e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 90
- chevron_right
Jelgavā kā vācās,tā arī nevar Nekad savākties trijatā tik esam beigā! Kaps2,Auza,Es.
Kautrigais rakstīja:Jelgavā kā vācās,tā arī nevar Nekad savākties trijatā tik esam beigā! Kaps2,Auza,Es.
Ja būs šo 5dien varu megināt tikt Uzvietas itka busu ja beigas neiedos brivu 6dien
Piektdien 22:00 lielais statoil. Laipni gaidīts!malaciis rakstīja:Ja būs šo 5dien varu megināt tikt Uzvietas itka busu ja beigas neiedos brivu 6dien
Tas skaitas pari tiltam preti Valdekai ? Nu tur kur ta Maxima ?Kautrigais rakstīja:Piektdien 22:00 lielais statoil. Laipni gaidīts!malaciis rakstīja:Ja būs šo 5dien varu megināt tikt Uzvietas itka busu ja beigas neiedos brivu 6dien
Tieši tā 22:00 brauc klāt.malaciis rakstīja:Tas skaitas pari tiltam preti Valdekai ? Nu tur kur ta Maxima ?Kautrigais rakstīja:Piektdien 22:00 lielais statoil. Laipni gaidīts!malaciis rakstīja:Ja būs šo 5dien varu megināt tikt Uzvietas itka busu ja beigas neiedos brivu 6dien
Es visdrizak bushu ka pagasnedel. Apm 22:40
Piektdiena ir klat.
Tatad tiekamies pie liela statoil 22:30
Tatad tiekamies pie liela statoil 22:30
Būšu
Vienīgi nav tur baiga stance, ceru neatstums
Pasham jau ar nav nekas ipashmalaciis rakstīja:Būšu
Tad cikos Jelgavnieki? Labak tad 22:40 Rimi stajanka kas ir centra!
Kur pie rimi stajanka ? tas tur kur brauc gar csdd ? Uz to pusi ?
Izlemjam laicigi. Lai nav ta ka kads neatrod.Kautrigais rakstīja:Tad cikos Jelgavnieki? Labak tad 22:40 Rimi stajanka kas ir centra!
Statoil domaju ka bus labaak
Tagat zinu visu tad pie Rimi ? Man nav prob te pat dzivoju aiz stura.
Vakars pavadits vnk .
Satikts un iepazits malaciis
Kopigi izbraukata jelgava ar kaps2 kautrigais un malaciis, un vakara izskana satikts edza
Tik nakamnedel jau jabut gatavai vietai kur braukt, lai nav taa ka no visurienes dzen prom
Satikts un iepazits malaciis
Kopigi izbraukata jelgava ar kaps2 kautrigais un malaciis, un vakara izskana satikts edza
Tik nakamnedel jau jabut gatavai vietai kur braukt, lai nav taa ka no visurienes dzen prom
no statika un rimi jus kads aizdzina prom ? tad jau mierigi var parkinga pie tejas naminja (uz pasta salas)
Sataisīšu masinu mosk tad varēšu p pieripot klat. doma sist gaisa .
Ja nelis lietus tad 22.40 apmeram bushu pie rimi. Ja lis lietus tad shonedel sabrauciens atkritiss
Auza rakstīja:Ja nelis lietus tad 22.40 apmeram bushu pie rimi. Ja lis lietus tad shonedel sabrauciens atkritiss
Piektdiena klat. Tiekamies pie rimi 22:40 ja nelis lietus protams
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …