3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 99
- chevron_right
Ko vajag presēt? Ja bukses, tad jebkurā servisā iebrauc!
Kādam ir vidējais/lielais reduktors ar 3.15 un uz augšu attiecibu?
@instagram - anrijs.v
Vajag vienam motora vākam gultni un asiti izpresēt.Veilers rakstīja:Ko vajag presēt? Ja bukses, tad jebkurā servisā iebrauc!
Iedod bildi kas par asīti.
Varbūt kādu interese 3.73 zobratu pāris no 188typ reduktora?
Varbūt kādu interese 3.73 zobratu pāris no 188typ reduktora?
Kādas varētu būt izmaksas ar sakabes āķa uzstādīšanu + pats ākis? Un kur Liepājā varētu to uzstādīt un pa kādām cenām?!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Jauns aftermarket āķis ar vadiem +/- 100eur, darbs parasti ap 3h, tb +/- 60eur
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Kāds netirgo m priekšējo buferi? - vēlams OEM, bet ja kādam ir, var arī piedāvāt repliku - PM
Normals bars nolasijamies lai Liepaja paslipetu, tur lietus list:D Aizpute kadi 5cm sniegs
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Pamaz autiņi bija šovakar..orangeman rakstīja:Normals bars nolasijamies lai Liepaja paslipetu, tur lietus list:D Aizpute kadi 5cm sniegs
Vienu brīdi nolasījāmies 20+ .[emoji6] [emoji106]
Sveiciens arī pelēkajam universālam [emoji6]
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sveiciens arī pelēkajam universālam [emoji6]
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Es i no kurzem
Pulvera ielā man liekas ka lielākā daļa bija, salīdzinoši ar citām vietām..
Ja nu kādam Liepājā ziemenes, par pieņemamām cenām un dažādos izmēros zvaniet/rakstiet 25372211 , sarunāsim jums ērtaku piedāvājumu. :)
Jūs tur kartinga trasē rindā stāvat ne? Braucu pa vakariem garām vienmēr 10+ mašīnas.
14. novembra bulvārī pie dzelsceļa sliežu pārbrauktuves tas laukums nav lielāks nekā kartiga trase?
Tu domāji to kas ir pie karostas tilta jā?
Tu domāji to kas ir pie karostas tilta jā?
ir kādas foršas vietas kaut arpus liepājas kur paslipeet? kartingu trasi neskaitot.
@instagram - anrijs.v
nleai rakstīja:ir kādas foršas vietas kaut arpus liepājas kur paslipeet? kartingu trasi neskaitot.
es katru vakaru karostā katedrāles ielas galā pie jūras slīpēju. Tur lielāks laukums par kartingu trasi, bet vietām ir grants izsista ārā. Kā arī mazāk cilvēku.
Es saku 14. novembra bulvārī pie dzelsceļa sliežu pārbrauktuves laukums safaltēts, man liekas, ka lielāks pa kartinga trasi, nav mājas tuvumā - nebūs kas sūdzās.Fury rakstīja:nleai rakstīja:ir kādas foršas vietas kaut arpus liepājas kur paslipeet? kartingu trasi neskaitot.
es katru vakaru karostā katedrāles ielas galā pie jūras slīpēju. Tur lielāks laukums par kartingu trasi, bet vietām ir grants izsista ārā. Kā arī mazāk cilvēku.
Pie Latvijas gāzes arī paliels laukums es tik nezinu kas tur ar kamerām un gan jau ka tur apsargs ir.
kad brauc uz zaļo birzi no cukura ielas.
kad brauc uz zaļo birzi no cukura ielas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 99