Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 881
- 882
- 883
- 884
- 885
- …
- 2228
- chevron_right
uareindanger rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gxmmm.html
viena no pilnākajām komplektācijām...![]()
Hahahahaha
Ja nav caurumi un ir, precīzi cik procenti nepateikšu, šķiet bija 10% vai 15% citā krāsā tad nevajadzētu būt problēmām.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
VAZeliins rakstīja:Kāds ir TA gājis ar norūsinātu kapotu un/vai brilli?
Ko tad īsti TA vīri saka par šādu paskatu un vai neliek neīstos cipariņus?
Jebkuram normālam cilvēkam, rūsa ir sērga, ja patīk rūsa, tā ir slimība, kas saistīta ar nervu, smadzeņu, kā arī ar to apvalku un asinsvadu bojājumu.
Par rūsinātu spārnu cik zinu bija vieninieks.
ja tas būtu pakaļējais, jau sen būtu samainīts , šoreiz runa par priekšējoAndzaK_LV rakstīja:naljanke rakstīja:Sveiki, es te vēršos ar tādu lūgumu, tā kā Rīgā dzīvoju pavisam neilgi, un būšu tikai pirmā kursa students, varbūkāds var izpalīdzēt ar gūltņa nomaiņu, tb. ar presi un instrumentiem, ja kāds tiešām ir tik labs un vēlas palīzēt, uzmet pm, parādā nepalikšu![]()
ja tu runa par pakaleja gultna maina kam tev presi? nenemot nost kachalku, var samainit gulti ar vitnstieni un paris saibam!
Evert, mani mācīt nevajag, labāk aizej iesveries striķī
Ou, tas gan bija pa nikno, ja jau tāds gudriķis, tad uz palīdzību vcari necerēt. Karma, vecīt.naljanke rakstīja:Evert, mani mācīt nevajag, labāk aizej iesveries striķī
(Nē, tā nav karma, tas ir audi, kas bojājis smadzeņu garozu) Neņem nopietni, bet ja šādi atmet pretī cilvēkam, kas izstāsta kā nomainīt pakaļējo gultni, jo nezināja, kuru tev jāmaina, ko pats nebiji minējis, tas ir vienkārši rupji.
Prasot palīdzību, parasti nesūta otru kārties.
Ilūkstē visi tādi gaiļi?
Par to gultni. Vai tad priekšā visa stupica nebija jāmaina ? Vismaz man kautkas tāds atmiņā aizķēries.
Jap, gaiļi un šaurpieres.[emoji3]everts rakstīja:Ilūkstē visi tādi gaiļi?
Esi bijis ilūkstē? Ka tik droši vari apgalvot to, par to ko nemaz neesi lietas kursā? 
Zuze, nē visu mainīt nevajag, vienīgi tie kuri gāja līdz 90ajam gadam, stupicu nevarēja atsevišķi noskrūvēt, iet līdz ar visu amīti
Zuze, nē visu mainīt nevajag, vienīgi tie kuri gāja līdz 90ajam gadam, stupicu nevarēja atsevišķi noskrūvēt, iet līdz ar visu amīti
Un starpcitu, ieteiktu vēlreiz izlasīt otru lapu, jo Ikey's man pamācija, bet everts gudri spriedelē, lai dzenu uz servievaness2 rakstīja:Ou, tas gan bija pa nikno, ja jau tāds gudriķis, tad uz palīdzību vcari necerēt. Karma, vecīt.naljanke rakstīja:Evert, mani mācīt nevajag, labāk aizej iesveries striķī
(Nē, tā nav karma, tas ir audi, kas bojājis smadzeņu garozu) Neņem nopietni, bet ja šādi atmet pretī cilvēkam, kas izstāsta kā nomainīt pakaļējo gultni, jo nezināja, kuru tev jāmaina, ko pats nebiji minējis, tas ir vienkārši rupji.
Prasot palīdzību, parasti nesūta otru kārties.
Paldies! Tad es ar savu 91.gada augustu varu neuztraukties.
Edits: takš septembris klāt.13.09.2014. - E36.lv sezonas noslēgums. Vienpadsmit dienas ,ir kāds precīzāks info par vietu un laikiem ? Kautkā negribas plānots 400km+ tripu pēdējā dienā.
Edits: takš septembris klāt.13.09.2014. - E36.lv sezonas noslēgums. Vienpadsmit dienas ,ir kāds precīzāks info par vietu un laikiem ? Kautkā negribas plānots 400km+ tripu pēdējā dienā.
Info bus, pa sis ned laiku!
mana vecaa zurka - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cncok.html
Nevienam neiesaku pirkt, nojata palabi. Biju daudzmaz sakopis, be tgd vienigais ko dzirdu kad pa rumbulu kartu 5dienu tiek mociita.
Nevienam neiesaku pirkt, nojata palabi. Biju daudzmaz sakopis, be tgd vienigais ko dzirdu kad pa rumbulu kartu 5dienu tiek mociita.
Vai kāds varētu lūdzu pateikt aptuvenās speiseru izgatavošanas cenas par 4gb komplektu? 30-35mm biezumā, mainās centra urbuma diametrs un skrūvju attālums minimāli. Sāku prātot par ideju uzmīcīt interesantus diskus, bet iznesumi galīgās auzās un skrūvju attālums aplī par 0,7mm savādāks.
Eu džeki palīdzat man kur lai es dabūnu žurkai bloķi? 
Meklē šeit pat sludinājumos. Un rēķinies uz aptuveni 150 eiro.Biznesmenis rakstīja:Eu džeki palīdzat man kur lai es dabūnu žurkai bloķi?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 881
- 882
- 883
- 884
- 885
- …