Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 877
- 878
- 879
- 880
- 881
- …
- 2228
- chevron_right
nu ja man ar stock dizelis , pats biju šokā ka ar visām 2230 kg var noskriet žurkulēnu! kam reāli zirgu tikpat un pat vieglāks!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Beidzot dabūts hidroliskais donkrots.
savādāk tie stock dankroti nekam neder, aizņem daudz laiku un bieži gāžas. 
Es jau mierīgsraudzha rakstīja:Vienīgais mīnus E36 , bieži jāmaina ir aizmugurējās riepasAudim patēriņš nejēgā liels un neiet. Bmw vismaz jūti par ko maksā.
domkratsdriftaelks rakstīja:Beidzot dabūts hidroliskais donkrots.savādāk tie stock dankroti nekam neder, aizņem daudz laiku un bieži gāžas.
stock toč ir sūds pēdējais, bet labi der, lai paceltu sēdinātu, nav jāčakarējas, lai pabāztu apakšā..
labi kad ne domraksts

Piesējās, domu tad sapratāt. 
Nesaprotu kas jums nepatik stock domkratos, tik tas ka biski vairak japiepulas.kkk_24 rakstīja:domkratsdriftaelks rakstīja:Beidzot dabūts hidroliskais donkrots.savādāk tie stock dankroti nekam neder, aizņem daudz laiku un bieži gāžas.
![]()
stock toč ir sūds pēdējais, bet labi der, lai paceltu sēdinātu, nav jāčakarējas, lai pabāztu apakšā..
tas, ka neturas viņš galīgi..ok, garažā viena lieta, bet ja uz ceļa jāmaina vienam pašam, tad ir tā kā ir..
Es lietoju vw/audi danktoru un man zeminiekam specjāli vadāju līdzi koka ripu ko palikt lai negrimst zemē.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Varbut jums sudigi domkrati, es esmu gan uz grantinieka, gan sosejas malaa viens pats celis uz domkrata un labojis auto un nekaadu probleemu.kkk_24 rakstīja:tas, ka neturas viņš galīgi..ok, garažā viena lieta, bet ja uz ceļa jāmaina vienam pašam, tad ir tā kā ir..
Es arī nesūdzos, ceļa nomalē brīvi samainīju riepu ar stock, lai būtu stabils, galvenais parūpēties, lai auto neripo.
Kādas cenas varētu būt samainīt htc one priekšējo stiklinu, šodien zirneklis iemestas.
PM
PM
Līdz 100€ ar visu darbu. Uzzvani mobilemonsters.lv, sakarīgs kantoris.
likt reduktora poly bukses vai nee?kapeec?
daily variantam
daily variantam
BMW_The Ultimate Repair Bill
++ es arī brīvi ceļu uz stock domkrata, galvenais lai nesāk ripot, ja laba rocene tad vispār nekādu problēmuZzevsS rakstīja:Varbut jums sudigi domkrati, es esmu gan uz grantinieka, gan sosejas malaa viens pats celis uz domkrata un labojis auto un nekaadu probleemu.kkk_24 rakstīja:tas, ka neturas viņš galīgi..ok, garažā viena lieta, bet ja uz ceļa jāmaina vienam pašam, tad ir tā kā ir..
bija kabrim tada iespeja salidzinaat , tika no stock nomainita uz poly = nekada atskiriba, tikai apzinja ka ilgak tures un ka laika zobs mazak skars un cena atskiriba nekadaramyrez rakstīja:likt reduktora poly bukses vai nee?kapeec?
daily variantam
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vienīgais variants - K-Rauta, Depo un tāda tipa veikali, piemeklēt noteikti kaut ko var. 
DEPO izvazājos šodien, nekā 
Jāmeklē kāds specializētāks veikals uz gumijām/trubām utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 877
- 878
- 879
- 880
- 881
- …
- 2228