Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 893
- 894
- 895
- 896
- 897
- …
- 2228
- chevron_right
Gribētu nomazgāt savam auto motoru (benzīns), karcheris ir , kādas ķīmijas pirkt? , un kur labāk tiešu strūklu varbūt nelaist? 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tev nav e30, ko cepiesevaness2 rakstīja:Pamanīju info, par e30.lv sezonas noslēgumu.
Dalības maksa man šķiet, ka tāda stipri uzpūsta, atceroties e36 pagājušā gada noslēgumu, kur gan vēl vecajā valūtā, bet stipri mazāk bija.
Kā arī, tas teksts, kas tika izsūtīts PM, tas ka meitenēm par brīvu. Nu mļe, kā kluba apmeklējums, kur mērķis savākt vairāk gaļas, lai vilkiem ir ko rīt.
vuiii naktis paliek pa visam aukstas, un manam traktoram tas driz saks nepatik 
Kaads var pastaastiit cik liek sodu par sarkaniem un ziliem enggelliem,ja vispaar liek?
Gribas paķēpāties ar stiklšķiedru. Rodas jautājums, kur sapirkt nepieciešamās komponentes?
Domā CP?janeks rakstīja:Kaads var pastaastiit cik liek sodu par sarkaniem un ziliem enggelliem,ja vispaar liek?
Tas nav cepiens.Ridlihs rakstīja:Tev nav e30, ko cepiesevaness2 rakstīja:Pamanīju info, par e30.lv sezonas noslēgumu.
Dalības maksa man šķiet, ka tāda stipri uzpūsta, atceroties e36 pagājušā gada noslēgumu, kur gan vēl vecajā valūtā, bet stipri mazāk bija.
Kā arī, tas teksts, kas tika izsūtīts PM, tas ka meitenēm par brīvu. Nu mļe, kā kluba apmeklējums, kur mērķis savākt vairāk gaļas, lai vilkiem ir ko rīt.
Bet ja būtu e30, uz tādu pasākumu nedotos.
Nu skaidrs, paldies par info 
lidz cik kvadratiem celot kkadu celtni nevajag projektu? protams ta bus garaza kas celta lauku ciemata, gribas uz normaliem pamatiem uzcelt nevis uz klucveida, traktors sak prasit siltaku vietu ziemas naktim
Ja kads Riktigi zin ka tur isti ir uzraksti PM!
P.S gudros stastitajus kas kipa visu zin man nevajag,
Ja kads Riktigi zin ka tur isti ir uzraksti PM!
P.S gudros stastitajus kas kipa visu zin man nevajag,
Del kam laukos proekts?nezn ka jums Riga tur pasvaltibas biezi brauka,bet mums rezekne reiz gada privatas majas apbrauc un piepisas del ta kur atkritumu miskastes.Laukos tak jau sen aizmirsti celtniecibas proejti!
A ta vari celt lidz 25 kvM!
A ta vari celt lidz 25 kvM!
nu vnk kka negribas uzsliet normalu garazu un pec tam piepisies kad nav projekta un nav sita, + kaimini vel tadi skaudigi visi man te ir,
25kvadrati blac maz
a ja uz kipa kluciem stute augsa tad neko nevajag?
25kvadrati blac maz
bet cik cilveku ir e36 pasakumos un cik e30 ? bet trases izmaksas nemainaasevaness2 rakstīja:Tas nav cepiens.Ridlihs rakstīja:Tev nav e30, ko cepiesevaness2 rakstīja:Pamanīju info, par e30.lv sezonas noslēgumu.
Bet ja būtu e30, uz tādu pasākumu nedotos.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kaimini,ka kaimini-ka vini uzzinas?Mums ari kaimini nav ne parak,bet tomer jau ka 8 gadus uzcelta 2stavigs pirtins 7x6m!kapec negribi pie vecas garazas sataisit kipa,rekonstrukciju un pielikt tos 25kvM?AndzaK_LV rakstīja:nu vnk kka negribas uzsliet normalu garazu un pec tam piepisies kad nav projekta un nav sita, + kaimini vel tadi skaudigi visi man te ir,
25kvadrati blac maz![]()
Par kluciem tgd tas ir viss vienalga,vari celt viss ko lai tik telpa neparsbiegtu 25kvM!
Vari ari celt un pec laika sataisit proektu!
Ja nav pamatu, projekts nav vajadzigs!AndzaK_LV rakstīja:nu vnk kka negribas uzsliet normalu garazu un pec tam piepisies kad nav projekta un nav sita, + kaimini vel tadi skaudigi visi man te ir,
25kvadrati blac maz![]()
Valdis (zinat par kuru iet runa- tas pats čigāns)
uzformējis kantori tā ka uzmanās
http://www.zo.lv/uznemumi/smilts-vs#.VB7eYfl_v-5
uzformējis kantori tā ka uzmanās
http://www.zo.lv/uznemumi/smilts-vs#.VB7eYfl_v-5
Kāds var ieteikt kādu individuālu melno krāsu?
Vai kaut kas individuālāks par ruby black maz ir?
Jap,Cp,HAPO vajadzeetu zinaatbyrbyr rakstīja:Domā CP?janeks rakstīja:Kaads var pastaastiit cik liek sodu par sarkaniem un ziliem enggelliem,ja vispaar liek?
Ieliktu digitālo klimu, tgd saliku visu paneli un iedarbināju, lai uzsilst motors, paskatīties vai pūš siltu gaisu, diemžēl mans tests bija neveiksmīgs, jo silto gaisu viņa nepūta, kādi varētu būt iemesli?
Pamēģini black diamondbyrbyr rakstīja:Kāds var ieteikt kādu individuālu melno krāsu?
Tas jā, tur gan cerēja uz 50 cilvēkiem, nezinu cik salasījās šogad e36, taču pagājušo gad bija 50 auto, un no cilvēka laikam 2.50ls, kas nav 25€. Tas nu tā, nezinu kādas ir trases izmaksas, taču šķiet pārāk jocīga dalībmaksa, kā dēļ pat var daudzi neierasties.KLAVINS rakstīja:bet cik cilveku ir e36 pasakumos un cik e30 ? bet trases izmaksas nemainaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 893
- 894
- 895
- 896
- 897
- …
- 2228