Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 1297
- chevron_right
Varbūt kāds var ieteikt kā izlabot mašīnas griestus? Lieta ir tāda ka tas audums ir varteitk viss nokritis un laikam jāpārvelk cits, varbūt kāds zin kādu labāk, kur iegādāties ar ko līmēt un kā līmēt? Padalaties ar savu pieredzi! pliiz
ka viss labak rikoties lai dabutu atkal melno plastmasu melnu nevis pelecigu? cik pa ausu galam esmu dzirdejis ka jasilda ar matu fenu, bet vai ta ir nezinu . Jau ieprieks paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Melnie griesti?karl rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt kā izlabot mašīnas griestus? Lieta ir tāda ka tas audums ir varteitk viss nokritis un laikam jāpārvelk cits, varbūt kāds zin kādu labāk, kur iegādāties ar ko līmēt un kā līmēt? Padalaties ar savu pieredzi! pliiz
Nop, parastie! :/ un laikam jāpārvelk uz melniemdogMa rakstīja:Melnie griesti?karl rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt kā izlabot mašīnas griestus? Lieta ir tāda ka tas audums ir varteitk viss nokritis un laikam jāpārvelk cits, varbūt kāds zin kādu labāk, kur iegādāties ar ko līmēt un kā līmēt? Padalaties ar savu pieredzi! pliiz
Pēdējais labojis karl - 20 Feb 2013, 00:02, kopā labots 1 reizi.
normāls ir tas turtles pūšamais plastmasas un gumijas detaļām nezinu tik kā saucasKLAVINS rakstīja:ka viss labak rikoties lai dabutu atkal melno plastmasu melnu nevis pelecigu? cik pa ausu galam esmu dzirdejis ka jasilda ar matu fenu, bet vai ta ir nezinu . Jau ieprieks paldies
jap ir vairāki produkti kas to plastmasu padara smukāku. Uz āra detaļām gan tas efekts ir ļoti īslaicigs.
nu jā uz āra detaļām ik pa laikam jāatjauno bet tā jau kadu laiku ir smuki melns
es lietoju celtniecības fēnu!
efekts ir acīmredzams un ilglaicīgs
efekts ir acīmredzams un ilglaicīgs
nu un tā detaļa nedeformējas?
galvenais ir turēt fēnu noteiktā attālumā un vienmērīgi pāriet pāri detaļai
protams ja turēs tuvu un ilgi karsēs vienā vietā, tad sakarsīs, var kust un deformēties.
protams ja turēs tuvu un ilgi karsēs vienā vietā, tad sakarsīs, var kust un deformēties.
pats ari celtiniecibas fenu izmantoju melno plastmasu atjaunosanais. rezultts veljoprojam pec apmeram 2, mok jau trijiem gadiem ir tads pats ka tiko pec apstradasanas. vienkarsi lena gara sildot plastmasu melnas molekulas atjaunojas.
kaa tiesi darit? paturot pistoli kadus 5-10cm attaluma (ja pistole ap 2kw) uz dazam sec. un rezultats bus acim redzams, parejo pasi sapratisiet.
ja detalja uz auto tad neaizraujamies ar pistoles tureshanu viena vieta, jo burbuli uzmetis uz krasas atrak neka paspesiet noreagjet.
kaa tiesi darit? paturot pistoli kadus 5-10cm attaluma (ja pistole ap 2kw) uz dazam sec. un rezultats bus acim redzams, parejo pasi sapratisiet.
ja detalja uz auto tad neaizraujamies ar pistoles tureshanu viena vieta, jo burbuli uzmetis uz krasas atrak neka paspesiet noreagjet.
...
un pus momentu jaa, bet kad atdziest viss nostajas savas vietas (protams ja neesi parpulejies)guzlis rakstīja:nu un tā detaļa nedeformējas?
...
Ppaldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kāds šeit forumā nodarbojas ar disku valcēšanu?
Gribu kaut vai šodien aizvest diskus valcēt.
Gribu kaut vai šodien aizvest diskus valcēt.
Kādam ir idejas, kas tas ir? Auto e36 tourings, tās lietiņas atrodas pie aizmugurējā beņķa apakšas un griežas uz riņķi, bet nekādas izmaiņas nekur nemanu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es domāju ,ka viņi domāti lai kko pieštropētu - pagriežot uz augšu tai lietas ļoti labi noderētu , protam ,ja kūtiņu izmanto kā kūtij pienākās..
otrs variants , katapultas sviras
Tad neviens nav taisijis griestus? :O
Par to pirmo variantu es arī biju iedomājies, bet nešķiet loģiski. Atmetot beņkus, augšdaļa pārklājas pāri tām lietiņām un hvz vai tad var kaut ko noštropēt Un vēl arī nevienam citam touringam neesmu tādus manījis, komplektācijā arī neko īpašu neredzu.BuKTOP rakstīja:Es domāju ,ka viņi domāti lai kko pieštropētu - pagriežot uz augšu tai lietas ļoti labi noderētu , protam ,ja kūtiņu izmanto kā kūtij pienākās..
Otrs variants nav - lūkas nav, atsitīsies pret jumtu un sabojās melnos griestus
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man arī tādi ir takā zini vēl vienu
Nekur nevarēju atrast...
Jautājums: kāda ir tā krievu saita adrese, kur pēc VIN koda var iegūt pilnu info par auto komplektāciju utt.?
Jautājums: kāda ir tā krievu saita adrese, kur pēc VIN koda var iegūt pilnu info par auto komplektāciju utt.?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 1297