Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 892
- 893
- 894
- 895
- 896
- …
- 2228
- chevron_right
Nu johaidi, kā uzzināju ka auto no šī foruma, draugos.lv jautāju īpašniecei, kas tad tur īsti notiek, tas gan bija gandrīz pirms mēneša, jau tad čalis nomarinēja distances pārrakstīšanu, un ja vēl tagad to nav izdarījis, kauns johaidi.
Kā arī, auto ir bez skates.
Nākošās apskates datums: 31.07.2014
un octa dati no Latvijas transportlīdzekļu apdrošināšanas biroja datiem.
Transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskā atbildība nav apdrošināta
Meitene domāja, ka pārdodot un veicot attālināto pārrakstīšanu varēs uzticēties cilvēkam, jo bija no šī foruma.
Un tagad izraisa avāriju bez TA bez OCTA, ja arī avārijā šis nebija vainīgs, taču normāls viņš šā vai tā nav, ja var braukāt apkārt un taisīt sūdus citam.
Palasot šī lietotāja postus, var manīt, ka nabags nav, tad nahren nevar pārrakstīt, iziet skati un apdrošināt? Es knapi turos lai nepateiktu kaut ko ļoti rupju!
Šis tips ir pelnījis būt uzmetēju topikā.
Kā arī, auto ir bez skates.
Nākošās apskates datums: 31.07.2014
un octa dati no Latvijas transportlīdzekļu apdrošināšanas biroja datiem.
Transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskā atbildība nav apdrošināta
Meitene domāja, ka pārdodot un veicot attālināto pārrakstīšanu varēs uzticēties cilvēkam, jo bija no šī foruma.
Un tagad izraisa avāriju bez TA bez OCTA, ja arī avārijā šis nebija vainīgs, taču normāls viņš šā vai tā nav, ja var braukāt apkārt un taisīt sūdus citam.
Palasot šī lietotāja postus, var manīt, ka nabags nav, tad nahren nevar pārrakstīt, iziet skati un apdrošināt? Es knapi turos lai nepateiktu kaut ko ļoti rupju!
Šis tips ir pelnījis būt uzmetēju topikā.
Nu tad turpmāk būs mācība, ņehuj taisīt tādus pāķu izgājienus, auto nepārrakstot pie pārdošanas :)blondaaa rakstīja:kā tu zini ka nav vainigs es vsp esmu neziņā ;(ramyrez rakstīja:bmw nav jau vainiigs takaa poh:)
vsp viss iekšā griežas, nezinu kur likties ;(
Redz, Tu nezini pirmsākumus, situācija jau bija tāda, ka cilvēks vairs nebija LV, par auto piķis saņemts, un tirgoja cilvēkam nevis no ss'kas, kas gan laikam šajā gadījumā būtu drošāk, bet gan cilvēkam no šī foruma ar distances pārrakstīšanu, jo tika uzskatīts, ja reiz no e36.lv, un jau ar e36, tad zolīds cilvēks, bet še tev, pimpis ar ausīm.
Nu tur jau tā lieta, ja nebutu no foruma ,tad jau nemaz neuzticētos un nepiekristu distances pārrakstīšanai.evaness2 rakstīja:Redz, Tu nezini pirmsākumus, situācija jau bija tāda, ka cilvēks vairs nebija LV, par auto piķis saņemts, un tirgoja cilvēkam nevis no ss'kas, kas gan laikam šajā gadījumā būtu drošāk, bet gan cilvēkam no šī foruma ar distances pārrakstīšanu, jo tika uzskatīts, ja reiz no e36.lv, un jau ar e36, tad zolīds cilvēks, bet še tev, pimpis ar ausīm.
Vnk foruma cilvēkus cienu tpc arī uzticējos.
evaness2 rakstīja:Redz, Tu nezini pirmsākumus, situācija jau bija tāda, ka cilvēks vairs nebija LV, par auto piķis saņemts, un tirgoja cilvēkam nevis no ss'kas, kas gan laikam šajā gadījumā būtu drošāk, bet gan cilvēkam no šī foruma ar distances pārrakstīšanu, jo tika uzskatīts, ja reiz no e36.lv, un jau ar e36, tad zolīds cilvēks, bet še tev, pimpis ar ausīm.
No tiem pirmssākumiem man tāpat ne silts, nedz arī auksts - sen jau ir noskaidrojies, ka, lai arī cik cilvēks tev šķiet sakarīgs, nafig taisīt augšā kaut ko tādu.
Tāpat kā bračka savā laikā iedeva ļoti labam čomam izbraukt, kas beidzās ar želeju ķiršos un remontu uz dažiem simtiem latu
Tā jau ir, dažreiz pat radagabalam nevar uzticēties. Tad tāda funkcija, kā attālinātā pārrakstīšana no csdd būtu jāizņem, vai arī visiem tīši to neizmantot.Kurlis rakstīja:evaness2 rakstīja:Redz, Tu nezini pirmsākumus, situācija jau bija tāda, ka cilvēks vairs nebija LV, par auto piķis saņemts, un tirgoja cilvēkam nevis no ss'kas, kas gan laikam šajā gadījumā būtu drošāk, bet gan cilvēkam no šī foruma ar distances pārrakstīšanu, jo tika uzskatīts, ja reiz no e36.lv, un jau ar e36, tad zolīds cilvēks, bet še tev, pimpis ar ausīm.
No tiem pirmssākumiem man tāpat ne silts, nedz arī auksts - sen jau ir noskaidrojies, ka, lai arī cik cilvēks tev šķiet sakarīgs, nafig taisīt augšā kaut ko tādu.
Tāpat kā bračka savā laikā iedeva ļoti labam čomam izbraukt, kas beidzās ar želeju ķiršos un remontu uz dažiem simtiem latuKo draugs? Nu neko, neiedeva ne kapeiku un pēc tam aizgāja savu ceļu :)
Noņēmu spārnus nost , a tur smiltis kaudze nenormāla , mitras , apakšā ruslans paslēpies virspusējs par laimi.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Atceros, ar kaut ko šeit vēl diskutējām par distances pārreģistrāciju un atbilde vēsā mierā bija-lohiem lohu problēmas™, ka tāč viss ok atdot mašīnu svešiem cilvēkiem- pats esmu noriskējis no abām pusēm vienu reizi, laikam pirmo un pēdējo..ceru, ka īpašniecei nepatikšanas nesanāksevaness2 rakstīja:Tā jau ir, dažreiz pat radagabalam nevar uzticēties. Tad tāda funkcija, kā attālinātā pārrakstīšana no csdd būtu jāizņem, vai arī visiem tīši to neizmantot.Kurlis rakstīja:evaness2 rakstīja:Redz, Tu nezini pirmsākumus, situācija jau bija tāda, ka cilvēks vairs nebija LV, par auto piķis saņemts, un tirgoja cilvēkam nevis no ss'kas, kas gan laikam šajā gadījumā būtu drošāk, bet gan cilvēkam no šī foruma ar distances pārrakstīšanu, jo tika uzskatīts, ja reiz no e36.lv, un jau ar e36, tad zolīds cilvēks, bet še tev, pimpis ar ausīm.
Tāpat kā bračka savā laikā iedeva ļoti labam čomam izbraukt, kas beidzās ar želeju ķiršos un remontu uz dažiem simtiem latuKo draugs? Nu neko, neiedeva ne kapeiku un pēc tam aizgāja savu ceļu :)
Pēdējais labojis kkk_24 - 19 Sep 2014, 22:49, kopā labots 1 reizi.
Ah, riebjas kad ieej foruma , pardod sadaļa un kkādi jauniņie saliek visu par kosmiskām cenām, un doma kad e36 rezerves daļās ir zelta vērtas. Un sudigakais tas kad ja vini saradīsies vēl vairāk, tad arī beigās cenas uzkaps līdz viņu kosmosam
.
Šodien atklāju kko interesantu, velkot papildus zemējumu no aķa sanāca salabot problēmu ka ieslēdzot miglas vai aizm.loga apsildi apgriezieni kritās, arī apgaismojums vairs neraustas muzikas ritmā, ja nu kādam ir tāda problēma vienkārši pieliec papildus zemējumu. 
- ikey07
2x esmu pārakstījis auto ar attālināto parakstīšanu un problēmas nav bijušas, jo uz A4 lapas sastādam pirkšanas un pārdošanas aktu, tas pašu drošibai, gan pircejā gan pārdevēja. Bet, protams, arī skatos cilvēku pēc sejas... Domāju, ka tā ir laba csdd.lv pakalpojumu iespēja.
Pamanīju info, par e30.lv sezonas noslēgumu.
Dalības maksa man šķiet, ka tāda stipri uzpūsta, atceroties e36 pagājušā gada noslēgumu, kur gan vēl vecajā valūtā, bet stipri mazāk bija.
Kā arī, tas teksts, kas tika izsūtīts PM, tas ka meitenēm par brīvu. Nu mļe, kā kluba apmeklējums, kur mērķis savākt vairāk gaļas, lai vilkiem ir ko rīt.
Dalības maksa man šķiet, ka tāda stipri uzpūsta, atceroties e36 pagājušā gada noslēgumu, kur gan vēl vecajā valūtā, bet stipri mazāk bija.
Kā arī, tas teksts, kas tika izsūtīts PM, tas ka meitenēm par brīvu. Nu mļe, kā kluba apmeklējums, kur mērķis savākt vairāk gaļas, lai vilkiem ir ko rīt.
Jā, dzīvojot šeit UK un paskatoties kas kā maksā, pēc tam ieejot LV forumos vai sludinājumos vienkārši bez iekšām var palikt.Lācis rakstīja:Ah, riebjas kad ieej foruma , pardod sadaļa un kkādi jauniņie saliek visu par kosmiskām cenām, un doma kad e36 rezerves daļās ir zelta vērtas. Un sudigakais tas kad ja vini saradīsies vēl vairāk, tad arī beigās cenas uzkaps līdz viņu kosmosam.
Bet ir kas pērk par to cenu, tad kādēļ nelikt tādu? 
Sīkais iekļūst top 16

Kapitāli...Edijs brauc top8 
Žēl Regnārs...sānslīde bija skaista...
Žēl Regnārs...sānslīde bija skaista...
Bildes utt ir no pasākuma?
Kur var statistiku apstīties?
Kur var statistiku apstīties?
Ajajaai, kāds kauns tam e36, kurš nemākulīgi centās tur kaut ko spolēties ar meiteni uz bagāžnieka, kura pēc tā brīnuma izpildes nolidoja no mašīnas un nokrita ar pakaļu uz asfalta.. Tiešām, kas neredzēts. Proam klase bija baigi labā, bet nu streets un pro galīgs murgs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 892
- 893
- 894
- 895
- 896
- …
- 2228