Nixona 318iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 23
- chevron_right
Pareizie vārdi Nixon
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Ehh, labi... Jau spama topikā izpļāpājos, ka atpirku atpakaļ šo aparātu.
Čomam, kuram pārdevu, radušies citi plāni un tāpat tas auto pa visu šo laiku tikai pāris reizes tika izmantots, jo nav TA... Un varu pateikt, ka nebūs arī. Auto tiks izmantots amatieru autokrosā (jā, jau kādu laiciņu slimoju ar to ).
Vienkārši šitiem vajag konkurenci. Zinu, ka daudziem tas nav prātam aptverami, bet, palienot apakšā, šim auto Jums arī neceltos rokas, lai ar viņu brauktu uz TA. Nu, labi - varbūt pārspīlēju, bet nav tas auto tik top zustand, lai man viņu baigi gribētos celt augšā.
Un nezinu vai Jūs topiku gribat dzēst vai atstāt... Katrā ziņā, pats gribu turpināt rakstīt par savām autokrosa gaidām.
Vienkārši šitiem vajag konkurenci. Zinu, ka daudziem tas nav prātam aptverami, bet, palienot apakšā, šim auto Jums arī neceltos rokas, lai ar viņu brauktu uz TA. Nu, labi - varbūt pārspīlēju, bet nav tas auto tik top zustand, lai man viņu baigi gribētos celt augšā.
Un nezinu vai Jūs topiku gribat dzēst vai atstāt... Katrā ziņā, pats gribu turpināt rakstīt par savām autokrosa gaidām.
tas pats bija ar manu coupe, kad pec ziemas palidu apaksa, vairs roka necelas , vienigais risinajums - uzstaisit parkaut kadu rat-style, drift edition
Es gribu, lai topiks paliek!
Raksti, vismaz būs interesanti.
Raksti, vismaz būs interesanti.
Veiksmi ar gārāžas meklējumiem! ja ir piemērotas telpas,tad ir super strādāt.
Un to pārlasīto dzinēju arī jāsi pa trasi? Es tur iemestu kaut kādu 2.0, kas kaut cik kust uz priekšu un tad pistu nost to miseni
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
nafig to 2,0 , kurs ies tapat ka tas 1,8?
Point is - man būtu žēl kaut pārlasītu motoru tādos apstākļos. Nekur netika minēts nekas par iešanu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Motors taču netiks kauts... Tikai bišk lielākā slodzē tiks lietots. Un tur jau nekā baigi pārlasīta nav - tikai jaunas šāles, that's all. Tak jebkurā autosporta disciplīnā autiņiem dzinēji tiek pārlasīti utt, tā kā, bišk nesaprotu Tevi. Un to smago divlitrīgo kluci negribu.
Šodien beidzot tiku pie sava aparāta Un šādi tādi sīkumi arī sadarīti... Gaidu, kad kāds nopirks sēdekļus un durvju apšuvumus - gribu ātrāk tukšu to salonu. Ja kādam vajag, tad cena ir 35ls... Apsilde arī ir.
Kā arī, pārodu visu šo:
lūka ar visu motoriņu 5ls
durvju stikli 5ls gab.
elektro logu pacēlaji 5ls gab.
sānu moldingi 5ls visi
aizmugurējā bampera difuzors 5ls
visādi plastmasi u.c. daļas no salona
Varu arī kautko iemainīt pret 6 cyl atsperēm un/vai visu nepieciešamo, lai aķīti novietotu bagāžniekā.
Šodien beidzot tiku pie sava aparāta Un šādi tādi sīkumi arī sadarīti... Gaidu, kad kāds nopirks sēdekļus un durvju apšuvumus - gribu ātrāk tukšu to salonu. Ja kādam vajag, tad cena ir 35ls... Apsilde arī ir.
Kā arī, pārodu visu šo:
lūka ar visu motoriņu 5ls
durvju stikli 5ls gab.
elektro logu pacēlaji 5ls gab.
sānu moldingi 5ls visi
aizmugurējā bampera difuzors 5ls
visādi plastmasi u.c. daļas no salona
Varu arī kautko iemainīt pret 6 cyl atsperēm un/vai visu nepieciešamo, lai aķīti novietotu bagāžniekā.
Šodien sāku jaukt salonu
Un te arī pats 'Ruslans'
Un te Makroflex
Pāris liekie vadi, kurus krosā nevajadzēs
Un te pāris for fun bildes
Tiekamies nākošajās brīvdienās!
Dēļ auto dubultā prieks lasīt tagad par Tavām autosporta gaitām ieraugot to ruslanu uzreiz bija "patīkamas" atmiņas par pirmo e36
Nu re... Tad vēlams visiem topika faniem braukt un atbalstīt arī trasē.
Tas par to ruslanu šofera pusē popig... Tur tāpat būtu griezis ārā un metinājis jaunu bleķi, jo, kā redzams, grīda tur tāpat nav taisna bez paklāja un sajūgu tā sūdīgi spiest.
Tas par to ruslanu šofera pusē popig... Tur tāpat būtu griezis ārā un metinājis jaunu bleķi, jo, kā redzams, grīda tur tāpat nav taisna bez paklāja un sajūgu tā sūdīgi spiest.
un es domāju ka manam vecajam fordam ir rūsa
Viņam pat pasažierpuses slieksnis no salona ir puvis... Var redzēt, ka piemājas Vasja ar svarku tur ir bijis.
Ā, un kāds var apskaidrot, kas pa vainu, ka piedarbinot apgriezieni baigi stāv augšā? Uzgāzējot viss nostabilizējas.
Siltam auto viss OK. Zonde gan nav pievienota, jo ar to gurdeni gāja, bet nedomāju, ka tur tā vaina.
Ā, un kāds var apskaidrot, kas pa vainu, ka piedarbinot apgriezieni baigi stāv augšā? Uzgāzējot viss nostabilizējas.
Siltam auto viss OK. Zonde gan nav pievienota, jo ar to gurdeni gāja, bet nedomāju, ka tur tā vaina.
man gan liekas, ka kamēr zonde ir nost tur nav ko par kaut kādām utīm ko brīnīties.
Bet zonde sāk strādāt, kad ir uzsilusi līdz kaut kādiem 300 vai cik tur grādiem. Principā aukstam motoram tā neko nenosaka. Vienīgi varbūt kaut ko izsaka tas, ka tā vispār nav pieslēgta.
nez man ar 323 e36 ar beigtu zondi nebija nekādu izmaņu tikai atgāzes , minimāli patēriņs., krosa autiņam jau to pa lielu kaiti nevahjadzētu uzskatīt ka tik tur un iet! ,Varbūt kādas šlauciņas tuksģaias regulatoram ir beigtas vai kkas ap to čakarējās, ar 328 bija ka augstā laikā kamēr pasila uz kkadiem 1,5K rpm turējas., vel ar rpm ir bijusi problēma ka droseles stāvokļa devējs bija izskustējies vai pati drosele kko čakarējās
e36
Ar tukšgaitas regulatoru itkā viss OK - kad atvienoju štekeri viņam, tad apgriezieni baigi staigāja.
Par to droseles stāvokļa devēju - paskatīšos.
Par to droseles stāvokļa devēju - paskatīšos.
īstenībā tie IS motori baigi cipmerlīgi, kad man tāds bija (m42 gāja jau labi priekš is'kas, nesudzējos) tad lēkāja apgriezieni, tad bija augsti, tad slāpa nost tukšgaitā, mainīju zondes, jaunu gofru, tukšgaitniekus un vēl visu ko, beigās nospļavos un ieliku b25tu, ar šito problēmas visāpar nav bijušas jau hvz cik gadus, tik kā vanosu atjaunju un vakumma trubas jaunas un standarta apkopes
BMW-Big Money Waste
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …