5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 287
- chevron_right
Nu ir redzēti daži eksemplāri, kuri izraisa diezgan lielas antipātijasLasmina rakstīja:Tiek paciesti?korsa rakstīja:Neviens vēl prom nav dzīts no Plazas, pat tādi, kuri tiešām būtu jādzen prom, tiek paciestiSayed rakstīja:Jap prom nedzīs, tad varbūt arī piebraukšu izostīt gaisu kā nu jums tur ir :)
Būšu 5dien Plazā, bet, iespējams, ar nelielu nokavēšanos
Runa ir par auto, nevis kādu cilvēku. Kautgan pie tā jau vainīgs pats saimnieks, ka var atļauties tā izķēmot un ņirgāties par auto.
Bet kā saka-par gaumi jau nestrīdās
Un par tēmu: Šovakar sabraucienā satikti daudz biedru
Kaut es būtu bijis aktīvāks.. šodienas sabraucienā
ps. Tavs dīzeļvagons, skan, izskatās nav vārdu
ps. Tavs dīzeļvagons, skan, izskatās nav vārdu
Nja pagaišja nedela neatbraucu, jo te maz kas atdzimejas ka bus, un domajis ka nesapraks tauta...
Bet šonedeļ man atkrit, braucu mājās uz laukiem
Bet šonedeļ man atkrit, braucu mājās uz laukiem
piektdien 100% nebūšu.
Ja laiks atļaus,tad uzjāšu
Šķiet ka nebūšu.
es 50/50
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nu tad šodien plazā kāds būs?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Dažreiz jap...ik gadījumi arī ka līdz rītam mūsu sabraucieni bijušikadza rakstīja:jāstrādā līdz 00:00, tik vēlu tur vēl kaut kas notiek?
kompots rakstīja:nu tad šodien plazā kāds būs?
Jap gan jau..
Ja līst tiekamies 2 stāvā
Pirmo reizi laikam jāierodas šādā pasācienā (ja viss noritēs gludi) ja godīgi viss atkarīgs no Error būs viņam šodien jāpaspiež, lai braucam :)
labprat aizbrauktu ,bet kauns ar pussaliktu bmw braukt :(
v it ka viss vietaas 80% balti gruntets,aizmugure raiba :d
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
Da labi beidziet...daudziem mums naw ideāli tie mūsu bembīši bet tas jau nenozīmē ka mums tagad ir jābūt neaktīviem!JanisK rakstīja:labprat aizbrauktu ,bet kauns ar pussaliktu bmw braukt :(
Tāpat arī dažiem kluba biedriem ir sanākušas šaizītes ar avārijām, bet tāpat wisi tiekās un ir ok..galwenais jau ka wiss tiks izlabots un ar laiku būs smuks e36
Es ieradīšos ar svaigi sadauzītu autoJanisK rakstīja:labprat aizbrauktu ,bet kauns ar pussaliktu bmw braukt :(
ar tadu nems pretii?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
brauc tik uz plazu, un būs ok
cikos kads tur vareetu buut? es uz isu briidi vareetu piebraukt :P
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 287