Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 292
- chevron_right
tak te muzhigi viss ir izrakts :@kopitar rakstīja:kuru ielu ta cesis atkal rok? ;D
uz melno kakji aizbraukt ir pakaljaa, tad piebalgas iela krustojums kur globuss ir pakaljaa, festivala ielas un berzaines ielas krustojumaa ir pakaljaa utt

vot sita man spiidMartinez rakstīja:bildi studijā ar ledu tumsāa to mani ledi tika izmesti,jo spīdēja pretīgi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

blin pa smuko,diotkas jebjā ņēmi,moš var kādu linku,lai zinu,kur var tādas pačotnās ieķert,man laikām trāpījās kkādas kreisās,spīdēja sūdīgi un apgaismoja tik divus ciparus,katra savu,pirku uz Lielvārdes ielas netālu no teikas krusta un cena arī nebij lētā,bet biju dziļi vīlies!
coupe 2.8

mana vecaja darbvieta iepirkies
viss ticamak ka nemi vec tipa diodes, sitas ir SMD diodes, varbutas arii nebiji kartigi nolicis diodes lai spidetu uz leju
es nemu sitas te
http://www.ebay.co.uk/itm/2-CANBUS-SMD- ... 35b8cc8412

viss ticamak ka nemi vec tipa diodes, sitas ir SMD diodes, varbutas arii nebiji kartigi nolicis diodes lai spidetu uz leju
es nemu sitas te
http://www.ebay.co.uk/itm/2-CANBUS-SMD- ... 35b8cc8412
Labas cenas.
Labas cenas.

nu jā laikam vecā tipa,vēl tgd kkur bagāžniekā mētājas maisiņā! Da es tur izbesījos viņas regulēt un bakstīt,grozīt,kkādu stundu nop**** un tad vēl tāds abloms
galvenais tādas pat biju ielicis volvo v40 nr apgaismojumā un spīdēja tā ka žilbst!
būs jāuzsūta tāds,kā tev un jānoliek plauktiņa,lai stāv
P.S. kā ar kompi,čeku nemet ārā?

būs jāuzsūta tāds,kā tev un jānoliek plauktiņa,lai stāv

P.S. kā ar kompi,čeku nemet ārā?
coupe 2.8

vari panemt sitas te bus vel labak
http://protuning.lv/index.php?op=market ... inklang=lv
un sakuma notiki panemi sitadas te diodes? ja jaa tad sitas ir veca tipa
http://good.lv/shop/product_details.php ... em_id=1997
par kompi nezinu, neskatijos , tulitas aizskriesu apskatities
http://protuning.lv/index.php?op=market ... inklang=lv
un sakuma notiki panemi sitadas te diodes? ja jaa tad sitas ir veca tipa
http://good.lv/shop/product_details.php ... em_id=1997
par kompi nezinu, neskatijos , tulitas aizskriesu apskatities
Labas cenas.
Labas cenas.

met kluudu araa
japaskatas i-neta ka var apiet lai nemestu

Labas cenas.
Labas cenas.

Nez, man ir vecā tipa, spīd super, tagad iedeva tēta A6 viņas, arī skats pa superīgo! 

es ņēmu no BeamerGuru - http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=36
škiet,a ka 5ls par abām bija man...
spīd tāpat kā KLAVINS kabrim
ļoti patīk - gribējās jau bez tā kļūdu noņēmēja, bet nebija, tad paņēmu šīs.. - šis sanāk nedaudz slīpi iekšā, bet apgaismo
aa.. vēl original stikliņus samainiju pret pašrocīgi izveidotiem no auto spidometra stikla izgriezta un uzlīmētiem virsū, lai ir dzidrs skats
pašdarbība, bet vēlamais rezultāts panākts - un KLAVINS šķeit, ka nevajadzētu kļūdu arī mtev mest ar šiem... 
škiet,a ka 5ls par abām bija man...

spīd tāpat kā KLAVINS kabrim

aa.. vēl original stikliņus samainiju pret pašrocīgi izveidotiem no auto spidometra stikla izgriezta un uzlīmētiem virsū, lai ir dzidrs skats

Bet diemzel met kludu :( var tur kondensatoru likt vados, bet negribas ar to visu nemties un lampinjas jav ir atradusas jauno saimnieku jo negribas visu laiku kad iedarbinu auto spiest chech pogu
Labas cenas.
Labas cenas.

Šodien samainītas logu slotiņas, tagad uzliktas Champion slotiņas, a to iepriekšējās mēneša laikā vairs normāli netīrija.
+ samainītas dažadas izdegušās lampiņas iekš salona
+ ieliktas jaunas xenon lampiņas
+ nomaīnas pāris šļauciņas motortelpā
nu tā īsuma pa šodienu viss
+ samainītas dažadas izdegušās lampiņas iekš salona
+ ieliktas jaunas xenon lampiņas
+ nomaīnas pāris šļauciņas motortelpā
nu tā īsuma pa šodienu viss

aa, iepirkti savam e36 aizm. sānu stikli
un pēcpusdienā iespiest šofera durvīs pirksts..
- asinis un āda pa gaisu.. 

un pēcpusdienā iespiest šofera durvīs pirksts..

šodien nomazgāts tīrs un smuks (besī ārā rindas pie moikām
)
nomainīta viena slotiņa - pirmo reiz pamēģināšu champion

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

tika iepirktas jaunas miglas jaunajam bamperam 

kompots rakstīja:šodien nomazgāts tīrs un smuks (besī ārā rindas pie moikām)
Vienmēr izmantoju champion - neko sliktu nevaru teikt. Ziemā jau galvenais pareizi lietot slotiņas, a nevis dragāt pa ledus sasaulumiem pāri, tad arī neizjuks pēc nedēļas.

Ziemā jau galvenais pareizi lietot slotiņas, a nevis dragāt pa ledus sasaulumiem pāri, tad arī neizjuks pēc nedēļas.
Un to saka cilveeks ,kas auto ziemaa tur garazhaa

Un to saka cilveeks ,kas auto ziemaa tur garazhaa

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Viņš ņem piemēru no Rīgas Satiksmes šoferīšiem! 

Orkaans rakstīja:Ziemā jau galvenais pareizi lietot slotiņas, a nevis dragāt pa ledus sasaulumiem pāri, tad arī neizjuks pēc nedēļas.
Un to saka cilveeks ,kas auto ziemaa tur garazhaa![]()
Pagājušo ziemu nobraukāju ar savu auto. Un kurš ir teicis ka šo ziemu nebraukāju ar citu auto?

Nav gluži šodienas darbi, bet vakardienas gan.
*saminīta eļļa motorā
*priekšā uzlikti ventilējamie bremžu diski + suporti
*nomainīts priekšas gultnis

*saminīta eļļa motorā
*priekšā uzlikti ventilējamie bremžu diski + suporti
*nomainīts priekšas gultnis

tiko izvests auto ara no garazas lai izvedina savus kolektorus
bus velak jasanemas un janomazga auto un jadzen atpakal garazaa 

Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …