Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 881
- 882
- 883
- 884
- 885
- …
- 1297
- chevron_right
uz borģūras?

Bremzu bacokam ir filtrs ieksha? Cik tads jauns maksa?
Tu domā to sietu?
Ko csdd onkuļi teiks, ja man gan tālās gan tuvās gaismas ir dzeltenās? Tobiš pļonka uz stikliņiem bet uzlīmēts smuki un redzēt pašdarbības pēdas nevar.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
2, viss vienkārši.Laxay rakstīja:Ko csdd onkuļi teiks, ja man gan tālās gan tuvās gaismas ir dzeltenās? Tobiš pļonka uz stikliņiem bet uzlīmēts smuki un redzēt pašdarbības pēdas nevar.
Ja gribi dzeltenās, jāpērk french lights. 399$/gab. OEM, bet neatceros Bosch vai Hella ražoja. Šad tad ebrejā uzpeld, bet arī nav lēti. 200E par abiem or smth.
Hello, kāds iepriekš kompaktā ir ielicis fl vai pre fl paneli ? Vispar tas ir reāli ?
Paldies.funkyasshit rakstīja:2, viss vienkārši.Laxay rakstīja:Ko csdd onkuļi teiks, ja man gan tālās gan tuvās gaismas ir dzeltenās? Tobiš pļonka uz stikliņiem bet uzlīmēts smuki un redzēt pašdarbības pēdas nevar.
Ja gribi dzeltenās, jāpērk french lights. 399$/gab. OEM, bet neatceros Bosch vai Hella ražoja. Šad tad ebrejā uzpeld, bet arī nav lēti. 200E par abiem or smth.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Bet ja ar piemīztiem lukturiem paņems priekšā apturot uz ceļa ar TA onkuli?funkyasshit rakstīja:2, viss vienkārši.Laxay rakstīja:Ko csdd onkuļi teiks, ja man gan tālās gan tuvās gaismas ir dzeltenās? Tobiš pļonka uz stikliņiem bet uzlīmēts smuki un redzēt pašdarbības pēdas nevar.
Miglas un tālie šķiet varēja būt dzelteni, ne?
nē, gāju vienreiz ar dzeltenām miglām, iepirda 2Inferno rakstīja:Miglas un tālie šķiet varēja būt dzelteni, ne?
Tātad mainījies likums.70cc rakstīja:nē, gāju vienreiz ar dzeltenām miglām, iepirda 2Inferno rakstīja:Miglas un tālie šķiet varēja būt dzelteni, ne?
Maxixt kadreiz bija liecis fl no sedana kompaktammalaciis rakstīja:Hello, kāds iepriekš kompaktā ir ielicis fl vai pre fl paneli ? Vispar tas ir reāli ?
Recaro, ja mint stāvoklī, tad var jau būt.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
ja ir electro, apsildāmie un loti labā stavoklī tad jā, bet nešķiet kad elektro. nez 250e varetu prasit, 300 taka pa daudz šķiet. Bet jāredz jau dzīve pirms var kko spriest.
Stulbs jautājums bet man kā jaunajam censonim tas ir normāli.. Kā atšķirt m50 2.0 no 2.5 tā atverot motora pārsegu un uzreiz pateikt tas ir kurš dzinējs?!
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Man liekas vieglāk ir pamanīt atsķirību starp droselēm+gofrām, 2.0 ir manāmi mazāks diametrsLaxay rakstīja:Stulbs jautājums bet man kā jaunajam censonim tas ir normāli.. Kā atšķirt m50 2.0 no 2.5 tā atverot motora pārsegu un uzreiz pateikt tas ir kurš dzinējs?!
Kā castroll reiz teica : "Ja ar 'trešo' spiež beņķī, ir ok" - tas par 2.5. Ja nespiež, you don't need that kind of negativity in your life. 
Bet jā, sprauslu krāsa, gofras diametrs, kods MAF, kods ieplūdniekam - tie visi ir jāzin pirms Tu ej skatīties.
Bet jā, sprauslu krāsa, gofras diametrs, kods MAF, kods ieplūdniekam - tie visi ir jāzin pirms Tu ej skatīties.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
2.5 zaļas sprauslas, 2,0 baltas vai pelēkbaltas (to krāsu pats īsti nesaprotu)Laxay rakstīja:Stulbs jautājums bet man kā jaunajam censonim tas ir normāli.. Kā atšķirt m50 2.0 no 2.5 tā atverot motora pārsegu un uzreiz pateikt tas ir kurš dzinējs?!
pusādnieks točna nav 300e vērts. max kadi 180 ja viss labā stāvoklī. par mint ādinieku var prasīt 300, un tāpat maza iespēja ka nopirks. un es runāju par recaro. parastais ādinieks max 150, manliekas parastais pusādas nemaz navLācis rakstīja:ja ir electro, apsildāmie un loti labā stavoklī tad jā, bet nešķiet kad elektro. nez 250e varetu prasit, 300 taka pa daudz šķiet. Bet jāredz jau dzīve pirms var kko spriest.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 881
- 882
- 883
- 884
- 885
- …
- 1297