E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 161
- chevron_right
Custom gala mufflers
Paldies boriss-labi pastrādāts)
Paldies boriss-labi pastrādāts)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Deeeem! Izskatās labi. Patīk custom made lietiņas.
prieks sadarboties lai labi kalpo
Sagaidiita pacinja ar termo/skanjas izolaaciju šahtai))
+5 hp
tam bunduli iekša ar kaut kas labs saveidots, vai tikai taisnas trubas un piebāsts ar vati???
tam bunduli iekša ar kaut kas labs saveidots, vai tikai taisnas trubas un piebāsts ar vati???
labākais interneta warriors
Bundulis veidots kaa akrapovič...beigu bundulim neko iipasshi nav jaagudro-vinsh ir neatkariigs db parveidotajs un nekas vairaak...
nav isti labi eljot auto filtrus, chakare mafu
Čakarē mafu, katu un visu pārējo. Kopā ar visu to, ka tas filtrs kā tāds ir mēsls tas motors dabūj iekšā to, ko viņam nevajag.EJANSONS rakstīja:nav isti labi eljot auto filtrus, chakare mafu
Jaeļo no arpuses tad necakare,daudzi saeļo ari no iekšpuses un tapec ari čakare.
Vispar neko tur neeljoshu-man to nevajag un motoram ari dzen...naaca komplektaa vnk
nu citu variantu tapat nav, filtra kastei tur vieta navfunkyasshit rakstīja:Čakarē mafu, katu un visu pārējo. Kopā ar visu to, ka tas filtrs kā tāds ir mēsls tas motors dabūj iekšā to, ko viņam nevajag.EJANSONS rakstīja:nav isti labi eljot auto filtrus, chakare mafu
Ir jaeļļo ,jo eļļa jau to strumtus aiztur viss vairak. Vajaga pūst eļļu no ārpuses un ar prātu,man ir paneļļ filtrs un 11k km nobtaukti ar to uz viena motors un viss sauss pie mafa ne eļļas pēdas, nekā, bet kad bija uz e30 m20 ,tad labi gribēdams vairāk eļļu sapūtu, tad mafs gan dabūja eļļu nedaudz ,bet mafs strādāja.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nu man arī ir K&N paneļnieks, nesaeļļots iekš filtra kastes. ne mafa sietiņos kādi gruži, ne arī kur citur, takā neuzskatu ka ir īpaša jēga tur eļļot kautko, protams vienīgi ja taisa coldair intake, jo tad visi sūdi pa taisno iet uz filtru.
Problēma ir nejau filtrācijā,bet tur,ka nesaeļļojot Tev to filtru saplēsis reizes X ātrāk. To it īpaši var novērot uz lētajiem koniskajiem, ja nesaeļļo pēc laika X ir viss materiāls izrauts arā.EJANSONS rakstīja:nu man arī ir K&N paneļnieks, nesaeļļots iekš filtra kastes. ne mafa sietiņos kādi gruži, ne arī kur citur, takā neuzskatu ka ir īpaša jēga tur eļļot kautko, protams vienīgi ja taisa coldair intake, jo tad visi sūdi pa taisno iet uz filtru.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 161