Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 849
- 850
- 851
- 852
- 853
- …
- 2228
- chevron_right
Nu tad jau priekšā būs FD, atceros, ka konkrēti priekšā nebija, bija kaut kur pēc cipariem iespiests, viņiem tā laikam patīk čakarēt sistēmu, tieši bloupunktiem.
Vai arī domā, kas bleķī iespiests?
BP4836t4599819
Vai arī domā, kas bleķī iespiests?
BP4836t4599819
principa tam BP vajadzetu but istajam serial number, nu itka vajadzetu but sim kodam: 0622
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Neder. pamēģini šādu serial number FD65128352861
http://www.bildites.lv/images/89auqayo8diq9ccy1nj4.jpg
http://www.bildites.lv/images/q5y7mkaefonhl5sy2fpf.jpg
Te bildes ar to, kādi cipari ir virsuū.
http://www.bildites.lv/images/q5y7mkaefonhl5sy2fpf.jpg
Te bildes ar to, kādi cipari ir virsuū.
Izmantoju OODO. viss apmierina, viss kā vajag. ieteica tālbraucēji un nenožēloju, ka paklausīju un paņēmu. bet pārsvarā tāpat ar waze telefonā braukājuaarchijs rakstīja:jautajums tiem kas izmanto navigacijas,
kadu navigaciju lai perku? ieprieks esmu lietojis tikai tomtom navigacijas un vel ari telefonu navigacijas, bet tagad gribetu kadu tomtom ar free life time maps nu apmeram cena lidz kadiem 200-300 eiro jaunam
varbut kads var ieteikt kadu normalu navigaciju var ari kadu citu marku ka Garmin, bet velams lai balss norades butu Latviski.
evaness2 rakstīja:Neder. pamēģini šādu serial number FD65128352861
TE BUS PAREIZAIS KODS, SAVADAK IEPRIEKS MANI TU SAPUTROJI AR TO KA TEICI REVERSE C3
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
O, paldies! Tagad tik pāreja jāuztaisa, lai pensis klausās savas kasetes.
nu tas ka kuram, citiem patik ka ir oem magis ieksa, bet citiem tas ir pie kajas un liek visadus dvd magus ieksa kuri galigi neizskatas pec neka kopskata kad skaties uz paneli.LASTKING rakstīja:Kāds prikols no šitiem maģiem,ja viņiem nevar USB pievienot :)
nu es jau ari e36 tikai par oem magiem, bet tikai es pats liksu cd43, un ja gribi klausities dziesmas savas magi, tad vari caur fm transmiter sutit savas dziesmas uz magi un klausities, piemeram Nokia n8 ieksa ari tada extra bija.
Ausis nenovītīs?aarchijs rakstīja: ja gribi klausities dziesmas savas magi, tad vari caur fm transmiter sutit savas dziesmas uz magi un klausities, piemeram Nokia n8 ieksa ari tada extra bija.
nesapratu? ja domaji par skanas kvalitati, tad man tas nav svarigs, ielikt var labakas tumbas pec oem izmeriem un viss bus normali.Jonjis rakstīja:Ausis nenovītīs?aarchijs rakstīja: ja gribi klausities dziesmas savas magi, tad vari caur fm transmiter sutit savas dziesmas uz magi un klausities, piemeram Nokia n8 ieksa ari tada extra bija.
tie kas grib tur baigo muziku, tad lai liek ieksa.
Looool. Kvalitāte D
Varbūt kāds varētu pastāstīt, kā varētu likvidēt bmw tipisko, pretīgo izpūtēja skaņu pie lieliem apgrieziniem, runa iet par šo te ārprātu
https://www.youtube.com/watch?v=RAwZPWqX1zI
Biju skatijies video kur čalis bija izgriezis rezonātoru un viņam baigi labi skanēja, tas varētu ko palīdzēt?
runa iet par m52b25
https://www.youtube.com/watch?v=RAwZPWqX1zI
Biju skatijies video kur čalis bija izgriezis rezonātoru un viņam baigi labi skanēja, tas varētu ko palīdzēt?
runa iet par m52b25
Bullshit, ir pietiekami daudz magnetolu, kuras ļoti labi iet kopā ar paneli.aarchijs rakstīja:nu tas ka kuram, citiem patik ka ir oem magis ieksa, bet citiem tas ir pie kajas un liek visadus dvd magus ieksa kuri galigi neizskatas pec neka kopskata kad skaties uz paneli.LASTKING rakstīja:Kāds prikols no šitiem maģiem,ja viņiem nevar USB pievienot :)
Tieši tā. Pats labu laiku nobraukāju ar oriģinālo bavaria c2, kasetnieks, i kasetes klausījos, usb laidu caur transmiteri. Bet kā iegādājos usb maģi, tumbas nomainīju, nu cita kvalitāte. alpine maģi nemaz tik slikti neizskatās kopskatā iekš paneļa.aarchijs rakstīja:nu tas ka kuram, citiem patik ka ir oem magis ieksa, bet citiem tas ir pie kajas un liek visadus dvd magus ieksa kuri galigi neizskatas pec neka kopskata kad skaties uz paneli.LASTKING rakstīja:Kāds prikols no šitiem maģiem,ja viņiem nevar USB pievienot :)
nu es jau ari e36 tikai par oem magiem, bet tikai es pats liksu cd43, un ja gribi klausities dziesmas savas magi, tad vari caur fm transmiter sutit savas dziesmas uz magi un klausities, piemeram Nokia n8 ieksa ari tada extra bija.
Kaut kad iesàku projektu, ielikt oriģinālajā maģī usb lasītāju, pagaidām viss apstājies, nevar saprast, kur lai to audio signālu laiž, jo visu laiku izklausās pēc sūduka. Jūtu, ka būtu jāpabeidz tā lieta.
kas mekle, tas atrod
var tak cari pievienot pie oem magnetolas usb, tikai vajaga vienoties pie čendžera štekera klāt
var tak cari pievienot pie oem magnetolas usb, tikai vajaga vienoties pie čendžera štekera klāt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu Alpine nav labākais variants, bet tik tiešām ir labi ne oem varianti, bet to iespējams nekad nesapratīs tie, kas uzskata, ka transmiteris skan labi! :)
d[-_-]b
Veči tikai mieru!
Citam patīk meita,citam kleita un dažam arī māte.
Citam patīk meita,citam kleita un dažam arī māte.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
325 BMW rakstīja:Nu Alpine nav labākais variants, bet tik tiešām ir labi ne oem varianti, bet to iespējams nekad nesapratīs tie, kas uzskata, ka transmiteris skan labi! :)
es neuzskatu ka caur transmiteri skan labi vai ka, vienkarsi man ir vienalga ta skana pagaidam, ieprieks ari sony magnetolu lietoju ar usb, skana laba ja, bet tomer patik ka izskatas cd43 ieksa e36 salona un es ar cd43 parsvara pa UK radio klausijos jo zonu loti labi tas auto uzkera un nekadu problemu nebija, kaut vai diskus saraksti kadus un klausies ja jau nepatik, caur transmiteri klausities, pievieno vel cheingeri. bet nu lielakajai dalai cilveku neintrese oem izskats tapec vini perk labak jaunus magus neka lietotus vecus oem magus pa lielam summam(par e36 cd versijam)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 849
- 850
- 851
- 852
- 853
- …
- 2228