Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 849
- 850
- 851
- 852
- 853
- …
- 1297
- chevron_right
parastā pečka. visu ziemu autiņš mētājas pa servisu. Tagad pečkai gandrīz nevar pagriezt kloķi (to, kas maina no kurienes nāk gaiss). Kloķim nenormāla pretestība. Moška kāda pele ielīdusi nosprāgt?
Bet neož.
Ko tu te dari?
Vajadzētu derēt bez nekādām pārbūvēm, cik man liekas. Tas, ka 4cyl vai 6cyl neko nemaina. Mainās Getrag un ZF.
Vajadzētu derēt bez nekādām pārbūvēm, cik man liekas. Tas, ka 4cyl vai 6cyl neko nemaina. Mainās Getrag un ZF.
Zelejnieku jautajumus jauzdod zelejniekiem.
To ka m50/52 der to es zinu, bet m30 hvz, bet pec butibas vins ir tiesi tads pats ka m20 dzinejs. Ko es te daru? Smelos idejas kompaktam..
To ka m50/52 der to es zinu, bet m30 hvz, bet pec butibas vins ir tiesi tads pats ka m20 dzinejs. Ko es te daru? Smelos idejas kompaktam..
atlaists m30 motors ir garaks, veiksmi ar karteri 
Labāk izstāsti, ko tu plāno darīt. 
E36 kompots + m30b35 tirasinu bencins ir gana plass skaidrojums?
internets par sito gandriz memi kluse.. 
Uzlikt E36 kārbu uz M30 var, ja nemaldos, tik kārba šķībi stāv. Tāds pats stāsts, kā ar dīzeļa kārbu uz benzīna motora. Bet iespējams kļūdos par saderību.
ellas uztverejs ir suuc, karteris pret balku ir cits, no m50 tev karteris nederes jo ka jau teicu motors ir garaks, tev reali vajag karteri parmetinat.
m30 karbai skruvjcaurumi ir savadaki uz 3 skruvem gan jau var pielikt
startera vieta ari nepis nesakrit
m30 karbai skruvjcaurumi ir savadaki uz 3 skruvem gan jau var pielikt
startera vieta ari nepis nesakrit
A kāpēc M30?dzuris rakstīja:E36 kompots + m30b35 tirasinu bencins ir gana plass skaidrojums?internets par sito gandriz memi kluse..
Dēļ griezes?
Ja tev mētājas kāds M30 ar M50 vadību, tad okay, bet reāli M50 būs labāks jebkurā jomā par M30.
Vismaz nav ka citiem..funkyasshit rakstīja:A kāpēc M30?dzuris rakstīja:E36 kompots + m30b35 tirasinu bencins ir gana plass skaidrojums?internets par sito gandriz memi kluse..
![]()
Dēļ griezes?
Ja tev mētājas kāds M30 ar M50 vadību, tad okay, bet reāli M50 būs labāks jebkurā jomā par M30.
Tas, ka brauc ar kompaktu jau ieķeksējas - vismaz nav kā citiem. 
200+hp uz to noskaldito dirsu ir way to go.
lielakoties sapratu ka jaiedzilinas visa taja pasa ka e30.. 
Ja izdomā taisīt pakaļu regulējamu, PM. Drīz ies uz tirgošanu plāksnes ar visām ekscentra skrūvēm. 
tak bled ieliec 2.8 ar m50 iepludi un bus tev 200+ džoniji
Kura veikala var nopirkt instrumentu komplektus?velams pardaugavaa,wurth zinu ,kur veel,?nevajag neko dargu,un pasu letako ari ne. Paldies
Bmw ututuuuu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 849
- 850
- 851
- 852
- 853
- …