Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 895
- 896
- 897
- 898
- 899
- …
- 2228
- chevron_right
Vecīt tev ar šļopanci viss ir riktīgi? Kāds sakars paaudzies, kāds sakars, ka esmu muļķis? Es teicu, ka saprotu, ka nevaru uzpildīt pats freonu, tas ir skaidrs. Bet uzdevu jautājumu par to kāds sakars ir dzesēšanas šķidrumam ar pečku, jautājumu uzdevu tādēļ, ka es nezinu, nejau tādēļ, ka zinu!
Var jau arī normāli paskaidrot, nevis sākt savus gudros tekstus - "ej izaudz, muļķi" Man būtu tev vel daudz ko pateikt, bet neesmu tik tups, lai tēlotu kaut kādu varoni forumā! Paldies par palīdzību, vari nemaz neturpināt šo diskusiju!
P.S pārlasiju visu vēlreiz, pašam smiekli sanāca, jo domāju, ka pečkais viss ir atsevišķi un pārjautāju kur tas šķidrums jālej
Var jau arī normāli paskaidrot, nevis sākt savus gudros tekstus - "ej izaudz, muļķi" Man būtu tev vel daudz ko pateikt, bet neesmu tik tups, lai tēlotu kaut kādu varoni forumā! Paldies par palīdzību, vari nemaz neturpināt šo diskusiju!
P.S pārlasiju visu vēlreiz, pašam smiekli sanāca, jo domāju, ka pečkais viss ir atsevišķi un pārjautāju kur tas šķidrums jālej
Sveiki!
Jautājums par e36 kompota aizmugurējo tiltu, cik zinu tas ir kā e30, vai tad var pārlikt e30 tiltu ar disku bremzēm? un vai der e30 mazais reduktors?
Auto vēl nav tāpēc arī nevaru palīst un salīdzināt
Jautājums par e36 kompota aizmugurējo tiltu, cik zinu tas ir kā e30, vai tad var pārlikt e30 tiltu ar disku bremzēm? un vai der e30 mazais reduktors?
Auto vēl nav tāpēc arī nevaru palīst un salīdzināt
Reduktors tev derēs 100% un arī e34 redutkors der, tikai vāku vajadzēs no vecā! Par tiltu, ganjau tas arī der, tikai cik zinu e30 riteņiem oriģināli nāk 4 skrūves, bet nu tā jau ar nav dižā problēma
Vāks viņam ir kā e30 ? man krājumos ir mazais ar visu vāku
Tad tik stupicas jāsameklē no e36?
Tad tik stupicas jāsameklē no e36?
e34 reduktoram var likt e30 vāku, jā! Bet ja tev ir e30 reduktors, tad to pašu arī var plug and play skrūvēt virsū, tikai galvenais, lai pusiasis tev der. Neesmu ar to saskāries, bet domāju, ka uzliksi e36 stupicas un viss būs čikiniekā! Reduktoru kompotam esmu licis no e30 tādēļ par to toč zinu!
Paldies!
Sveiks!
Man ir problema,braucot pec 90km/h sit sturi uz lielaka atruma tie sitieni nemainas,dazreiz pat braucot 90km/h sitieni ir pa traku!bet pa bridim sitieni vispar pazud braucot uz jebku atruma diapazona 90-150km/h talak es jau nespiedu,jo nau tas veseligi ta braukt
!
Riepas nobalanceju skola visas pa 0:0 iznemot 1,ta bija 0:5 (bet ticet teorija tas neko neitekme!
Bremzejot mazaja atruma sturi drusku meta!
Varetu but,ka ta ir vaina tikai bremzu diskiem?
Ludzu atrakstamies,kam bija lidziga problema.
P.S. nekadu shishku uz riepam itka nav !
Man ir problema,braucot pec 90km/h sit sturi uz lielaka atruma tie sitieni nemainas,dazreiz pat braucot 90km/h sitieni ir pa traku!bet pa bridim sitieni vispar pazud braucot uz jebku atruma diapazona 90-150km/h talak es jau nespiedu,jo nau tas veseligi ta braukt
Riepas nobalanceju skola visas pa 0:0 iznemot 1,ta bija 0:5 (bet ticet teorija tas neko neitekme!
Stupicas derēs tikai no 323ti, ja liksi e30 tiltu. Vai arī čakars ar gultņiem.JānisK-[JK] rakstīja:Paldies!
Lieku uz bremžu diskiemsedilous rakstīja:Sveiks!
Man ir problema,braucot pec 90km/h sit sturi uz lielaka atruma tie sitieni nemainas,dazreiz pat braucot 90km/h sitieni ir pa traku!bet pa bridim sitieni vispar pazud braucot uz jebku atruma diapazona 90-150km/h talak es jau nespiedu,jo nau tas veseligi ta braukt!
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Paldies!sirmais rakstīja:Stupicas derēs tikai no 323ti, ja liksi e30 tiltu. Vai arī čakars ar gultņiem.JānisK-[JK] rakstīja:Paldies!
Nu hvz, man, piemēram, panelī šāds verķis iebūvēts: Ar dzesēšanas sistēmu vienīgais sakars - ūdens krāns, lai varētu uguni nodzēst.ega rakstīja:nu vecit sķiet ka tu tomēr esi muļķis! ka tad stradā pečk tavuprat, ja nav sakara ar dzesesanas sistēmu? uz elekrības?![]()
Nesaprotu, kā cilvēks var zināt tik smalkas lietas par reduktoriem, bet tajā pašā laikā pilnīgi neko nesajēgt no tik elementāras lietas kā dzesēšanas sistēma...edzis rakstīja:e34 reduktoram var likt e30 vāku, jā! Bet ja tev ir e30 reduktors, tad to pašu arī var plug and play skrūvēt virsū, tikai galvenais, lai pusiasis tev der. Neesmu ar to saskāries, bet domāju, ka uzliksi e36 stupicas un viss būs čikiniekā! Reduktoru kompotam esmu licis no e30 tādēļ par to toč zinu!
Man bija precīzi tas pats. arī biju noskaņots uz bremžu disku maiņu.Dodu 97,87 % ka uzliekot priekšā citus diskus ar riepām- vibrēšana pazudīs. izskaidrot nemācēšu. man arī bija normāli, nelocīti un nobalansēti lietie, bet stūri raustīja nenormāli reizēm.duuj rakstīja:Lieku uz bremžu diskiemsedilous rakstīja:Sveiks!
Man ir problema,braucot pec 90km/h sit sturi uz lielaka atruma tie sitieni nemainas,dazreiz pat braucot 90km/h sitieni ir pa traku!bet pa bridim sitieni vispar pazud braucot uz jebku atruma diapazona 90-150km/h talak es jau nespiedu,jo nau tas veseligi ta braukt!
kādi diski virsū?
visticamāk , ka no piecīša un vajag centrējošos gredzenus , jo piecīša diskeim centrs lielāks. man tāpat bija, pirmajā momentā domāju - kas pa nah**... uzmetu centrējošos gredzenus un viss ok.
visticamāk , ka no piecīša un vajag centrējošos gredzenus , jo piecīša diskeim centrs lielāks. man tāpat bija, pirmajā momentā domāju - kas pa nah**... uzmetu centrējošos gredzenus un viss ok.
Man ir bleķinieki no E34 virsū un neparko nesūdzos, nav nekādi centrējošie gredzeni.Ridlihs rakstīja:kādi diski virsū?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tu mošk ātrāk pa max atļauto nebrauc?
par bleķiem un e34 diskiem 100% nezinu, bet no e39 diski ir ar lielāku centru. Bet man arī no e34 nākušajiem (tie paši MIM juventus un tie veidīgie, kas topā drifteriem te) vajag centrējošos gredzenus.
ir vēl variants, ka tā pamatne stupicā (nezinu tehniski kā saucas) un kuras uzliek disku pirms pievelk ar skrūvēm ir mēmi nodilusi.
par bleķiem un e34 diskiem 100% nezinu, bet no e39 diski ir ar lielāku centru. Bet man arī no e34 nākušajiem (tie paši MIM juventus un tie veidīgie, kas topā drifteriem te) vajag centrējošos gredzenus.
ir vēl variants, ka tā pamatne stupicā (nezinu tehniski kā saucas) un kuras uzliek disku pirms pievelk ar skrūvēm ir mēmi nodilusi.
Vispār jau E34 un E36 disku centra diametrs neatšķiras.
3 Series E36 = PCD 5x120, centre bore 72.5mm and M12x1.5 bolt thread. ET 30-47
5 Series E34 = PCD 5x120, centre bore 72.5mm and M12x1.5 bolt thread. ET 13-20
Lai E39 diskus uzliktu uz E36, tad gan vajag centrējošos gredzenus
5 Series E39 = PCD 5x120, centre bore 74.1mm and M12x1.5 bolt thread. ET 15-25
3 Series E36 = PCD 5x120, centre bore 72.5mm and M12x1.5 bolt thread. ET 30-47
5 Series E34 = PCD 5x120, centre bore 72.5mm and M12x1.5 bolt thread. ET 13-20
Lai E39 diskus uzliktu uz E36, tad gan vajag centrējošos gredzenus
5 Series E39 = PCD 5x120, centre bore 74.1mm and M12x1.5 bolt thread. ET 15-25
Kur var uztaisīt jaunu signalizācijas pulti ?
Nolūza tā daļa kuru piekabina pie atslēgām
Man arī interēsētu. Tgd ar izoleni pie riņķīša pietīta stāv:DError rakstīja:Kur var uztaisīt jaunu signalizācijas pulti ?
vot kas par nahu*, siltam motoram peld apgriezieni, atvienojot zondi nepeld, bet paterins nav izmainijies? Wtf?? Gofra, un citas vakuuma trubas bez caurumiem. M50
Var arī būt GMM utt. Diagnostika iespējams palīdzēs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 895
- 896
- 897
- 898
- 899
- …
- 2228