Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 850
- 851
- 852
- 853
- 854
- …
- 2228
- chevron_right
Nu es teikšu vairāk - manis pēc konkrētais e39 salons (kur krasu ir kā varavīksnē) izskatās pēc s*&da jekurā gadījumā! 
d[-_-]b
Neaizmirsti ka alpinai ir gan labi gan slikti modeli tapat ka ciram firmam325 BMW rakstīja:Nu Alpine nav labākais variants, bet tik tiešām ir labi ne oem varianti, bet to iespējams nekad nesapratīs tie, kas uzskata, ka transmiteris skan labi! :)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu es biju domājis tieši vizuālo skatu (ja jau par to te gāja runa). Cik redzētas, tās Alpinas visas tādas diezgan krāsainas, un praktiski jebkurā salonā priekš stok skata īpaši nederēs, ja uz to mēģina spiest...
d[-_-]b
Nu Tu arī salīdzināji
, jaunākos auto protams aftermarket maģi ir diskutējams jauttājumus, be nu e36 nav tai pulkā.
Bet nevajag arī iegrimt galējībās.
Nevaru tgd atrast labākas bildes, bet manējais maģis, imo ir normāli.
Veinīgais pie kas pa retam izbesī ir ka nedarbojas dimmer (spilgtuma regulācija), garākos gabalos pa tumsu krīt uz nerviem.
Nevaru tgd atrast labākas bildes, bet manējais maģis, imo ir normāli.
Veinīgais pie kas pa retam izbesī ir ka nedarbojas dimmer (spilgtuma regulācija), garākos gabalos pa tumsu krīt uz nerviem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Manējais ar ir ok :)
d[-_-]b
Es labāk izvēlos kvalitāti , bet arī lai nesūdīgi izskātas protams.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Skaisti tie maģīši jā, varbūt kāds var man pastāstīt vai 3.91 reduktors no automāta man derēs 323 kompotam?
Ja reduktors ari no kompota tad jaedzis rakstīja:Skaisti tie maģīši jā, varbūt kāds var man pastāstīt vai 3.91 reduktors no automāta man derēs 323 kompotam?
Vot to es saprotu, var redzēt ka Lietuvietis pārdod auto.
Pa 6k eur vari dabūt netīru motortelpu, ar izoleni notītu gofēto ieplūdes trubu un netīru salonu bez paklājiņiem.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ORT&noec=1
Pa 6k eur vari dabūt netīru motortelpu, ar izoleni notītu gofēto ieplūdes trubu un netīru salonu bez paklājiņiem.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... ORT&noec=1
Zelta medalu, tam kurs izdomaja traktoros ielikt kondiki un radio.
Ar to likt kastē va nē, ir atkarīgs no skaļruņa parametriem (citi paredzēti lieliem tilpumiem (visam grabažniekam piemēram) citi pavisam maziem (piemēram kā šī kaste)... Normāliem skaļruņiem, šie parametri ir pieejami, lētiem - atliek vien minēt..
Attiecīgi gribot pa lēto un maz ko rubījot, vai nu kādas elipses plauktā (bez šīm kasēm) vai attiecīgi stok skaļruņus šajās kastēs, visādi citādi var sanākt diezgan neprognozējams rezultāts...
P.S. Iespaids nokastes esamības/neesamības ir sākot ap 150-200 hz un zemāk, kur parasti mums bombīs kāds subītis ar minimums +10dB, tāka iespējams pofig arī uz to
Vienīgais, ka skaļrunis, kas paredēts mazam tilpumam lielā tilpumā var ātri vien pārsniegt savu max gājienu/saplīst (pat pie mazākām jaudām), jo nebūs apakšā atbilstošais nelielais "gaisa tilpums", kas to pietiekoši stipri slogos un neļaus staigāt tik brīvi šurpu turpu.
P.S. Iespaids nokastes esamības/neesamības ir sākot ap 150-200 hz un zemāk, kur parasti mums bombīs kāds subītis ar minimums +10dB, tāka iespējams pofig arī uz to
Vienīgais, ka skaļrunis, kas paredēts mazam tilpumam lielā tilpumā var ātri vien pārsniegt savu max gājienu/saplīst (pat pie mazākām jaudām), jo nebūs apakšā atbilstošais nelielais "gaisa tilpums", kas to pietiekoši stipri slogos un neļaus staigāt tik brīvi šurpu turpu.
d[-_-]b
Kur Pīiii var dabūt šitādu tūliku ? :S
Depo,Krauta,BAP un lielveikalos nav...
Vajag kko garu ar ko aizsniegt izpūtēju no apakšas pie kolektora.
Depo,Krauta,BAP un lielveikalos nav...
Vajag kko garu ar ko aizsniegt izpūtēju no apakšas pie kolektora.
- ikey07
ir vispār tādas pārejas no 6kantes uz 4nieku lai var uzlikt parastu muciņu?
- ikey07
Ir saplests adas salons! Kurs var ieteikt kur sasuut pa letakam naudaam?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 850
- 851
- 852
- 853
- 854
- …
- 2228