Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 868
- 869
- 870
- 871
- 872
- …
- 2228
- chevron_right
Amm. Facelift 6 cyl ir līdz 240, parastiem 4 cyl ir 220.Nixon rakstīja:6cyl ir līdz 260km/h (arī ISam), bet 4 cyl līdz 240km/h... Softi arī atšķiras, ja 6 cyl dzinējam būs 4 cyl speedo, tad tahometrs griezīsies pāri redlainam.
BezTabu tantiņas sūdzas par bembistu driferiem
Neesiet kāds tur piedalījies?
p.s. Tantiņs runā, ka tur tirgo narkotikas
jelgava rulle tur parasti dzenā, un parasti nebarās 
ir video netā? gribu parēktuteo rakstīja:BezTabu tantiņas sūdzas par bembistu driferiemNeesiet kāds tur piedalījies?
![]()
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
tvplay noskaties, piemēroti video ielikti un mūzika 
aizmirsi ka guļ patrepēsuteo rakstīja:BezTabu tantiņas sūdzas par bembistu driferiemNeesiet kāds tur piedalījies?
![]()
man līkas rokas, kāds var linku nomest?
starpcitu, iesaku uzmanīties rītdien - http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/162922/ ... ieverosanu
starpcitu, iesaku uzmanīties rītdien - http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/162922/ ... ieverosanu
Pēdējais labojis Azbests - 21 Aug 2014, 20:21, kopā labots 1 reizi.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Kas vainas sirsniņai? ir daudz citu lietu kam piekasīties, ta jau Rīdzinieku Kartes ir vēl "dīvainākas" maigi sakot.barons rakstīja:A jums patīk tā sirsniņa uz Rīgas uzraksta?![]()
- ikey07
Ai, tas sirsninu bazars, atkal ir tikai tapec ,lai noverstu cilveku domas no patiesham svarigam lietam,kas notiek apkart.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Kads var palidzet man sataisti garumziimes, savadak man apnicis rakstit ,ka invaliidam. 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Pāāāldiessss! 
Labs vakars forumā
Gribējās nomainīt lampiņas lukturos no parastām uz tādām. šādā vadu saslēgumā Man nevajag kautkādu pārveidotāju štomei? LEDam laikam vajag līdzstrāvu 12V. Kāds ko nesaprot no tādām lietām?
Es tai jomā esmu
Gribējās nomainīt lampiņas lukturos no parastām uz tādām. šādā vadu saslēgumā Man nevajag kautkādu pārveidotāju štomei? LEDam laikam vajag līdzstrāvu 12V. Kāds ko nesaprot no tādām lietām?
Es tai jomā esmu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uzjautā KeXam tas varbūt pardos visus lukturus gatavus no sava bmwLomax rakstīja:cali, kads nepateiks, kas te taisija lukturu krustus ?
Kur tieši taisies likt?! Zini kā tie LED'i spīd? Ir kāds links uz tiem? Izskatās, ka tur kkādi rezistori jau ielodēti, līdz ar ko iespējams paredzēti lietošanai pa taisno autiņa borta spriegumā... Diezvai pardzēts tai katai lampiņai vēl savu draiveri likt...
d[-_-]b
doma ir likt priekšējos lukturos kur ir riņķi ar parastām dzeltenām lampiņām. Man bija ieliktas
Bet tās sāka atri vien mirgot un degt ārā.
Kamēr dega bija smuki
Kamēr dega bija smuki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāds nezin būs kāds sezonas noslēgšanas pasākums ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 868
- 869
- 870
- 871
- 872
- …
- 2228