E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 91
- chevron_right
Joki ta joki, bet tu gribēji pirkt diskus(style5) uz nomaksuaivis328 rakstīja:Tu to nopietni?AndzaK_LV rakstīja:man ari kka liekas kad chalis vnk strada kkada srota un tik lv puikam nobilde kadu auto vai detalu chupu un tas ari vissKurlis rakstīja:
Šaubos, ka viņam pašam kaut viens no tiem auto ir bijis
(izsaku tik savu viedokli)
Tu doma man tiessam nav ko citu darit
Atlido pie manis un paradiissu tev kas un kaa man notiek
Dabū bauru, uzbliez projektu, lai visi sajūt siltumu biksēs no pakaļpuses (iespējams arī no priekšpuses)
Cabooom
Nu Baur ir neglīts kabriolets.
Un viņš nav ekskluzīvs viena iemesla dēļ - jo neražoja samazinātā skaitā vai ļoti mazā skaitā kā Alpina, piemēram.
Tu varēji pats aizvest savu e36 pie viņiem un sataisīt par Baur. Varbūt to var izdarīt vēl joprojām.
Un viņš nav ekskluzīvs viena iemesla dēļ - jo neražoja samazinātā skaitā vai ļoti mazā skaitā kā Alpina, piemēram.
Tu varēji pats aizvest savu e36 pie viņiem un sataisīt par Baur. Varbūt to var izdarīt vēl joprojām.
Es to prasiju ieprieksejam komentam
Nepatik man tie baur
Ir jau viens iegadats BMW tik vel nav atvests taka vel sis tas bus
Nepatik man tie baur
Ir jau viens iegadats BMW tik vel nav atvests taka vel sis tas bus
Instagram INDIGAIS
Shit happens, veiksmi turpmākajos darbos un vienmēr ar lielu interesi veru vaļā šo topiku!
Cabooom
Davai dari kaut ko atrak un atskaities par saviem nedarbiem jo sitas GAILU CINAS man patik kas te notiek. Pozitivi un var ierekt :)
Nesaskatu jēgu šim topicam. Auto jau tev ir bijuśi smuki un tā , bet galugalā neko prātìgu tu neuztaisi. nekā personìga , bet noteikti tā domă daudzi.
Nu ok pa tēmu. Ko darīsi ar śo kuppeju?
Ps un nesāc kko sist atpakaļ par kkādām skaudìbām u.t.t. bet paskaties uz visu reāli
Nu ok pa tēmu. Ko darīsi ar śo kuppeju?
Ps un nesāc kko sist atpakaļ par kkādām skaudìbām u.t.t. bet paskaties uz visu reāli
Paaag šitais nav armando drapaks ??
sent from my 318is coupe
sent from my 318is coupe
Ja, nu jau bijušaise-46 rakstīja:Paaag šitais nav armando drapaks ??
sent from my 318is coupe
Ir tas armando auto, vari pieteikties uz detaļām.
Piekrītu Elvijam, pilnīgi bezjēdzīgs topiks, 500 mašīnas, 498 no tām vispār pieder kādam citam. Neviena netiek pabeigta. Tad jau te daža laba sliekšņu metināšanas process ir skatāmāks. Vismaz tiek līdz galam pabeigts.
Piekrītu Elvijam, pilnīgi bezjēdzīgs topiks, 500 mašīnas, 498 no tām vispār pieder kādam citam. Neviena netiek pabeigta. Tad jau te daža laba sliekšņu metināšanas process ir skatāmāks. Vismaz tiek līdz galam pabeigts.
Kāpēc Tu viņu nopirki?
Visi BMW ko lieku seit ir bijusi mani!edzis rakstīja:Ir tas armando auto, vari pieteikties uz detaļām.
Ja kadam kas nav pa pratam var nevert valja so topiku
Instagram INDIGAIS
šito jau teicu kādu laiku atpakaļ ka Aivis paņēma šito, bet man Armando teica ka izplatu baumas, smieklīgi ka kkas jāslēpj!
Pa tēmu runājot, kādi plāni ar šo auto, detaļās tālāk tirgot vai mēģināsi pabeigt un laist to motoru klāt?
P.S. tad jau sanāk ka Armands paņēma tavu e61?
Pa tēmu runājot, kādi plāni ar šo auto, detaļās tālāk tirgot vai mēģināsi pabeigt un laist to motoru klāt?
Plaani nav nekaadi lielie ja protams motors vispar buus OK
Doma ir likt trase track day car.
Un jaa Armando tagad ir mans bijusais e61
Doma ir likt trase track day car.
Un jaa Armando tagad ir mans bijusais e61
Instagram INDIGAIS
kamer nekas lidz galam nebija noticis tikmer viss parejais ir baumas tiesi taa slepts nekas netika, vienkarsi neskreju notikumiem pa prieksu. kjip pats savadak dariji ar sav u auto kad pargaji uz e46Archizlv rakstīja:šito jau teicu kādu laiku atpakaļ ka Aivis paņēma šito, bet man Armando teica ka izplatu baumas, smieklīgi ka kkas jāslēpj!
ps es jau vakar uzrakstiju musu darijumu un nedaudz apskaidroju. drosi vari man pazvanit ja vel kas intresee
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …