Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 857
- 858
- 859
- 860
- 861
- …
- 2228
- chevron_right
iemetat kāds linku kur var parbaudīt mašīnas komplektāciju pēc VIN nummura !!
paldiesss
paldiesss
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
tāda sajūta ka starp viņiem virmo "maģiskas" vielasAzbests rakstīja:jūs abi esat debīli..everts rakstīja:Kas tev tie par salpjajiem sapņiem zem sadaļas braucu arzuze91 rakstīja:Nav lieki līdzekļi,tā jau sen būtu braucis pakaļ.
Drīzāk jau "maģiskas" jūtas!
Jā maģiskās jūtas , tādiem nenormālajiem psihopātiem ar apsēstību sen jau vajadzēja būt prom.
viņš jau paspējis man 12 negatīvus balojumus iedevis.
viņš jau paspējis man 12 negatīvus balojumus iedevis.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Zuze un Evert - ejiet, lūdzu, lūdzu, lūdzu dir$t. Vai dotieties kasīties citur. ZB. 
Pasaki to viņam.
edits : bonus fakts Everts piereģistrēts 2h pēc freimanis bana.
edits : bonus fakts Everts piereģistrēts 2h pēc freimanis bana.
Tā jau man likās ka daudzi dusmosies
A kas ir freimanis, zuzes bijušais ???
A kas ir freimanis, zuzes bijušais ???
Prasi tam psihopātam kādēļ viņš diršās un čakarē citam cilvēkam dzīvi.
tak bļe ignorē, nevis pavelcies līdzi un saki, ka tas cirvis vainīgs. aizpisaties viens un otram arī apniks.
jaa ble 
Redz kā sanāk, kā jābļauj tā Zuze pirmais, kā viņam piedāvāju tikties tā dūša papēžos, īstenībā zuze pirmais piedāvāja bet pēc tam nom-za.
Jēga šai sarakstei nav pilnīgi nekāda, tīri tā kakacināt jo subjekts uz to labi pavelkas un vispār niks visu izsaka
Jēga šai sarakstei nav pilnīgi nekāda, tīri tā kakacināt jo subjekts uz to labi pavelkas un vispār niks visu izsaka
Tādiem apsēstajiem nekad neapniks. Tik provocēs. vienīgā izeja tādam nogriezt pirkstus.
Kurš Tev traucē?zuze91 rakstīja:Tādiem apsēstajiem nekad neapniks. Tik provocēs. vienīgā izeja tādam nogriezt pirkstus.
Jūs abiem laikam beidzies otrapuse.lv abonoments un nav kapeikas, lai tur čubinātos? :bučmūlīši: 
Vienīgais kas man ir beidzies ir pacietība pret kretīniem un līdzjūtība per psihiski slimiem.
Tad Tev jāiet uz Tvaika ielu 2 strādāt.zuze91 rakstīja:Vienīgais kas man ir beidzies ir pacietība pret kretīniem un līdzjūtība per psihiski slimiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 857
- 858
- 859
- 860
- 861
- …
- 2228