5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 287
- chevron_right
kautkaa bmw slava jaizstaav ja :d:dagRo rakstīja:Keep drifting fun
Erda taakaa tu nekad nebuutu sliipejis pa otro staawu..kad wisi to dariija
Kaadreiz jau var bet ne katru reizi utt..
Gribās jau patrakot, "krāniņiem pamērīties"
Pašam arī savulaik tādas nodarbes dikti patika. Ne vienu vien stūri Dominas stāvvietā sanāca apskādēt
Vienīgi nevajadzētu to darīt grupveidā un vietā, kur mēs pulcējamies 5dienās
Pašam arī savulaik tādas nodarbes dikti patika. Ne vienu vien stūri Dominas stāvvietā sanāca apskādēt
Vienīgi nevajadzētu to darīt grupveidā un vietā, kur mēs pulcējamies 5dienās
Jā, arī esmu slidinājusies pa Dominas jumtu u.t.t. Bet runa iet vairāk par Plazu, jo daudzi jau ir ievērojuši un zin, ka tur vācās žurkas e36tie. Mēs te paši braucam uz patversmi, palīdzam, ziedojam , tīram lielajā talkā, jo gribās palīdzēt un arī tāpēc, lai citi redz , ka neēsam tādi kā par mums runā. Mēs to daram , lai aizstāvētu mūsu visu slavu. Bet tad kādā dienā cilvēki ierauga kā daži 36tie ārdās pa savu sabraucienu vietu un viss.. Cilvēki daudz runā un tikai tāpēc rodas sliktie stereotipi par mūsu mīļajiem auto un mums. Ja gribas paārdīties, droši, kādā placī kur nevienam netraucējam. Vai kādu dienu sarunājam visi slīpēt gribētāji aizbraucam kaut kur paslīpēt. Zinu, ka grūti noturēties un neslīpēt jūtot , ka autiņš pats uzprasās uz to , lai tu iespied stiprāk pedāli, bet tāpēc nevajag to darīt te kur daudzi redz un domā sliktu ne tikai par tevi , bet uz reiz par visiem kopumā... Tas nav uz konkrēto personāžu domāts, bet uz visiem kuri ir slīpējuši Plazas stāvvietas segumu Jūs radat sliktu iespaidu par mums visiem, arī par tiem kuri stāv maliņā un domā, beidz taču te zīmēties...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
BMW vienmēr būs slikta slava
bet nu to stereotipu vajag lauzt!
Sen bij laiks lauzt!
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
Tad vajag vairāk labus dārbus darīt. Kā patversmē, tā citur aktīvi piedalīties un būs OK.
Vo vo nespolejieties tur ar e36, es ar e34 atbraukšu, celšu jau tā e34 slikto slavu vel augstakā plankā
tieši mani vārdi pats ar hodžu krāmējātSabinchix rakstīja:Erda taakaa tu nekad nebuutu sliipejis pa otro staawu..kad wisi to dariija
Manējais tuliņ laiž vienkārši, aiz gara laika, pabraukāt pa naksnīgajām ielām pāris stundiņas
Žēl ka esmu iedzēris būtu sastādījis kompāniju
Darbdienas vakars un jau šmigā
Es gan sobriid iestiprinos Makītī un iztieku ar koliņu
piektdien piebraukšu bet nu kādos 22.00...
iespējams, ka arī varētu 5dien ap 00:00 piebraukt, kā parasti pēc darba..
Nevis šmigā,bet iedzēris,un newis darba,bet brīwdiena :P Par 5dienu--būšukorsa rakstīja:Darbdienas vakars un jau šmigā
Mēs ar Activity laikam nebūsim, būsim servisā... Ja kāds pēc tam sadomā braukt uz bedri, droši uzzvanat, moš varēsim satikties...
Mēs ar GacHo iespējams piebrauksim pie Jums uz boksu.Varbūt varēsim ko palīdzēt
Droši, vienmēr priecājamies par forumiešu apciemojumiem
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
-