Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 885
- 886
- 887
- 888
- 889
- …
- 2228
- chevron_right
ko labak un prātīgāk ņemt 1.8is vai ''pliku''(bez vanosa) 2.0 ??
Es noteikti ņemtu 1.8is
Tāda pat jauda kā 2.0, padodas visādām modifikācijām, vieglāks utt.
Tāda pat jauda kā 2.0, padodas visādām modifikācijām, vieglāks utt.
Ja visu laiku nekūpina, tad es braucu 60km pa pilsētu droši. Ja nemaldos bākā paliek apmēram 8 litri?
Lampiņa iedegās pie Berģu Depo, aizbraucu līdz Valmierai (pietam bij ceļa remonts un reizes 5 gaidīju pie luksafora), un tpt varēja ieliet tikai 58l. 
Ta sanāk pēc 100km ar lampochku palka vēl 7l?
Ta sanāk pēc 100km ar lampochku palka vēl 7l?
Es tai rižajai lampai īpaši neuzticos, jo šad tad asāk ieejot kādā līkumā, degviela sasveras uz vienu pusi un gandrīz parāda, ka tukša bāka pēkšņi un tāpat nobrauc savus 70km mierīgi
Nesen mainīju no 1.8is uz M52B28 pa 100eur. Bet otrreiz tik lēti negribās.kristapsk94 rakstīja:Jaa iet runa par bez vanos motoru tad esmu ar mieru mainit pa 120 eiro :d
ZzevsS rakstīja:200-300 Eiro, atkariibaa no motora, par motora swapu.Booogdans rakstīja:Cik ir cena par darbu motora swapam?
Un cik 2.5 vanoss galvas parbaude cena?
Varbut kads zin, man steidzigi.
Krīze uznāca ka par tādu cenu mainīji? 
zev, tev nav atsperu savilcēji? 
Nē nav! Pats aizņemos kad vajag. Cik zinu viņi nav dārgi.Lācis rakstīja:zev, tev nav atsperu savilcēji?
Tiešām neviens nav taisījis melnos griestus? Vajag līmi zināt ar kādu limet, paņēmu bisonu kaut kādu ,nesanaca
no katalizatora tiku vaļā, tagad gribu tik vaļā no pāris veciem akumulatoriem, kur Rīgā augstākā pieņemšanas cena? 
Sajugu samainija bet izdega viens englelis :( zbal :/ atkal būs jaarda lampa ārā,
No vienas problēmas cita :/
No vienas problēmas cita :/
Rīgā, Ūdens ielā 20. Ir kantoris ,kas ņemās ar audumiem utt. Tur var iepirkt arī līmi. Bet NEŅEM baloniņlīmi, ņem smērējamo!baumanis rakstīja:Tiešām neviens nav taisījis melnos griestus? Vajag līmi zināt ar kādu limet, paņēmu bisonu kaut kādu ,nesanaca
Pats ar to taisīju sev melnos griestus, viss turās. Maksā ap 8eur/bundža laikam. Ar to bundžu stabili pietiks.
Labrīt.
Ir kāds, kurš māk rasēt caur Solidworks vai kaut ko tamlīdzīgu?
ĻOTI STEIDZAMI vajag 2 rasējumus uztaisīt, nav nekas mega sarežģīts!
Parādā nepaliksim!
Ir kāds, kurš māk rasēt caur Solidworks vai kaut ko tamlīdzīgu?
ĻOTI STEIDZAMI vajag 2 rasējumus uztaisīt, nav nekas mega sarežģīts!
Parādā nepaliksim!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 885
- 886
- 887
- 888
- 889
- …