Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 890
- 891
- 892
- 893
- 894
- …
- 2228
- chevron_right
Man tas pats, Tad uz redelītes uzlīmēju audumu ( otrā pusē ), nu jau mazāk lapu. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Ja dīzeļi smird, tad ko paši sakat par gāzi? Nesmird? 
Tā smird gan jāAndzaK_LV rakstīja:Ja dīzeļi smird, tad ko paši sakat par gāzi? Nesmird?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Apgriezieni raustaas pie auksta motora,pie silta arii bet ja noslapee un pakustina spoles tad uz kaadu laiku pariet! Es arii liktu uz zondi bet ja visam normalam masinaam spaidot bremzu pedali aatri masina grib slaapt tad manam apgriezieni paceljas liidz 1000 un staav ideali neraustas! kaa beidz spaidiit taa atkal raustaas!
Un degvielas paterinjs nogalina!
Tu kādreiz esi redzējis sagāzētu auto, kurš no krustojuma aizbrauc, aiz sevis atstājot necaurredzamu un smirdīgu dūmu mākoni?AndzaK_LV rakstīja:Ja dīzeļi smird, tad ko paši sakat par gāzi? Nesmird?
Tu esi no mana traktora redzējis kad melns dūmu mākonis nāktu ara?
Paskaties pats kādi smirdigi pasati un visadi amerikani kas brauc uz labumu zemi, ka smird
Paskaties pats kādi smirdigi pasati un visadi amerikani kas brauc uz labumu zemi, ka smird
Takš "speex ir kveepos" 
Kuram uz čakenes nepaveicās, lexus ienesies sānā, pašam viss kārtībā?
Jā, tas pats. 
tikko njeemu manliekas no vinja tumbeles aizmugureejaas-tas gadienaa nav RennoK???? 
BMW_The Ultimate Repair Bill
Varbūt kāds no šejiens braukā ar kādu mazu busiņu pa rīgu kurā var mantas pārvest(bez mēbelēm)?
zbis forši un autiņš vel nav pārrakstīts skaitas vel uz mana vārda ;(
vienkārši forši, šonakt pus nakti negulēju jutu ka notiks kautkas slikts.
un lūk rezultāts. ;(
vienkārši forši, šonakt pus nakti negulēju jutu ka notiks kautkas slikts.
un lūk rezultāts. ;(
Pag, šis bija tavs?
joprojam vel skaitas mans ;(byrbyr rakstīja:Pag, šis bija tavs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 890
- 891
- 892
- 893
- 894
- …
- 2228