Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 1297
- chevron_right
Vieglāk apskatīties vai uz temperatūras dačika kontakta nav sameties zaļais "absūbējums" dačiks ieskrūvēts galvā zem ieplūdes kolektora
Kadas ir atsauksmes par lietotaja Piileens krasosanas darbiem? Labak PM man rakstit par atsauksmem, Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Labāk Piilena pakalpojumu topicā
kaa lai iekustina bagaazjnieka sleedzeni??
No saakuma nestaigaaja pat araa iekshaa...sapuutu...tagad var normaali ataisiit aiztaisiit....bet atsleegu pagriest nevaru....ar ko lai puush lai to valjaa dabuu??
No saakuma nestaigaaja pat araa iekshaa...sapuutu...tagad var normaali ataisiit aiztaisiit....bet atsleegu pagriest nevaru....ar ko lai puush lai to valjaa dabuu??
Iesalusi vai? Ja iesalusi, tad ātri atlaiž vaļā slēdzeņu eļļotājs un atsaldētāJs, ko maximā pa 1,30Ls var nopirkt.
iesalushai nevajadzeetu buut...ziema jau beigusies
Visticamaak ir ieseereejusi jo esmu 2 gadu laikaa vienu reizi lietojis un tad ar 20 min mociibaam...puushu ar hakers airesolu...kkaa galiigi negrib izkusteeties...
Atrisinaats ar nelielu plakjenju paliidziibu
Visticamaak ir ieseereejusi jo esmu 2 gadu laikaa vienu reizi lietojis un tad ar 20 min mociibaam...puushu ar hakers airesolu...kkaa galiigi negrib izkusteeties...
Atrisinaats ar nelielu plakjenju paliidziibu
Jautājums, vai no e46 diski der uz e36? Vai arī ja neder tad kas jāizdara, lai uzliktu?
Jautājums ne pa mašīnām,bet vrb kāds zin
Respektīvi iegādājos Smart TV,pievienoju HDMI ,bet kvalitāte vēl nav tik laba cik gribu,vēlējos uzzināt kur var nomainīt attēla kvalitati uz 1080p?
Respektīvi iegādājos Smart TV,pievienoju HDMI ,bet kvalitāte vēl nav tik laba cik gribu,vēlējos uzzināt kur var nomainīt attēla kvalitati uz 1080p?
Kā vislābāk noplēst uzlīmes no stikla?
vai tu ar parasto nazi vai ņemt speciālo nazi, ko piemēram krāso no logiem kasa nost.\
Depo bija un man liekas maksāja nedaudz vairāk kā 1,-LVL
Depo bija un man liekas maksāja nedaudz vairāk kā 1,-LVL
Ok, nomazgāšu savu sāls standziņu, tad mēģināšu atbrīvoties.
parasts ledus kasāmais. nogāja nost, ka prieks.
kā jaucas rokubalsts, vajag noņemt tikai pašu balstu, lai nomainītu pārvalku
nonem pasu plastmasinju kas apkart naak vietai kur roku balsts staigaa, talak bus abas puses pa tadiem plastmasa korkjiem, tos iznjemot araa roku balsts naks araa. talak iznjemot zem rokubalsta tos mazos korkjishus bus skruvites ,tas atsskruvejot platmass nonaks nost un tu tiksi klat balsta matrealam
...
tos plastmasiņus, kas apkārt vienkārši uzmanīgi ar skrūvgriezni noņemt >? negribas kko saplēst
paldies par info
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88