Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 862
- 863
- 864
- 865
- 866
- …
- 1297
- chevron_right
Palīdziet lūdzu. Ieliku eņģeļacis vakar, viss itkā ok. Šorīt pielaižu mašīnu, nedaudz pabraukāju, sadeg 37. drošinātājs. Visi vadi, kas iet uz lukturu slēdzi sadeguši, pārtaisīju visus tos vadus. Domāju ka vainīgas eņģeļacis, vai nepareizi pielikti atpakaļ lukturi. Atvienoju lukturus, tāpat jaunos drošinātājus sita ārā. Beigās viens no tiem vadiem vispār sadega. Kur varētu būt vaina?
Pēc šī visa vismaz esi sapratis, ka eņģelacis nevajag likt?
Bembis liek Tev saprast, ka viņam nepiestāv un nepatīk kolhoz tūnings!Kirsiitis rakstīja:Palīdziet lūdzu. Ieliku eņģeļacis vakar, viss itkā ok. Šorīt pielaižu mašīnu, nedaudz pabraukāju, sadeg 37. drošinātājs. Visi vadi, kas iet uz lukturu slēdzi sadeguši, pārtaisīju visus tos vadus. Domāju ka vainīgas eņģeļacis, vai nepareizi pielikti atpakaļ lukturi. Atvienoju lukturus, tāpat jaunos drošinātājus sita ārā. Beigās viens no tiem vadiem vispār sadega. Kur varētu būt vaina?
Ka izspauzas beigts GMM? (m43b18)
kurš zin kā profila iestatījumos noņemt lai uz e pastu nenāk vēstule katru reizi kā kāds kautko ieraksta foruma tēmās?
kautko pa pālim saliku, pats nezinu ko
Riks* rakstīja:Bembis liek Tev saprast, ka viņam nepiestāv un nepatīk kolhoz tūnings!Kirsiitis rakstīja:Palīdziet lūdzu. Ieliku eņģeļacis vakar, viss itkā ok. Šorīt pielaižu mašīnu, nedaudz pabraukāju, sadeg 37. drošinātājs. Visi vadi, kas iet uz lukturu slēdzi sadeguši, pārtaisīju visus tos vadus. Domāju ka vainīgas eņģeļacis, vai nepareizi pielikti atpakaļ lukturi. Atvienoju lukturus, tāpat jaunos drošinātājus sita ārā. Beigās viens no tiem vadiem vispār sadega. Kur varētu būt vaina?
Paldies par atsaucību...
Staigā apgriezieni, nav jauda, slāpst nost. GMM nav tādi simptomi, pēc kuriem var pateikt, ka tas miris vai neprecīzi strādā. To diagnostikā tik pateikt var.edawards rakstīja:Ka izspauzas beigts GMM? (m43b18)
Un tas ir nevis GMM, bet plūsmas mērītājsdogMa rakstīja:Staigā apgriezieni, nav jauda, slāpst nost. GMM nav tādi simptomi, pēc kuriem var pateikt, ka tas miris vai neprecīzi strādā. To diagnostikā tik pateikt var.edawards rakstīja:Ka izspauzas beigts GMM? (m43b18)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Man tas patsAgrais rakstīja:kurš zin kā profila iestatījumos noņemt lai uz e pastu nenāk vēstule katru reizi kā kāds kautko ieraksta foruma tēmās?
Cik platas/augstas riepas vislabāk likt uz r17 diskiem? j8.5. Tā lai butu gan daudz maz komforts, gan skats? 
Jautājums, vai ir un kādus jumta reliņus es varu uzlikt savam E36 1993 gada, sedanam?
Orģinālo jumtu reliņu vietas nav!
Risinājumi ir kādam?
Orģinālo jumtu reliņu vietas nav!
Risinājumi ir kādam?
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
205/45?Garaisss rakstīja:Cik platas/augstas riepas vislabāk likt uz r17 diskiem? j8.5. Tā lai butu gan daudz maz komforts, gan skats?
Kā nav ? Gribi teikt ka zem durvju gumijām jumtā nav 4 skrūves ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bilde ir kāda, kāda tā vieta izskatās?ValtersZ rakstīja:Kā nav ? Gribi teikt ka zem durvju gumijām jumtā nav 4 skrūves ?
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Atradu bildi kur ir tās skrūves domātaas, jo nogāju uz auto un itkā nereddzēju!
Bet atradu biuldi ar to vietu, rīt paskatīšos savam auto vai ir!
Bet atradu biuldi ar to vietu, rīt paskatīšos savam auto vai ir!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Attaisi durvis
Tur ir gumija.
Pavelc to gumiju uz augšu un tur būs 2 skrūves
Ar tām skrūvēm ir kā ir.
Man vecai mašīnai nebija aiztiktas viņas no dzimšanas. Beigās tik ilgi no&*^&^&* ka ar roreni vienkārši griezu vaļā jo pēc tam liku citas skrūves.
Reku 6 un 7
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=41_0934
Tur ir gumija.
Pavelc to gumiju uz augšu un tur būs 2 skrūves
Ar tām skrūvēm ir kā ir.
Man vecai mašīnai nebija aiztiktas viņas no dzimšanas. Beigās tik ilgi no&*^&^&* ka ar roreni vienkārši griezu vaļā jo pēc tam liku citas skrūves.
Reku 6 un 7
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=41_0934
un kādi jumta reliņi man der?
Es skatījos depo jumta reliņus, parastos, tur bija priekš tourunga paredzētā un izlaiduma gads ir jaunāks nekam manam auto
Es skatījos depo jumta reliņus, parastos, tur bija priekš tourunga paredzētā un izlaiduma gads ir jaunāks nekam manam auto
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
E36 ir OEM reliņi
Te pat forumā lietotājs to.ms PM vai whatsapp 26446760 45 eu šiem vajadzētu derēt.
Ja diski no e36/46 tad 235/40 vai 245/40Riks* rakstīja:205/45?Garaisss rakstīja:Cik platas/augstas riepas vislabāk likt uz r17 diskiem? j8.5. Tā lai butu gan daudz maz komforts, gan skats?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 862
- 863
- 864
- 865
- 866
- …
- 1297