Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- chevron_right
Super
Abi divi ir vienkārši ideāli eksemplāri.
Shovakar ap astonjiem vakaraa jaabrauc uz Riigu atraadiit auto pirceejam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pircējam nav naudas lai pats aizbrauktu apskatīties?
Tas gan jokaini izklausās....
Ja cilveeks pashlaik ir bez auto un kaipni paluudz, tad man nav gruuti aizbraukt!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Varu novēlēt tikai veiksmi ar tādiem
ja godigi tad tas izklausas divaini,man ari prasija lai aizdzenu auto un paradu,mana atbilde bija sekojosa ja gribi tad brauc pats un skaties,jo reali tas tikpat labi ir kads izbraukt gribetajs! bet nu anyway veiksmi! :)
Ja buutu jaabrauc taalaak tad noteikti nebrauktu, a taa maksimums ko zaudeeshu ir 5ls. Pie tam apvienoju patiikamo ar liederiigo ,jo man taapataas jaaizskrien liidz Riigai.
Kad vecaki pirka auto,pardevejs ari atbrauca no Rigas,
Bet kaut ka negribas,lai shis auto pazuda no jelgavas ielas
Bet kaut ka negribas,lai shis auto pazuda no jelgavas ielas
Orkaan biji Rîgā?
Gan jau neviens negribees dot man tik daudz taas naudinjas ,cik es gribu
Biju ganRENIO rakstīja:Orkaan biji Rîgā?
Un rezume?
Varbūt beidzot var slēgt šo topiku?
Auto veel ir pie maniim.
... un arī paliks, nepārdod šo smuko e36 , savādāk nebus uz ko Jelgavā skatīties
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- chevron_right