5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 287
- chevron_right
Parasti no plkst 19:00 pamazām kāds sāk jau pulcēties
ės/error/frikadele busim
tad kāds šodien būs ap 00:00 lai var pieskriet papļāpāt un uzjautāt kādas noderīgas lietas
biju aizbraucis,redzeeti daudzi,tik kaa jauninajam jameegina adapteties,savadaak taa nekaa,piebraucu ,papiipeeju un majaas. jamegina nakamajaas brivdienaas . lkm jamegina ar visiem iepaziities
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
Nevis jāmejģina bet vajag iepazīties ar visiem
Mēs tak draudzīgi wisi
Mēs tak draudzīgi wisi
KO JUUS VAKAR DARIIJAAT ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
JanisK rakstīja:biju aizbraucis,redzeeti daudzi,tik kaa jauninajam jameegina adapteties,savadaak taa nekaa,piebraucu ,papiipeeju un majaas. jamegina nakamajaas brivdienaas . lkm jamegina ar visiem iepaziities
Nevajadzēja tik ātri prom braukt, redzēju kā atbrauc un ta uzreiz kā prom.
Pasēdējām ārā, pasēdējām iekšā līdz kādiem 23iem, tad kur nu kurais. :)KLAVINS rakstīja:KO JUUS VAKAR DARIIJAAT ?
kads sovakar neveelas pabraukaat apkaart ? ap 21 tikties kaut kur ?
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
Kur parasti notiek sabraucieni, un vai šodien kautkas notiek?
Parasti piektdienas sabraucieni notiek t/c Riga Plaza autostāvvietas trešajā stāvā, ap 19:00 ...stereod rakstīja:Kur parasti notiek sabraucieni, un vai šodien kautkas notiek?
Šodien ITKĀ nekas nenotiek, bet man ar JanisK ir doma izmest kādu līkumu pa pilsētu.
Es būtu gatavs piebiedroties :)
Mda, es gan tā ar nedabraucu 5dien... Satiku draugus rumbala-Centrs-Jugla...Ceru ka neviens mūsus neredzeja Vel tagad ir kauns un negribas kadu laiku vispar kaut kur līst ārā
kads sonakt neslipees rigas ielas?
nav ar ko un jāsēž darbā.-HAPO- rakstīja:kads sonakt neslipees rigas ielas?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
piesies tawi ar wisu biroja kreslu pie aakja , un aidaaaaa:hahaha:kompots rakstīja:nav ar ko un jāsēž darbā.-HAPO- rakstīja:kads sonakt neslipees rigas ielas?
Mēs te daži šodien izlīdīsim ielās mazliet tākā ja nu kas zvani-HAPO- rakstīja:kads sonakt neslipees rigas ielas?
Pēdējais labojis Sabinchix - 12 Okt 2012, 08:04, kopā labots 1 reizi.
Gan jau redzesiet ari mani. Ar naksies slipet j pielaidis mani šodien ar vadiem
Jā šķiet būšu, jāsabīda šis tas ar dažiem lietotājiem!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Es arī iespējams, ja šodien dabūšu skati
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86