Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 873
- 874
- 875
- 876
- 877
- …
- 1297
- chevron_right
Ja uz IS ir bijis A/C, tad tev var būt lielais, tas pats attiecas uz 2.0, jo man liekas, ka 2.0 arī nāca mazie, nevaru atbildēt precīzi.
kabrio veja siets saiet bagaznieka vispar?
vai ka ar vinu rikojas ja peksni sagrib braukt 3cilveki kabri nevis 2
nonem nost atstaj cela mala pec tam savac? 
vai ka ar vinu rikojas ja peksni sagrib braukt 3cilveki kabri nevis 2
Krabis ir tev ar draudzeni/sievu vai blakus vēl kādai maziņajai. Ja gribi vairākas šaurās, jāsip bez sieta jau no mājas laukā.
Cock party rīkot un vadāt cilvēkus kā taksis var ar universāli.
bet ja nopietnifunkyasshit rakstīja:Krabis ir tev ar draudzeni/sievu vai blakus vēl kādai maziņajai. Ja gribi vairākas šaurās, jāsip bez sieta jau no mājas laukā.![]()
universalis ir man
bet divi citi gudrisi sapirkusi kabrioletus
nevar bagūzī iedabūt!!! vienīgais kraiņakā pa vidu virs elkoņbalsta uzmest, bet tas nav nopietni, es tomēr to auto vairāk uztveru, kā divvietīguAndzaK_LV rakstīja:bet ja nopietnifunkyasshit rakstīja:Krabis ir tev ar draudzeni/sievu vai blakus vēl kādai maziņajai. Ja gribi vairākas šaurās, jāsip bez sieta jau no mājas laukā.![]()
Cock party rīkot un vadāt cilvēkus kā taksis var ar universāli.![]()
universalis ir man![]()
Pēc šīm bildēm izskatās, ka ar style29 ir tīkami, manā gadījumā skatu bojā zelta krāsojums. :0 :)
Vladlen rakstīja:Tiesam ir, nekad nebiju redzejis..kars rakstīja:8,5j style 29Vladlen rakstīja: Style 29 ir tikai 7,5j.. Plaukti 4 bus kkas 800-1000, skruves 150-250, darbs 500-1000, polija ir kantoris, atdod vnk diskus viniem un bus gatavi, cena bija 2000e+ plus tavi diski
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... d_styl_29/
priekšā šaurie, aizm. palatie Ja $ nav problema var vis kaut ko uztaisīt
Ja oem, tad, pieļauju, ka jāvar dabūt! Man ir aftermarketa variants un stutēju viņu bagūzī.. protams ar viltu un tad, ja grabažnieks nav piekrāmēts līdz augšai!hrusts rakstīja:nevar bagūzī iedabūt!!! vienīgais kraiņakā pa vidu virs elkoņbalsta uzmest, bet tas nav nopietni, es tomēr to auto vairāk uztveru, kā divvietīguAndzaK_LV rakstīja:bet ja nopietnifunkyasshit rakstīja:Krabis ir tev ar draudzeni/sievu vai blakus vēl kādai maziņajai. Ja gribi vairākas šaurās, jāsip bez sieta jau no mājas laukā.![]()
universalis ir man![]()
Es arī pārsvarā braukāju tikai divatā, bet bieži vien, negaidīti uzrodas kāds, kurš jāstūķē pakaļā.
Beautiful Mechanical Wonder
ok, ja godīgi nemaz neesmu mēģinājis, jo bagūzī ir skanda, un vizuāli, tur vairs nav vietasLaurix rakstīja:Ja oem, tad, pieļauju, ka jāvar dabūt! Man ir aftermarketa variants un stutēju viņu bagūzī.. protams ar viltu un tad, ja grabažnieks nav piekrāmēts līdz augšai!hrusts rakstīja:bet ja nopietnifunkyasshit rakstīja:Krabis ir tev ar draudzeni/sievu vai blakus vēl kādai maziņajai. Ja gribi vairākas šaurās, jāsip bez sieta jau no mājas laukā.![]()
universalis ir man![]()
nevar bagūzī iedabūt!!! vienīgais kraiņakā pa vidu virs elkoņbalsta uzmest, bet tas nav nopietni, es tomēr to auto vairāk uztveru, kā divvietīgu![]()
Es arī pārsvarā braukāju tikai divatā, bet bieži vien, negaidīti uzrodas kāds, kurš jāstūķē pakaļā.
Nu jā.. Tad ir jāizvēlas vai nu vēja siets vai woofers!
Bet, noteikti, vidusceļš ir pateikt kādam, ka nav vietas un aizbraukt tālāk ducinot basiņu. 
Beautiful Mechanical Wonder
Kāpēc neviens nelieto BMW OEM PCV uz M50 vai vienkārši nenomaina viņu, kad nobeidzas, bet uzstāda kādus aftermarket ķīnas sūdus, kas funkciju pilda sliktāk?
OEM ziņā tur ir kaut kas domāts, darīts un uztaisīts kas tāds, kas strādā, lai gan nedaudz sarežģītākā izpildijumā kā aftermarket. Nemaksā arī kosmosu, OEM maksā 52E. Catch can cenas nezinu, bet pieļauju, ka līdzīgi.
OEM ziņā tur ir kaut kas domāts, darīts un uztaisīts kas tāds, kas strādā, lai gan nedaudz sarežģītākā izpildijumā kā aftermarket. Nemaksā arī kosmosu, OEM maksā 52E. Catch can cenas nezinu, bet pieļauju, ka līdzīgi.
tapēc ka nav kur pievienot viņu uz m50. tad ir jabūvē kolektorā izejas priekš viņa, kas ir gemars
protams, viņš funkciju pilda ļoti labi pateicoties vakuumam, bet priekš kkada gāžāmā auto arī normāls catchcans plda f-iju, plus tādiem auto parasti necenšas aizrauties ar 1000 trubām, utt.
protams, viņš funkciju pilda ļoti labi pateicoties vakuumam, bet priekš kkada gāžāmā auto arī normāls catchcans plda f-iju, plus tādiem auto parasti necenšas aizrauties ar 1000 trubām, utt.
Varbut kadam ir aizmugureja pusramja bukses? Vai ir uzmetums ar izmeriem buksem? Vai var kads iedot bukses uz paris stundam lai nav japerk, uztaisisu rasejuma un atdosu atpakal. Vislabak ja ir poly
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Cik apmēram +/- vajag krāsu lai pietiktu visai virsbūvei (E38), motortelpa netiek krāsota.. vieni saka 6L citi 3L maksimums, tā arī nesaprotu īsti..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Krāsotājs arī nezin vai pats krāsosi?Fashion rakstīja:Cik apmēram +/- vajag krāsu lai pietiktu visai virsbūvei (E38), motortelpa netiek krāsota.. vieni saka 6L citi 3L maksimums, tā arī nesaprotu īsti..
krāsotājs saka ka 3L jebšu 3.5L maksimums tas ir, biju pirms laika interesējies citā vietā tur pateica 6L t.i tā lai stabili pietiek.. tāpēc jau arī neko nerubīju 
Nu manuprāt 6L tas ir ja krāsosi no spaiņaFashion rakstīja:krāsotājs saka ka 3L jebšu 3.5L maksimums tas ir, biju pirms laika interesējies citā vietā tur pateica 6L t.i tā lai stabili pietiek.. tāpēc jau arī neko nerubīju
Krāsotājs neesmu, bet liekas ka arī 3L ir padaudz, bet ja nu krāsotājs saka, jāperk tik cik saka
nu man tas džeks arī sakot ka 6L tas ir nejegā noliet auto ar krāsu vnk.. nu ideja ir tāda ka krāsa ir individual un trāpīt tonī ar otro reizi ir tomēr pagrūti (vismaz man tā šķiet) un negribas lai kkur pietrūkstot.. Nu ja, laikam tad jāņem 3.5L lai ir ar rezervi un cerēšu ka pietiks 
ar kādu garāko attiecību ir pieejams reduktors, mazajā korpusā ?
6l
tad jau žurku ar pie reizes varês nokrāsot 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 873
- 874
- 875
- 876
- 877