Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 887
- 888
- 889
- 890
- 891
- …
- 2228
- chevron_right
2.8 pilniba pietiks
Iesacejam, pēc manam domām e36 ar m40b16 un dod vaļā ziema! Vismaz nav ko žēlot un maksa kapeikas!ddre rakstīja:Kādu bmw būtu labāk ņemt priekš drifta, iesācējam? Zem 2000. g.
Ko smej?RENIO rakstīja:![]()
Turc taču ir daudz varianti, finanses un rokas no kuras vietas aug, tas arī daudz ko maina!
Lai mācītos, tiešām ziema ir ideāls variants... Un tur ūberjaudu nevajag.
Pēc pieredzes saku - pirmais auto 316i ar grabošu M40B16, pirmoreiz ar RWD. Diezgan ātri rokas iztaisnoju.
Pēc pieredzes saku - pirmais auto 316i ar grabošu M40B16, pirmoreiz ar RWD. Diezgan ātri rokas iztaisnoju.
Nu ja "drifts" tiešām tikai no malas skatīts, tad pietiks ar pilnīgu šujmašīnu kārtīgā sniedziņā
Man arī poņa parādījās 15 gadu vecumā ar senča e36, neieskaitot pieredzi simulatoriem uz kompja
Man arī poņa parādījās 15 gadu vecumā ar senča e36, neieskaitot pieredzi simulatoriem uz kompja
Cik tad mums te Latvijā ir tas kārtīgais sniedziņš.. it īpaši piejūras rajonos, tāpēc arī sniegs nav tas, par ko es domāju. Būtībā vēlme, lai trasē būtu interesantāk un nebūtu lielas problēmas ar jaudas trūkumu.
Pats vēl esmu bez tiesībam, 17 gadi, nākamās vasaras sākumā plānoju nolikt tiesības un pirkt e36, tādēļ arī sāku painteresēties kas un kā, šo to zinu, bet ne līdz galam. Pats esmu mēģinājis pa grants ceļiem, ir ok, man tā tēma sanāk un aizrauj.
Runājot par tām rokām, tad tā man nebūtu problēma.
Pats vēl esmu bez tiesībam, 17 gadi, nākamās vasaras sākumā plānoju nolikt tiesības un pirkt e36, tādēļ arī sāku painteresēties kas un kā, šo to zinu, bet ne līdz galam. Pats esmu mēģinājis pa grants ceļiem, ir ok, man tā tēma sanāk un aizrauj.
Runājot par tām rokām, tad tā man nebūtu problēma.
Lūdzu izsniedziet man akurātas braukšanas apliecību (pie Argus veikala uz juma nolikts maks,atrasts tikai Lielvārdes ielā)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
d[-_-]b
Nākamgag piesakies sieviešu rallijāāāā.
p.s. ko labu ieķēri, iekš to leišu kantori, ar stresainiem pārdotājiem ?
p.s. ko labu ieķēri, iekš to leišu kantori, ar stresainiem pārdotājiem ?
Tavs arī ir leišu ? hz varbūt kļūdijos
nesit baigi...
p.s.s pārsvarā pajoļi ""pie letes""
tranziastorus no kapacittatuoriem un reziastoriem neatskir... 
p.s.s pārsvarā pajoļi ""pie letes""
kāds nezin cik maksā e36 m3 spoguļa motoriņš ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Par kuru manu domā?Rons rakstīja:Tavs arī ir leišu ? hz varbūt kļūdijosnesit baigi...
p.s.s pārsvarā pajoļi ""pie letes""![]()
tranziastorus no kapacittatuoriem un reziastoriem neatskir...
Vai tad tik traki ar viņiem?
tev ar citronu nav tiešs sakars ?
ja ne - es pass.
Normāli pārdevēji (ja pats pircējs nav zābaks)
Ieķēru visu pamazam, pārsvarā detaļas led draiverim :)
d[-_-]b
es vienmēr pasūtu nettā, bet izņemt eju onlaine... tādi ččainiki rindā stāvvvv...
unn tad sākas puatuanciometri , reziuastori, reostattti, kundiķi, kapacitatori utt, utjp... :santa barbara:
p.s. cilvēki bez zināšanām, tur nav retums...
p.s. cilvēki bez zināšanām, tur nav retums...
Nu nav jau visi cilvēki tādi elektrotehnikas dievi kā Tu!
Pats ar parasti vācu pasūtījumu online (bet ja kko vajag steidzami, tad vnk aizbraucu uzreiz)
d[-_-]b
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nixon šoziem būs kāds video no Tava gala ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 887
- 888
- 889
- 890
- 891
- …