Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 891
- 892
- 893
- 894
- 895
- …
- 2228
- chevron_right
zvanīja jau par mašīnu?
-kurš ir vainīgs?
-kurš ir vainīgs?
es pati esmu UK, bij pieteikta distances pārrakstīšāna ko RennoK ta ari neizpildija.plaksteris rakstīja:zvanīja jau par mašīnu?
-kurš ir vainīgs?
es nezinu kas man tagad bus ;(
šodien sazināšos ar viņu ja vsp telefonu cels. ;(
kā tu zini ka nav vainigs es vsp esmu neziņā ;(ramyrez rakstīja:bmw nav jau vainiigs takaa poh:)
vsp viss iekšā griežas, nezinu kur likties ;(
Ja nav OCTA, tad gan nav gluži poh, arī gadījumā ja bmw vadītājs nav vainojams pie csng izraisīšanas..
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
sandzhus rakstīja:Kuram uz čakenes nepaveicās, lexus ienesies sānā, pašam viss kārtībā?
šodien braucu tieši pēc pārs minūtēm garām! Rennok pasveicināja un izskatījās vesels!
Nezini, kurš īsti vainīgs?
Arī interesē, kas vispār notiek, ja bez OCTAs brauc un tiek avārijā, interesē abi varianti, kad ir un kad nav vainīgs?
Arī interesē, kas vispār notiek, ja bez OCTAs brauc un tiek avārijā, interesē abi varianti, kad ir un kad nav vainīgs?
pa ausu galam dzirdēju, ka lexus pāri sarkanajam maucis!
Protams, atsauci nevaru dot!
Ja ar neapdrošinātu transportlīdzekli tiek izraisīts ceļu satiksmes negadījums, tad zaudējumi cietušajiem tiek segti no Garantijas fonda, bet vēlāk atgūti no atbildīgā transportlīdzekļa īpašnieka. Līdz ar to, ja ar jūsu automašīnu ir izraisīts ceļu satiksmes negadījums, par kuru atlīdzībās ir izmaksāts, piemēram, tūkstotis latu, tad tos jums kā īpašniekam būs jāatmaksā no savas kabatas. Jāmin, ka, ja negadījumā būs cietusi persona, kura tā rezultātā zaudējusi savas darbaspējas, tad līdz pat mūža beigām transportlīdzekļa īpašniekam būs jāatmaksā ikmēneša pabalsts, kas būs līdzvērtīgi cietušā oficiālajiem ikmēneša ienākumiem līdz negadījumam.”
Baigie sūdi ir ja žurka būs vainīga un bez octa, bet ja nebūs vainīga, tad itkā par to nekas nekur nav teikts, vienīgi domāju, ka mašīna būs jālabo pašam
Baigie sūdi ir ja žurka būs vainīga un bez octa, bet ja nebūs vainīga, tad itkā par to nekas nekur nav teikts, vienīgi domāju, ka mašīna būs jālabo pašam
Pēdējais labojis edzis - 18 Sep 2014, 21:33, kopā labots 2 reizes.
erda rakstīja:pa ausu galam dzirdēju, ka lexus pāri sarkanajam maucis!
Kur pazuda Rennok'a veicais zilais bembis? Zinu, ka kādus 3mēnešus pie manas skolas puva, redzēju, ka mazliet jau aptīrīts tika, reizēm vēl signalizācija gaudoja 2dienas non-stopā, bet te pēkšņi jauns
Paldies par info, jā, es ar netā neko neatradu, ja nav vainīgs, bet vienīgi ir vainīgs viņš, ja mauca pats uz sarkana vai ņēma slīpi, kam negribas ticēt.edzis rakstīja:Ja ar neapdrošinātu transportlīdzekli tiek izraisīts ceļu satiksmes negadījums, tad zaudējumi cietušajiem tiek segti no Garantijas fonda, bet vēlāk atgūti no atbildīgā transportlīdzekļa īpašnieka. Līdz ar to, ja ar jūsu automašīnu ir izraisīts ceļu satiksmes negadījums, par kuru atlīdzībās ir izmaksāts, piemēram, tūkstotis latu, tad tos jums kā īpašniekam būs jāatmaksā no savas kabatas. Jāmin, ka, ja negadījumā būs cietusi persona, kura tā rezultātā zaudējusi savas darbaspējas, tad līdz pat mūža beigām transportlīdzekļa īpašniekam būs jāatmaksā ikmēneša pabalsts, kas būs līdzvērtīgi cietušā oficiālajiem ikmēneša ienākumiem līdz negadījumam.”
Ja var mēnesi nepārrakstīt auto, braukt bez TA un OCTAS, tad braukšana pie sarkanā vai slīpēšana satiksmē baigais brīnums nebūtu 
Arī fakts 
edzis rakstīja:Ja ar neapdrošinātu transportlīdzekli tiek izraisīts ceļu satiksmes negadījums, tad zaudējumi cietušajiem tiek segti no Garantijas fonda, bet vēlāk atgūti no atbildīgā transportlīdzekļa īpašnieka. Līdz ar to, ja ar jūsu automašīnu ir izraisīts ceļu satiksmes negadījums, par kuru atlīdzībās ir izmaksāts, piemēram, tūkstotis latu, tad tos jums kā īpašniekam būs jāatmaksā no savas kabatas. Jāmin, ka, ja negadījumā būs cietusi persona, kura tā rezultātā zaudējusi savas darbaspējas, tad līdz pat mūža beigām transportlīdzekļa īpašniekam būs jāatmaksā ikmēneša pabalsts, kas būs līdzvērtīgi cietušā oficiālajiem ikmēneša ienākumiem līdz negadījumam.”
Bļin man nav ko pateikt :(
Es ceru ka viss nokārtosies. ;(
Kas no rakstītā neatbilst patiesībai?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu tad apgaismo mūs visus ar skaidro un vienīgo patiesību, viedais... Ja pats kko konkrētu zini, tad saki. Citādi tukša kakāšana vien sanāk...
Neuzskatu ka man tagad butu jasaka to ko zinu, plus neviena bridi neesmu teicis ka kko vispar zinu. Vienkarsi par tuksu kakasanu uzskatu Sherloka versijas pec bilditem! Visi mes te baigie drifteri un shumaheri, bet kad ir sudi citam tad visi paliek tik sveti un aizrada ar pirkstu, vai ne?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 891
- 892
- 893
- 894
- 895
- …
- 2228