote]
neesmu nekads bestbmw veciit!
Kā labāk noglušīt droseles apsildi? Vajag solīdi atbrīvoties no liekām caurulēm un vietas, kur kam sulot.
mtec 3 sture der tikai faceliftam?
ja man 94 gada mašina ted nederēs mtec3 un derēs tikai mtec2??
Rigaa kaut kur uz vietas var dabut blives prieks kondishkas?
Nr8 un Nr6 sheit
Nr8 un Nr6 sheit
Visu var uztaisìt lai der.guile rakstīja:mtec 3 sture der tikai faceliftam?
Kas šis ir pa stilu, nekur netā nevaru atrast tādus? Jo īsti BBS RS nav.
Style 29
E36 gaismas slēdzim cik w tā mazā lampiņa?
1,2w standarta lampinaElvijsR rakstīja:E36 gaismas slēdzim cik w tā mazā lampiņa?
izdarīsi to man rītvakar?Vladlen rakstīja:Tur nav principā nekāds diy vajadzīgs, tu paņem un norauj visus vadus, kas nav oem un savieno oem vadus atpakaļ pa krāsām kā viņi ir nākuši no rupnicas, done.70cc rakstīja:aftermarket laikam sanaak.
Ja oem, tad nevajag neko fiziski darit, piesledz pie pc un nodzes to ews
Nav oem, kautkads aftermarkets.
Danke un kur te bij pamācība kā ătrumkloķim ielikt gaismiņu?Vladlen rakstīja:1,2w standarta lampinaElvijsR rakstīja:E36 gaismas slēdzim cik w tā mazā lampiņa?
nākamnedēļ sūtu Single VANOS repair kit, kam vēl aktuāli dodiet ziņu
būs lētāka sūtīšana
būs lētāka sūtīšana
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 848
- 849
- 850